perjantai 24. elokuuta 2012

Pullip Fraulein


"Mui, olen Pihla"

Hirveesti en normaaleista nukeista välitä mutta tämä on jotain niin ihanan vanhan ajan vaikutteinen. 

Tuo asu vaikutti Kera lehden skannissa ihan ruskealta mutta tässä asu on musta. Tuollaisia kenkiä käytettiin joskus vanha englanti aikaan ja voisin kuvitella tyttösen juovan mielellään teetä pianomusiikin soidessa ja kanarialintujen laulua kuunnellen. Tässä olisi Sebastianille sopiva tyttöystäväkin kun Private Teacher versiolla on Mir. Bloody red hood tulee tappelemaan Sebastianista :D.

Klikklikklikklikklik ja klik.
Linkit vie Suemomon Flickr kuviin nukesta.
En pystynyt itse kuvia linkittämään koska jonkinlanen esto päällä. Tuo näkyvä kuva on huonolaatuinen mutta ainut josta sai selvää ettei kaikki oo vaan linkkeinä.

Innocent World Pullip: Fraulein on November 2012 release. Ehkäpä hyvä syy vihdoin odottaa joulua :D. Toivottavasti ei kuitenkaan tulisi massanukeksi julkaisuajankohdan takia. 

5 kommenttia:

 1. Onhan tuo kuva sentään parempi kuin ei mitään. Ja pakko sanoa, herranjestas mikä ilmestys. Nyt tuli Tiphonalle kyllä kaunis sisarjulkaisu ja mun tapauksessa, vahva kilpailija. Toi neiti näyttää kyllä tosi ihanalta. Osta ihmeessä, enkä usko tämän oikein purevan niihin Merl - RG. Paja - Kiyomi - faneihin, tai mistäs sitä tietää. Mäkin tykästyin heti enemmän kun näin nämä selkeät kuvat <3

  > mylittleplasticworld.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Minustakin tämä ruskeatukkainen ja tummasilmäinen tyttö on kaunotar. Sellainen klassinen tyyppi. Innocense Worldin nuket ovat kyllä viimeisteltyjä jokaiselta yksityiskohdaltaan ja kauhean viehättäviä.
  (Itse haaveksin puolisalaa Kleinistä...)

  VastaaPoista
 3. Serveri ei näköjään tahdo että vastaisin tähän mitään. Näpyttelin äsken pitkän ritirimpsun ja se katosi taivaan tuuliin. Pentele.
  Siis piti sanomani että minusta nämä Innocene Worldin nuket ovat ihanasti klassisia ja viimeisteltyjä viimeistäkin yksityiskohtaa myöden. Tuollainen punertavanruskeatukkainen ja tummasilmäinen, lämminsävyinen kaunotar kelpaisi itsellenikin...

  VastaaPoista
 4. Selailin taas kaikkia pullip juttuja, ja tuli linkki tänne! Olihan mun pakko kurkata kun omistan vielä kyseisen nukenkin. Itselläni nuken mekko oli täysin ruskea, mutta yksi vihertävä kangaspala kyljestä löytyi.

  VastaaPoista