tiistai 10. syyskuuta 2013

Blutengel kokonaisena (nakuvaroitus)



Laittakaa tästä musiikkia soimaan. Ayria laulaa Deftonesin biisin chance. Ihana biisi <3


Tähän alkuun Nolluskan taiteilema kuva Bluttiksestani.On se suloinen :3.

Laitoin lainaperuukin päähän ja koristeen löysin Ninja:sta. Kokonaisuus on hienostunut :3. Rakastan noita silmiä <3.

Mustavalkoisuus pukee vampyyrilady Blutengeliä. Oon kuvaan oikein tyytyväinen. Käsivarsien erilaiset asennot tuo kuvaan elävyyttä vaikka itse kädet kohtaavat samassa kohdassa. 

***

Näihin kahteen kuvaan käytin paljon aikaa ja mietin kuvan asetelmaa. Seuraavat kuvat on myös aseteltu tarkoituksella miten ovat. Ne jotka eivät halua katsoa alastonta nukenvartaloa, teitä on varoitettu!.

***





Pakko sanoa vielä loppuun että ei, kyseinen nukke ei ole lelu ja se esittää montasataa vuotta vanhaa vampyyria. Ei kimaltelevaa sellaista :P. 

21 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Sattumalta löysin tämän blogin ja pakko seurailla enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraile ihmeessä :). Tulossa on kuvia kuin ompelu yritelmiäkin jatkossa.

      Poista
  2. Ihana Blutengel ♥ Ja oot taitava kuvaamaan OwO Eniten pidän mustavalkoisesta ja koko postauksen neljännestä kuvasta, neiti on niin suloinen (kuva on siis vielä se missä neidolla on vielä vaatteet päällä) Rakastan tämän kasvoja ja musta peruukki sopii hälle hyvin *q* BJD kuumeeni nousee ♥ <3<3<3


    http://welovekaivo.blogspot.fi/
    ♥~Nukkeblogi~♥
    http://i-m-aliv.blogspot.fi/
    ♥~Lifestyle~♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Itseasiassa juuri vähän aikaa sitten koin morkkista etten saanut kuvista irti kaikkea mitä halusin ja tuntui että kuvaan pullippejani liian tylsästi.

      Peruukissa on myös liilaa. Sopii hyvin silmiä korostamaan. Pitää varmaan tilata Lutsilta lisää peruukkeja :D. Pitäähän sitä Lutsin nukella olla saman firman oma peruukki myös. Tämä on ollut Velvetiä varten ostettuna etukäteen.

      Poista
    2. Siitä vaan katselemaan nukkefirmoja ja säästämään :).

      Poista
  3. Todella upeita kuvia :O Blutengel on tooosii söpö nwn <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Hän on yksiä lempinukkejani, niin persoonallisen näköinen.

      Poista
  4. Ihana nukke ja hienoja kuvia! :3

    pupkindolls.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ♥ neiti on niin ihanaa~
    eniten näistä tykkään varmaaa mustavalko kuvasta, koska kuvat joissa nuket katsovat suoraan kameraan ovat pelottavia, ja pelottavuus sopii hänelle? heh.
    tuo mekko on kaunis c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo silmät myös hehkuivat valoa vasten kuin riivatut. Siitä sai hyvän idean tämmöiseen tuijottavaan kuvaan.

      Oikeasti oli vaikeaa saada kuvaa otetuksi kun melkein hymisin ja hihkuin onnesta ja ihastuksesta kun niin suloinen tuijottaja.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos :3. Vähän oli harmillista etten päässyt aiemmin kuvaamisen fiiliksiin mutta nyt pitää kyllä ottaa kiriä :).

