perjantai 16. maaliskuuta 2012

Seuraavat nuket jotka ostan.

Ajattelin kertoa teille mitä nukkeja seuraavaksi olen hankkimassa ja mitä tyyppejä he olisivat.

Mieheni on pitkäaikainen X Japanin musiikin ystävä. Kun kerroin hänelle että on tulossa Hidestä nukke, hän oli heti "osta se heti". Tämä reaktio oli siitä ensimmäisestä versiosta. Kun tämä Toukokuun julkaisu tuli tietooni, näytin taas kuvaa ja mieheni innostui enemmän koska tässä on sitä kasari lookkia mitä X:llä oli ennen. Vaatteet on vähän oudot rokkarille. Itse toki pidän myös nukesta, ei ole yhtään liian tytön näköinen vaan just sitä ihanaa visual kei-tyyliä. En ole ihan varma sopiiko tuo otsassa oleva koriste hänelle. Nuo silmät <3.

Olen vampyyri nukkeloisiin tykästynyt ja Nosferatu herra on tulossa Hiden kanssa sitten loppukeväästä nukkeperheeseeni. Stock vaatteet ei tälläkään nukella sytytä mutta ihan kuvauksellinen asukokonaisuus kuitenkin. Peruukista tykkään, mutta sekin menee vaihtoon. En vielä päättänyt peruukin väriä mutta musta tai harmaa vois olla kivat värit. Taikka tumman liilakin voisi sopia. 

Yksi inspiraatiokuva missä musta letti. Chippejä en ajatellut vaihtaa mutta liila tuntuu myös pukevan häntä, liila peruukki siis voisi olla kaunis.

Sitten mennäänkin bjd:iden maailmaan. Mulla on tällä hetkellä Luts Delf Soony:n pää meikissä ja tämä oli inspiraatiokuva tytön meikkiin. Annoin tekijälle vapauden soveltaa se isosilmäiselle Soonylle. Innolla ja jännityksellä odotan mitä tuleman pitää, kustomoija on kuitenkin sen verran taitava että uskon että tulee kaunis. Hän on ws eli white skin. Tulevalta hahmoltaan tietenkin vampyyri :D.


Yllä on 2 eri kehoa. Vasemmanpuoleinen on 62cm pään kanssa, kuvassa white skin. Oikeanpuoleinen on 65cm pään kanssa ja kuvassa normal skin. Molempia saa whitenä ja parina muun sävyisenä. hinta oik 383usd, vasen 383usd. Erot kropissa: vasen pienirintaisempi ja 3cm lyhyempi, oikealla 2,5cm isompi rinnanympärys ja vyötäröllä ihana kaari. Eipä vaan oo rahaa vielä kehoihin joten katsotaan loppukleväästä.




Aluksi en välittänyt nukesta mutta tästäkin saisi hienon vampyyrin nukkeperheeseeni. Vaatteetkin olisi kiva lainata Hidelle. Nimi vaihtuisi koska meillä Ama nimilen gekko <3. Hahmoon sain idean sokeasta vampyyri-soturista Wrathista. Tämä tulee ehkä, miehelleni luvannut etten hankkisi edellisten nukkien jälkeen enää mut katsellaan ;).

Luka olisi tyttöihin suuntautunut pinkki söpöilijä. Olisi ihastunut jumalatar Youtsuzuun. Olisi jonkinlainen maaginen hahmo. En varmaan saa hankkia tätäkään mutta saahan sitä haaveilla :D.

6 kommenttia:

  1. Voisinko kysyä mistä BJD:itä voisi ostaa ? Haluaisin itse hankkia sellaisen nimittäin :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä saa kysyä :).

    Rosedolls: http://www.rosedolls.com/store/
    Ostin tuolta toisen hartsiseni ja luotettava välittäjä. Ostamassani nukessa oli halvin välittäjä.

    Wind dolls: http://winddoll.creezvotreboutique.com/
    Kehuttu välittäjä, itselläni ei kokemusta mutta voisin itse tilata tuolta huoletta.

    Nuo paikat ovat Euroopassa, eli ei tarvitse hinnan päälle laskeskella vielä tullia. Välittäjät on pikkusen kalliimpia kuin firmalta itseltään tilatessa mutta siinä säästää silti kun säästyy tullilta. Kannattaa selata rauhassa eri nukke firmoja ja moldeja (malleja). Hartsiset pienemmätkin on Pullippeja kalliimpia mutta myös vaativampia nukkeja hoitaa, koska hartsi kellastuu, kuminauhat löystyy. Mutta hyvänä puolena noissa on että nukestaan saa helpommin omanlaisen kun myydään ilman meikkiä, kaikki muu maksaa perushinnan päälle.

    VastaaPoista