lauantai 21. syyskuuta 2013

Ametisti kisu sai peruukin (nakuvaroitus)

Jess, taas blogger toimii. Opera jotain kenkkuili koneessani mutta Wii U:n opera toimi normaalisti :D. Edellisen blogauksen tein Chromella. Kiva että toimii taas normaalisti :3.

Sain hankittua samanvärisen peruukin kuin Megami pullipillani mutta ihan eri koossa. Leeken 7-8 on aika iso verrattuna Lutsin 7-8 kokoiseen peruukkiin. Leeken tippuu päästä eli on ihan liian suuri. Wigcappia odotellessa apuna on lyhyt pätkä kaksipuolista teippiä.

Nekomimi Miku :3.
Biisin tempokin sopii näihin kuviin, laita biisi soimaan vaikka taustalle jos haluat.

Soomin omaa laatikkoa vasten :3. Mitä tykkäätte peruukista? Eikö olekin löytö :3. Löysin peruukin Hartsilasten foorumin kauppapaikalta. Löysin samalta kauppapaikalta myös kaikki 3 msd nukkeani. Käytettynä voi löytää vaikka mitä ihanuuksia.

Valo tuli ihanasti hiuksiin.

Tytöllä ei oo vielä vaatteita mutta kimppatilaus jossa tilasin kaavat lähtivät jo Dollmorea kohti. Lokakuussa ompelis Ametistille ja toiselle Little Gem-tytölleni omat mekot.

Mistähän mahtaa haaveilla. Ihana tuo firman meikki <3.

Tykkään kuvasta hirveesti <3.

Kuvasin samalla toisen Little Gem nuken boksinavauskuvat. Ne kuvat tulee vielä tänään blogiin. Niissä ei kyllä oo samaa fiilistä kuin näissä. Kaviot on rakkaus :3.

12 kommenttia: