maanantai 7. toukokuuta 2012

Hanami

Olin viimevuoden Hanamissa, eli kirsikankukkajuhlassa. Silloin oli kukat jo kukkineet ja osittain siivottu pois. Jos olisi tänävuonna parempi onni saada kukistakin kuvia. 


Olin aidossa silkkisessä kimonossa ja geta-sandaaleissa. Ei ollut kylmä kun materiaali ei ollut ohutta. Pyysin miestäni kuvaamaan mua Japanilaistyylisessä puutarhassa ja samalla jotkut muutkin ottivat kuvia. Oli vähän hassua olla pällisteltävänä mutta taisi muutkin ihastua kimonooni.

Ohjelmassa oli tuolloinkin budo näytöksiä, tanssiesityksiä ja erikoisempia eväitä tarjottiin. Itse en päässyt maistamaan jonkunlaisia Japanilaisia lettuja kun jono oli niin pitkä mutta jos niitä taas myydään, menen heti ostamaan :). Paikalla oli myös perinteisessä kimonossa olevia naisia ja Ikebana- kukkienasettelua oli myös esillä.

Lääniä oli paljon ja ihmisiä oli myös paljon, mutta meno oli rauhallinen ja kukaan ei ollut ryyppäämässä puistossa. Tänne voi siis hyvillä mielin tulla vaikka lasten tai kumppaninsa kanssa päivää viettämään. Paljon oli miittiporukoita mutta en tuntenut ketään niin tuli vain kaksin mieheni kanssa liikuskeltua. Näin yhdellä lolitaan pukeutuneella nuorella myös Pullipin. En viitsinyt mennä tervehtimään että itselläkin on nukke. Kuitenkin tämmöinen outo täti olisi pelottanut poloisen tiehensä :D.

Pöö!

Päätin nyt tunkea naamanikin tänne että lukijat tunnistaisitte jos näette ja haluatte moikata. En ole zombi, oon vaan atoopikko iholtani ja ihoni on ohut, siksi ryppyynnyn helposti ja tummat silmänaluset mutta ei sillä oo väliä. Erilaisuus on kaunista <3.

Nyt näitä enemmän nättejä kuvia :).






Tänävuonna mahdollisesti tulen ottamaan pari nukkea mukaan kuvattavaksi, onneksi heille on omat kimonot :).

2 kommenttia:

  1. kimonosi on tosi nätti ♥ niin myös sinäkin ♥
    odottelen täällä sitten niitä nukkejakin kimonojen kanssa ~

    VastaaPoista
  2. hieno kimono♥ itsellänikin on mutta se on käynyt jo pieneksi :(. Hei muuten olen itseki atoopikko.

    VastaaPoista