keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Päivitys.

Ohoh, teitä on jo 40!. Mutta en vielä juhli, 50 lukijaa kun tulee täyteen saatan arpoa jotain. Mutta en ole vielä keksinyt mitä ;).

Ajattelin mainostaa mieheni peliaiheista blogia : http://thebards-song.blogspot.com/

Sain tänään ihanan syvän liilan värisen erityisen piitkän peruukin postissa. Ainakin Soonyn (bjd) päähän istui hyvin ja väri sopi hienosti meikkiin. On vähän kurjaa kun en pääse kuvaamaan päätä peruukissa kun ei oo kehoa, vaatteita tai edes eyeputtya että silmät pysyis päässä :D. Stay tuned, luvassa on myös seuraavan hartsisen säästömietteitä mutta seuraavassa blogitekstissä niistä lisää!

6 kommenttia:

  1. Mää ainakin käytän eyeputtyn sijasta sinitarraa, sitä ihanaa mömmöä mitä melkein kaikkien kotoa löytyy ja joka on niin pirun kätevää kaikkeen. XD

    VastaaPoista
  2. Voi ota ihmeessä pari kuvaa keskeneräisestä nukestasi, kyllä ne silmät varmaan vähän aikaa pysyy päässä kuvan ottoa varten. Tahtoisin nähdä tytöstä kuvia, vaikka raasu vielä pelkkä pää onkin. :3

    VastaaPoista
  3. ooh, laita sitten kuva! ja kyllä ne silmät varmaan jonkin aikaa pysyy päässä:D
    ootko muuten tulossa huomiseen helsinkimiittiin? (:

    VastaaPoista
  4. Juu, ajattelin tulla :). Ei vaan vielä keksinyt kenet ottaisin mukaan. Mulla ollut miiteissä aiemmin mukana Miku ja Sebastian Private Teacher. Nyt vois olla jonkun tyttösen vuoro :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva(: Ota mieluiten joku tyttö. Tuun sinne miittiin ihan yksin, ku kaveri ei päässykkää. En oikee oo ennen miiteissä ollu nii pelkään et jään yksin... ._.

      Poista
  5. Voisin ottaa Mikunen ja Bloodyn mukaan :D.

    VastaaPoista