torstai 10. toukokuuta 2012

Vampyyrin aamutoimet.

Olin jo aiemmin tietoinen kotini vieressä olevasta autiotalosta. Ajattelin miksi moista rotiskoa ei oo purettu jo.
Nyt näin tämän talon ympäristöineen ihan uudessa valossa kun ajattelin sitä nukkekuvaus paikkana, sehän on kaunis paikka!. 

Kuisti ja rappuset on liuskekivellä päällystetyt, sammalta, kasvisto villiintynyt. Talon edessä on myös puiset portaat parkkipaikalle pääsyä varten jotka oli hyvässä kunnossa vaikka sammaleiset ovat. Pihassa ei oo mitään, edes roskia. Taloon ei pääse, kaikki ikkunatkin on laudoitettu. Kuitenkin aika siisti paikka vaikka kukaan ei oo asunu siinä 9 vuoteen (laskenta perustuu alueella asumiseeni). 

Tämä talo sijaitsee Vantaalla, Jokiniemessä jos joku kiinnostuu paikasta ja asuu lähialueella :).

Vampyyrit nukkuvat päivisin, kukat öisin. Pidän kovin tämän kuvan tunnelmasta.

Kauniit viimesyksyn lehdet ja pieni vehreys saa Mir:n näyttämään niin puhtoiselta ja kauniilta.

*katsastaa aamupalatarjontaa* 

Nukke on Pullip Mir.

8 kommenttia:

  1. Todella kauniita kuvia! Muistan lapsuudesta miten näreissäni olin kun lähistöllä oleva "kummitustalo" purettiin - ei ollut enää mitään minkä ohi juosta kauhuissaan pimeällä! :D

    VastaaPoista
  2. Wow! Taianomaisia kuvia! Todella kaunis peruukki nukellasi on, tuo väri sopii hänelle oikein hyvin~

    Rappioituneissa taloissa ja vampyyreissä on jotain hyvin romanttista... ^3^

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Toi peruukki on jotain niin ihanaa ^3^ hihi.
    Se talo... kuullostaa siltä et siellä asuis joku henki ._. Ne on pelottavii, kerran mun kaveri näki sellasen tummatukkasen naisen joka seuras sitä. Mä en ite huomannu mitään, ku se kysy kokoajan multa et "onks joku mun takana" .___. Mut on ne ihan mielenkiintosii :D

    miksunnukkeblogi.blogspot.com <-- ^w^

    VastaaPoista
  4. Silmäkarkkia <3

    Kauniit värit olet kuviin löytänyt. Erityisesti tuo rappusilla istuskelu kuva on todella kaunis. Hyvä kuvakulma ja rajaus. Neiti on kuin kotonaan taustassaan.

    Ainoa mikä vähän häiritsee on tuo ensimmäisen kuvan valkoisemmat reunat, koska ne ovat niin symmetriset, mutta muuten hyvin onnistuneita kuvia kaikki :)Hyvin olet valinnut kuvauspaikat sopimaan neidin värimaailmaan.

    VastaaPoista
  5. Oooooh *Q* liityin just lukiaks kunäyttinäin herkulliselta ^^ ja mistä toi jumalainen mekko ooon !?!?! <3

    VastaaPoista
  6. Mekon oon ostanu etsystä, uniikkikappale.

    VastaaPoista
  7. Mir on todella kaunis näissä kuvissa! Tunnelma tosiaan sopii kuviin ja peruukkikin korostaa Mirin kauniita kasvoja. Mekkohan on todella ihana, muuta en voi sanoa. Vaikka kuvia onkin vain kolme niin ainakin minä aina vain palaan katselemaan näitä kuvia, sillä rakastan näitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi.

      Kuvia oli enemmänkin mutta ne oli kaikki niin samanlaisia että julkaisin vaan ne parhaat. Aluks aattelin tuota peruukkia ihan toiselle nukelle mutta mun nuket ei oo niin diivoja nii vähän kiertää joka toisen päässä :D.

      Poista