tiistai 15. toukokuuta 2012

Miku Hanami tunnelmissa

En sitten päässytkään Roihuvuoren Hanamiin lähtemään koska vatsatauti iski :(. Mutta onneksi Tiksissä (Vantaa) oli omia kirsikkapuita. 

Mikulla on uusi peruukki, Leeken [Limited] Bluish-Green värissä. Rakastan peruukin ja Mikun oman meikin turkoosin värimätsiä. Silmätkin tulevat söpösti enemmän esiin :).

Kuva puunoksalta. Oli pikkusen liian korkeella joten vain yksi kuva. Muut kukat peilaantuu silmistä :D.

Koska kukat oli liian korkeella, otin yhden pienen tertun pois. Mikulle sopisi kyllä kirsikankukkien värinen hiuskoriste.

Miku lumoaa kaikki kissamaisen viehkeällä katseellaan. Mitähän lie miettii tässä kun on keskittyneen näköinen.

Miku ihastui kukkien tuoksuun. Huomatkaa ristiinmenevät räpsyripset <3. 

Mikulla ja minulla on kesäkuussa vuosipäivä. Silloin tulee erikoislaatuinen blogaus mutta en kerro vielä sen tarkemmin :D.

5 kommenttia:

  1. Piti ihan tulla itseään toistamaan, mutta sinulla on niin väriltään täyteläisiä kuvia että ihan hämmästyttää. Jotain hyvin kaunista.

    Mikulla on ihana kimono <3 Sopii neidin väreihin olematta liian raskas. Neidin silmät ja räpsyttimet saavat monta sydäntä <3 <3 <3 Kahdessa ensimmäisessä kuvassa nuken "ilme" on tuollainen leikkisä, vähän virnuileva. Tuli hymy omallekin naamalle ;)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita kuvia! =) Ja kiitos vielä kerran kaikesta Pullip-infosta, mie ihastuin noihin nukkeihin aivan täysin, ja ehdin jo tilata yhden mini-nuken eilen. :D Oli pakko saada yksi, ja muuhun ei ollu tällä hetkellä varaa.

    VastaaPoista
  3. Sairaaaan ihania kuvia ö__ö byhyy, ja niin ihanan hyvänlaatusia toisin kuin meikäläisen vaik meil on ihan v*tun hyvä kamera O__O tai sit en vaa osaa ;p Juu
    www.allumurmeli.blogspot.com ?
    -allu-

    VastaaPoista
  4. Todella kauniita kuvia <3 Laadussa ei mitään mistä pitäisi antaa miinusta, Mikun kauniit kasvot ja ripset saavat täältä paljon plussaa :3 Rakastan nukkejasi ja kuvaustaitojasi, olen jo pitkään katsellut blogiasi kännykän kautta, mutta nyt kun tietokoneelle pääsin, niin kuvat pääsivät oikeuksiinsa! Sait myös uuden lukijan <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos viestistäsi :).

    Ryhdyin myös sun lukijaksi. Hyväksi kuvaajaksi en vielä itseäni sanois mutta kokeilemalla erilaisia juttuja saa välillä ahaa elämyksiä. Pitäis melkeen joskus tehä joku tutoriaali näistä pikkusista kikoista mitä oon käyttäny niin auttaisi varmaan muitakin :).

    VastaaPoista