tiistai 14. elokuuta 2012

Ensimmäinen pallonivel nukkeni on täällä. Paketinavaus kuvasia

Vihdoin 4kk odotus on päättynyt ja voin sovitella päätä kehoon. Soonyn pää on kuulemma normaalia perus sd kokoista isompi ja sopiikin hyvin 65cm kehoon. Värimätsi käytettynä ostettuun päähän ei oo mitä parhain mutta kuvissa mitä otin eroa ei ees huomaa, mikä saakin mut muokkailemaan Soony kuvia paljon jatkossakin :D.

Keho on Dollzonen 65cm naisen, mukaan ostin samalla ihanat kengät. Kuvissa näkyvä maid mekko on Alices Collectionilta 65cm koossa.

Sitten kuviin, valitettavasti ei oo samaa tasoa kuin mulla normaalisti, kohinaa on koska kuvasin pimeemmässä mutta ei se haittaa.

Tässä näkyy myös kuvaus ympäristö, toi paketti oli iso niin oli kuvattava sängyllä.

Psp antamassa osviittaa paketin koosta. Sisällä ei oo kuitenkaan Soomin nukkea vaikka pahvilaatikossa onkin yrityksen logo.

Sama psp, nuken oma laatikko.

Lähikuvaa. Tuo logo on <3.

Muokkasin kuvaa että sain paremmin esiin kuviot. Ihana tuo "I`m here" teksti. Saa sanoa aaw :3.

Kansi pois ja tämä näkymä paljastuu.

Käänsin "makuupussia" ja avasin nauhat.

Siellä oli kuplamuovi muumio jalat koukussa.

Tämä kaikki oli tuossa laatikossa. Kengät ja kehon muistan tilanneeni mutta korkokenkäjalkojen kanssa on mysteeri ostinko vai sainko lahjaksi.

Hain samalla ylemmät Dikadollille mahtuvat saappaat. Ne on yli mun kämmenen pitkät.

Siinä se vaan laiskottelee vaikka pitäis teetä tarjoilla! Nuken nimi on Blutengel.

Niin söpöt hampaat Soonylla :).

Tykkään paljon kuvasta. Huulimeikissä, silmissä ja pinnissä on värejä muuten niin mustavalkoiseen olemukseen.

Tuo käsi on kyllä niin kauniissa asennossa. Puettaessa oli paljon hupia kun noi kädet meni niin dramaattisiin asentoihin ihan itsestään :3.

En malttanu olla ottamatta tällaista kuvaa, noi kädet käski.

Pään laittamisessa paikalleen oli ongelmia saada tiukkaa kuminauhaa ja S koukkua paikalleen kaulapalaan. Kiroilin varmaan tunnin pihtien kanssa ja mies vaan kuorsas sohvalla :D. 

Mieheni oli mukana kun hain pakettini postista. Oli kuulemma pieni järkytys paketin koko mutta sanoi kuitenkin nukkea söpöksi. Mikä on hyväkin kun en saa rumia nukkeja ostaa :D.

Mua ennen oli postin jonossa nainen joka lähetti Fazerin laatikoissa karkkia Japaniin ainakin 10 kilon verran. Postitus makso 239euroa! 

7 kommenttia:

  1. äkkiä pian lisää kuvia tyttösestä! *-*
    nätti nätti nätti ~
    kun joskus teit postauksen tulevan nuken meikeistä, niin pelkäsin että niistä tulee liian tummat, mutta nuohan ovat juuri sopivat tyttöselle!
    ihana onnistunut perheenlisäys, onnea <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos anwoo <3.

    Unohdin tietty ripsetkin nukelta mutta pitää korjata tilanne ennen seuraavaa shoottia. Tarviin vielä harjoittelua käsittelyssä niin ei ihan heti tule vietyä ulos mutta lisää kuvia on tulossa viimeistään ens viikolla kun kokeilen uusia valokuvaus oppeja käytännössä :). Meen viikonloppukurssille oppimaan raw kuvan käsittelystä.

    VastaaPoista
  3. Hartsinuket on kyllä ihan erilaisia kuin Pullip - nuket. Noi laatikotkin tuppaavat olemaan aina niin isoja, itse tilasin neljä peruukkia Lutsilta ja olivat MSD - kokoisessa (ellei isommassakin) pahvilaatikossa... :--D Noi kädet on kyllä kauniit, jotenkin paljon luonnollisemmat kuin obitsun lyttykämmenet. Todella kaunis nukke, tuo meikki on aivan ihana! Rakastuin myös neidin(?) nimeen, Blutengel <3

    VastaaPoista
  4. Awwws~ Tyttösi on aivan ihana!
    Rakastan nukkien box-opening-kuvia ja kuvasarjoja! Minusta on aivan ihanaa, miten jättimäisiä isompien BJDiden pakkaukset ja laatikot ovat, siinä ihan pulssi kiihtyy innostuksesta kun sellaisen saa käsiinsä. Olen aivan intona jo pienempien figujen saapuessa niistä pahvilaatikoiden avaamisesta ja hipelöimisestä, mutta hartsinukkien kanssa laatikoiden ja pakkaustenavaamishuuma saa ihan uuden ulottuvuuden innostuksesta puhuttaessa! ;3

    Todella nätti tyttö ja ihanaa nähdä hänet viimein kokonaisena (tuo kehokin tuossa päättömänä ikäänkuin kipristelee malttamattomana päänsä saadakseen! Hui! Voin uskoa että tuo pään värkkääminen paikoilleen on kysynyt kärsivällisyyttä ja rohkeuttakin. Minua hirvittää jo silmien vaihtaminenkin... ^^;; ).

    Upea ja runsas Maid-asusetti saa Moe-fani sydämeni läpättämään! Onnea uudesta nukesta! <3

    VastaaPoista
  5. Ainiin... toivottavasti ne japanilaiset osasivat arvostaa saamiaan karkkeja postikulujen edestä. ;-D

    VastaaPoista
  6. OUMAIGAAD MITEN IHANA TYTTÖNEN!!!
    Suloset hampaat,awws :3

    VastaaPoista