lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ostin peruukkeja nukeilleni


Sattumoisin satuin katsomaan Leeken sivuilla peruukkeja. Himoitsin siellä olevaa erästä erittäin ihanaa peruukkia jo pari kuukautta. Yllätys oli suuri kun näin että siellä oli kevät eventti ja uusia harvinaisia värejä jotka huusivat "tilaa tätä". Suuri onni on että peruukit menevät Pullipeille, Taeyangeille ja hatsisille nukeilleni ja voivat lainata keskenään näitä uusia peruukkeja, eli säästän mukavasti kun ei tarvinnut ostaa useempaa kokoa samaa väriä :D. 

Ja sitten asiaan eli ensin väri ja sitten millainen peruukki siitä väristä on tulossa. Kuvat ei oikeen kopioitunut yksittäin joten katsokaa linkistä millainen peruukki on :).

[Limited] Red Carrot


*

[Limited] Bluish-Green


*

[Limited] Dark AngelBlue



Anteeksi vielä että kuvat eivät näkyneet halutunlaisesti ja jouduitte linkkeinä availemaan. Toisaalta niissä on enemmän kuvia spessuväreistä niin ei sinällään huonokaan juttu :D.

Lopuksi sanon pienen jutun meikissä olevasta hartsipääkystä: meikki on ihana. Kuvia en voi näyttää koska en pyytänyt lupaa ja vielä meikki kiinnittämättä. Lopullisen kuvan kyllä näytän ja otan omia kuvia sitten kun pää saapuu. Olen rakastunut <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti