keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Blutengel 2.0

Ensimmäinen hartsinukkeni Luts Delf Soony oli liikaa kellastunut uuteen kehoonsa nähden etten saanut nukesta kunnollisia kuvia.

Kevyessä luonnonvalossa ei ero ollut vielä liian häiritsevä.

Salamavalo kuitenkin toi värieron selkeämpänä esiin. 

Ajattelin lähettää pään customiin Nolluskalle. Sain onnekkaana viimeisen meikkipaikan. Nolluska ei otakkaan enää uusia töitä vastaan vaan pitää taukoa.

Koska nuken hahmo on vampyyri, pyysin lisäämään hampaat. Niistä tuli ihanat.

Mallikuva 1

Mallikuva 2

Koska Blutengel on vampyyri ja hienostunut sellainen, ajattelin että klassinen goottityylinen meikki olisi upea. 

Tällaisen Nolluska sitten toteutti. Kaikki kuvat ottanut Nolluska.

Tältä ne hampaat sitten näyttävät meikin keskellä.

Pää on siis valkaistu asianmukaisin keinoin, voi olla siis hitusen vaaleampi kuin oma keho. Se ei kuitenkaan haittaa mitään :). Oon tosi innoissani uudesta Blutengelistä. Meikki sopii paremmin hahmoon. Hartsinukkien kanssa kun ei voi valita eri meikeistä samalta moldilta niin kokeilu on yleistä. Edellisessä meikissä ei periaatteessa ollut mitään vikaa, vaihtelu virkistää.

Mallikuvissa ei ollut punaisuutta silmien ympärillä, mutta annoin esimerkkikuvan myös yhdestä bjd meikistä jossa oli punaisemmat silmänympärykset. Väri on kuitenkin sopivan vaalea ettei tule liian kärsineen näköiseksi. Tykkään paljon kulmakarvoista ja niiden asettelusta. Ripset on ihanan pitkät ja "överit".

Tyttö saa takaisin nuo silmät ja peruukin. Ehkäpä saa muutaman lainaperuukinkin päähän ja pidettävä pitkä photoshoot.

Tytön keho on 65cm. Pitäisi vaihtaa kuminauhat kun haluaa istua väkisin. Jokaisen hartsinukkeharrastajan eteen tuleva juttu tuo narujen kiristys tai vaihto, kuminauhat kun löystyy käytössä.

5 kommenttia:

 1. Voi toi edellinen meikki oli ihana😞
  mut Tää uuski on toooooosi kaunis😍
  koko nukke on niin syötävän söpö ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki, oon kateellinen sulle!

  VastaaPoista
 3. Nolluska teki upeata työtä! Blutengel kasvoi aikuiseksi. Nuo huulet ovat täydellinen pari vahvoille silmille ja ripsiä on juuri oikea määrä. En malta odottaa että näen kaunottaresi valmiina.

  VastaaPoista
 4. oi, tässä ulkoasussa silmä lepää. Kerrankin hyvin toisiinsa sopivat värit ja juuri "oikean" kokoinen banneri ! :3 Blutengelin uusi meikki on ihana :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis hänestä tuli ^^

  VastaaPoista