maanantai 26. maaliskuuta 2012

Muutamia lempipelejäni

Terve vaan te peleistä tykkäävät lukijani. Pelailin jo 80 luvun puolella. Pelailen mielelläni vieläkin. Vaikutan myös Nintendo Suomen foorumilla nikillä korpinsiipi ja myös samalla nikillä miehekkäässä peliyhteisössä TRMP.

Kyllä naisetkin voi olla kiinnostuneita peleistä mutta itselläni pelimaku on vähän hassu. Itse en välitä kilpailemistilanteista peleissä. En omaa minkäänlaista kilpailuviettiä. Sensijaan pidän rentoutua pelien parissa, nauttia musiikista ja pelien maailmoista. 

Vesipokemoneja
Jos pitäisi sanoa 3 mielekkäintä peligenreä niin ehdottomasti Japanilaiset roolipelit. Pidän erityisesti Pokemon sarjasta mutta myös Star Oceanin, Monster Hunterin parissa viihdyn. Toisena genrenä voisi sanoa ajopelejä. Juu, sanoin ettei ole kilpailuviettiä, mutta pidän ajamisesta sijoituksesta en välitä. Tietenkin iloitsen jos ajan hyvin mutta mitään verenmaku suussa ajamista en oikeastaan ikinä ole harrastanut. Ajopeleistä tykkään Mario Kartista, Blurista, Burnout peltirytistelystä ja hienommasta ajosta Forza sarjan malliin. Autopelejä tykkään ohjata ratilla ja polkimilla. Kolmas genre onkin sitten vähän hankalaa mutta jos pitemmältä ajalta lasketaan niin pidän tappelupeleistä. Aikoinaan Jurassic Park Warpathia pelailin paljon. Taistelevat dinosaurukset olisivat niin eeppistä vieläkin <3. Toki tutustuttu on myös Tekkeniin, Street Fighteriin, Mortal Kombatiin, Super Smash Bros. Brawl ja uusimpana Blazblue. Blazbluessa varsinkin hahmot kolahtaa ja puheet Japaniksi niin kyllä on silmän ja korvan herkkua, aijai ;).

 
Okamista Amaterasu


Muita pelejä joista tykästynyt: Okami, koska pelin taide on upeaa ja musiikki vielä upeampaa. Bayonetta, pelin pahis pimu on niin hotti että vaatteetkin vähenee päältä. Ellen Whitaker`s Horselife, piti tämäkin laittaa koska ohjaus tapahtuu motella ja nuntsalla pitäen kuin oikeita suitsia ja pelaaminen on hauskaa. Fruit Ninja, tämä siis kinectillä tullut koettua, kokeilkaa ihmeessä pilkkoa käsin hedelmiä. Dance Central, hienosti toteutettu oikea tanssipeli. Deadly Creatures, peli jossa pelataan skorpionilla ja hämähäkillä selviytymistarinaa, suuret suositteluni. Dead Or Alive Xtreme 2, oon varmaan ainut nainen joka pitää pelistä niin paljon että hankkinut suurella vaivalla jopa kolmen tytön kaikki uima-asut, jokin tässä viehättää.

Heittäkää kommentilla :P.

2 kommenttia:

  1. Oli hyvä blogi :) Itellä samanlainen pelimaku suurinpiirtein kun ilmotit tossa, JRPG:t, Ajopelit ja mätkinnät lähellä sydäntä, ei sijoituksesta niin väliä vaan se että on hauska pelata

    VastaaPoista
  2. mario game | kizi | friv 1000 :Hello new today by top games funny for you!

    VastaaPoista