keskiviikko 29. elokuuta 2012

Monster High Frankie mustavalkoisena versiona tuli ostettua

Kävin BR leluissa ja bongasin tämän 13 eurolla. Ei mikään paha hinta kun muut normaalit maksoivat noin 23e. Normaali Frankie ei herättänyt ostohaluja mutta tässä oli jotain erilaista. 

Paketissa oli vain nukke ja ständi.

Takakannesta kuva. Näissä ei oo niin korkeeta ikärajaa kuin muissa nukeissani mutta näissäki on suositusikä 6+.

Pullip ja Taeyang paketeissa on kanssa vastaavia ohjeita.

Toisella puolella oli ohjeet mitkä osat nukesta lähtee irti.

Noi hiukset on jollain aineella "tärkättyjä".

Mustavalkoisuus tulee hyvin esiin kun näkyy vähän viherkasveja taustalla.

Nukella on aika luonnoton ruumiinrakenne mutta Monster High nuket ei ookkaan realistisia vaan kaikki perustuvat johonkin monsteriin, kuten Frankie Frankenstainin hirviöön.

Värimaailmaan sopiva kaverikin löytyi nopeesti :3.

Hän on kyllä suloinen, tai siis molemmat ovat <3.

Näiden keho tuntuu hauraammalta kuin Pullipien 4 tyypin keho joka sekin on slimmi. Pitää olla varovainen ettei katkase mitään, eli älkää ostako näitä lapsille.

3 kommenttia:

  1. Olit pullipsuomessa kysellyt että voiko noille hiuksille tehdä jotain. Itse omistan Toralein ja sillä on kans tollaset jännät hiukset. Menin sitten harjaamaan niitä ja voin sanoa että EI KANNATA. 8D
    Nyt pikku kissaneidillä sojottaa hiuksia jokasuuntaan. Täytynee koittaa jollain laittaa hiukset takaisin päänmyötäsiksi.

    Tuo Frankie versio on kyllä aivan ihana! Ihanat värit. ♥ Oliko tuo tarjouksessa kun noin halpa oli? :O

    -Tia

    ----------
    http://fantasyworldofdolls.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut alennuksessa. Cdon myy samaa nukkea noin 15e.

      Poista
  2. Kivoja kuvia ihanasta nukketytöstä~ :3 Tämä mustavalko-versio Frankiesta on minunkin mieleeni, saatanpa sortua itsekin, vaikka olen yrittänyt säästää virallisen "ensimmäisen Monsterini" paikkaa Robettalle (oliko sen nimi Robetta? No se steampunk-robottityttö kuitenkin ^^;; ).

    Mustavalkovärit ja nuken kampaus tuovat mieleen vanhat hyvät mustavalkoiset kauhuelokuvat~ <3 = aina hyvä!!

    Kiva että otit kuvia noista nukkien mukana tulevista esitelehdyköistä. En ole tiennytkään, että Monster High- nukkien osia on ihan "tarkoitettu" irroitettavaksi... Sinänsä loogista, koska onhan niitä "Rakenna-oma-monsterisi"-settejäkin mutta kuitenkin...

    Haha, minua huvitti hiukan tuo kirjoittamasi "älkää ostako näitä nukkeja lapsille" kun itse ostin viime jouluna seurakunnan joululahjakeräykseen jollekin pikkutytölle joululahjaksi tämän toivoman Draculauran~! ;-)

    VastaaPoista