      Poista
  7. Heti ku Blutengel alko nakuilemaa tuli heti mielee ''Dat ass'' :-D

    VastaaPoista
  8. Ylempi kommentti kertoo myös suurimman osan omista ajatuksistani , ensimmäisenä huomio kiinnittyy kyllä tuohon muodokkaaseen takapuoleen. Kroppa on ihan älyttömän kaunis , miltähän firmalta kyseinen kropake olikaan , eikös Blutengel ollut kuitenkin hybridi? :) Todella kaunismuotoinen ja hyvin posettava kroppa ilmeisimmin.

    Kuvat ovat älyttömän kauniita , vamppyyrisi värimaailma korostaa ihanasti valkoista ihoa . Kuvasi ovat aina niin kauniita ja jotenkin loppuun suunniteltujen näköisiä!
    Ihan herää kysymys käytätkö kauankin aikaa sommitteluun kuvissasi?

    ~Ameebaporo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatus lähti siitä kun joku Hartsilapset facebook ryhmässä naureskeli nukkensa outoa persettä. Ei kyllä muistunut mieleen miltä se näytti niimpä hame ylös :D. Ottaessani tavallisia kuvia muistin että tytöllä on aika maturet muodot ja asennetta tytöllä on nakuiluunkin. Melkein nauroin kuvia ottaessani, olihan se vähän hassua.

      Tytöllä on tämä keho (Dollzone 65cm): http://www.doll-zone.com/pro_detail.asp?id=793
      Kun suunnittelin kehoa ensimmäiselleni, halusin mahdollisimman uhkean. Ei vaan solakkaa tissikästä vaan myös takamusta oli oltava. Kädet ja jalat nyt on rimpulammat kuin olisin halunnut mutta hyvä kompromissi.

      Käytän aika paljon aikaa, enemmän asioita pyörii päässä ennen kuvausta ja sitten oon valinnu ideoita joita toteutan tai vedn hatusta. Nakuilut oli täysin inspiraation nopeeta laukkaamista, en halunnut tehä nukesta tyrkkyä vaan sellaista kuin nukke olisi yksin ilman että kameraa olisi. Paljon aikaa menee myös kameran asetusten kanssa säätämiseen. Valkoinen iho tarvitsee erityisvarovaisuutta ettei ylivalotu.

      Poista
  9. Lisää noita alaston kuvia 8D Ne oli älyttömän hienoja! Kuvat oli niin aitoja! En ole ennen nähnyt alastomia nukke kuvia. Muuta, kun pari kerrallaan. Noi oli älyttömän hienoja! Tuollaisia lisää <3 Nukke on ihana. Laatu täydellinen. Luonnollisuus yllätti minut täysin! Lisää tälläisiä odottaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Tarkoitus oli saada kuvista sellaisia joita kaikki voisivat katsoa. Vähän punastutti julkaista ne blogiin mutta kiitos paljon kehuista. Ehkä kehtaaminen olikin hyvästä :3.

      Poista
  10. Upea pyllykäs ja itsevarman oloinen vampyyrityttö. ;-DD Minustakin mustavalkoinen kuva on oikein onnistunut. Muuten posetus on varsin nättiä myöskin mutta parissa kuvassa, jossa Bluttis katsoo olkansa yli, pää on ehkä hitusen ihmiselle luonnottomassa kulmassa. Tosin koska hahmo on vampyyri, tämä voi antaa sellaista yliluonnollista fiilistä kuvaan myöskin.

    Nättejä ja aistikkaita otoksia, meikki on hyvin kaunis~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan tietoisia riskejä kun posetan tyttöä. Tuo pään asento oli tarkkaan kokeiltu, ite tykkään paljon. Hampaatkin pilkistävät :3. Välillä on kiva posettaa vähän normaalista poikkeavasti.

      Sillon kun tuntee jonkinlaisia hahmo kiksejä niin silloin tulee parhaat kuvat :D. Melkeen pystyin kuvitella kuvia otettaessa miten Bluttis ajattelisi.

      Ihan tekisi mieli hemmotella Blutengeliä hautausmaalla, kun on syksykin :3.

      Poista