lauantai 4. elokuuta 2012

Ostoksia ja pian tulevia nukkeja

Tilasin peruukkeja Taeyangeilleni ja bjd:ille Leekeltä koska event ja erikoisvärit taas. Tilasin myös lisää vaatteita sd tytöille kuten myös sd pojuilleni.

Koska bjd:t tarvitsevat enemmän hoitoa pysyäkseen kunnossa, ostin Army Painter:in lakkaa fantasiapelit liikkeestä. Päällystän hartsiset lakalla koska en haluu et hartsin väri muuttuisi, likaantuisi, värjäytyisi. Ostin myös pienen siveltimen kun ajattelin kehoon laittaa verisuonia, ettei olis niin marmoripatsaan näköinen :D. 

Tällainen lajitelma. Ostopaikka akvarellielli nettikauppa. Värejä on 32 ja hinta setille oli 8,8e.

Ostin pastellit koska ajattelin verisuonten lisäksi lakata hartsisten kynsiä ja harjoitella bodyblushia. Blushata ajattelin harmaalla ensin koska kuitenkin vampyyreja ja valkoisia iholtaan. Pitäisi ostaa vielä glossia kynsiä varten. Meikittä olisi 2 hartsipäätä että varmaan kokeilen meikata myös, mutta lähinnä kokeilla sopiiko miettimäni meikki. En usko omiin kykyihini pitää vakaata kättä niin siksi mielummin annan muun meikata joka osaa mutta eihän sitä ikinä tiiä.

Teille joille pastellien käyttö nukkejutuissa ei oo niin tuttua, kerron vähän miten niitä käytetään. Ei sentään sohita liidulla suoraan vaan joko veistetään pölyä pastellin pinnasta tai liitua hangataan paperia kunnes tulee pölyä. Sitä pölyä sitten kostutetulla pensselillä laitetaan nuken pintaan. Ehkä toimii ilman kostuttamistakin, varmaan blushatessa kun ei haluta niin tarkkaa vaan heleempää ja pehmeempää pintaa. Lakkaa tulee laittaa ennen ja värien lisäämisen välissäkin ja lopussa varsinkin kasvoja meikatessa ettei värit sekoitu toisiinsa.

Hartsinen tuleekin ensviikolla kokoon!

Dollzone 65cm female body on lähettämistä vailla välittäjällä Suomessa <3. Samalla tulee kengätkin jotka tilasin. Jännityksellä odotan miten päät istuu vaikka mitat täsmäävät. Kuvia on tulossa kun keho kotiutuu.

Sitten niihin peruukkeihin ja kelle ajattelin mitäkin.

Tämä väri: [Limited] BlackBerry

Tässä peruukissa. Tulisi Sebastianin, Nosferatun ja Autumnin yhteiskäyttöön.

Customeize erikoisperuukki 2:lla värillä. 

Saman tyylinen kuin ylempi mutta SlateGray on päällimmäinen väri ja alimmainen Royal Gray. Ajattelin tätä Shall:lle mutta hintaan kuuluu samoista väreistä myös toinen peruukki jonka tyyli on mysteeri ja saaja random.

Tämä peruukki on jo esittelykuvassaan ostamani värinen. Ajattelin peruukin pitäjäksi Nosferatu:a mutta Shall:n harmaaseen tyyliin sopisi varmaan myös.

Peruukin väri: [Limited] SoftBerry

Tämäntyylinen on otsatukka. Ajattelin että jompikumpi Miku voisi tykätä tästä, myös Megami (Youtzuzu) ja jompikumpi hartsitytöistä.

Sain myös kutinan että kohta Dikadollin tilaus voi olla valmis ja lähetetään jo tässä kuussa aikaisintaan ja ei oo pojille vaatteita! Eikä kenkiä! Metsästelin sitten kummankin tyyliin sopivia halpoja vaatteita ja kengät joita molemmat saavat käyttää.

Ihanat goottityyliset mörssäripohjat ja kaikki :3. Eikä hintakaan ollu paha, 23 dollaria Ebaysta postikuluitta.

Perus suorat housut toimii aina. Ajattelin kokeilla ensin miten istuu ja enskerralla sitten enemmän Autumnin tyylisiä.

Mun mies tykkää Ramones:in musiikista ja onhan se mun mieleen myös. Ajattelin et mies vois tykätä jos ostan tän paidan nukelle :).

Paita Autumn:lle.

Paita Shall:lle.

Tytöille mekko.

Tytöille toinenkin mekko.

En tiiä mikä muhun meni mutta noi mekot oli pakko saada kun oli sopivassa koossakin :D. 

Vaatteet by Alice's Collections Klik

Mieheni ollu ihan ihmeissään et monta oon oikeen ostamassa kun DZ:n kehoa oottelin 4kk ja Dikan tilausta 2kk mutta juttelemalla asiat selvii kun sanoin et puhuin näistä jo tilatuista kokoajan. Mielestäni on myös ympäristöystävällistä pitää vain yhtä kehoa ja useempaa päätä per sukupuoli. Kaikki nukkeni on siis valkoisia iholtaan, ei valkoisia kuin Obitsu vartalon valkoinen vaan oikeesti valkoinen. Tulee olemaan haastavuutta ylivaloituksen kanssa mutta pidän haasteista.

1 kommentti: