torstai 22. maaliskuuta 2012

Oman Howrseni esittely.

Ajattelin esitellä joitain lempihevosiani, tallini kilpailuja ja profiilisivuni muunmuassa. Valitettavasti blogger itse lisää kuviin valkoiset kohdat, itse kuvissa niitä ei ole mutta ei anneta niiden häiritä ;).


Profiilini Howrsessa.




Hevoselleen voi ostaa lemmikkejä jotka antaa parempia taitoja jotta pärjäisi kilpailuissa paremmin. Erityislaatuiset antavat rahaa ja taitoja. Näitä lemmikkejä saa myös tapahtumista hankittua ilmaiseksi.

Näkymä hevosten myynnistä. Jotkut haluavat oikealla rahalla ostettuja "passeja" joilla voi ostaa hevosen personointijuttuja. Mutta pelkällä pelin sisäiselläkin rahalla pärjää. Saat rahaa lisää voittamalla kilpailuja ja myymällä hevosia muille.

Näissä kuvissa on hevoskeskukseni eli hevostallini profiili. Mainesijoitus elää kokoajan, eilen se oli 145 mutta ostin kalliita suihkuja ja laitumen jolloin varat vähenivät ja sijoitukseen vaikuttaa varallisuus. Kyllä se taas nousee kun sadot on kasvaneet jota myymällä kaupassa saa rahaa lisää.



Estekisani tiedot. Kisan saa rakentaa haluamakseen. 


Maastoratsastuskisani on vaativa.


Kouluratsastuskisa keskivaativa.

Hevosen esittelysivu. Tältä näyttää koulutuksen läpikäynyt hevonen, se saa vielä taitoja olemalla ratsastustuntiheppana ja kilpailemalla kunnes kaikki taidot lihavoituneet. Lemmikkinä sillä on lohikäärme jolta jo saanut kaikki taidot.

Pelissä on spessuhevosia kuten tämä Grane. Niitä saa vain tapahtumista tietyn aikaa jos onni potkasee.

Tämä hevonen on saanut halloweenina spessujuttuna olleen lumotun kurpitsan ja muuttunut luurangoksi. Aika siisti vaikka saattaa pelottaakin joitakin :).

Pegasos uudella ulkoasulla ja peitevärillä.

Ensimmäinen pegasokseni.

Sitten esittelyssä lemppari yksisarvisiani:

Niin ihana tausta <3

Ensimmäinen Friisiläinen yksisarviseni.

Ensimmäinen omakasvattama Arabialainen yksisarvinen.

Ihana sarvi <3.

Tykkään antaa itsekasvatetuille vampyyrinimiä.

Viimeiseksi kaunein hevoseni. 

Arvostaisin kovin jos kommentoisitte. Oliko hevosistani jokin myös teidän mieleen?. Kiitos kun jaksoit lukea loppuun tämän vähän erikoisemman blogaukseni :D.

2 kommenttia:

  1. sulla on todella hienoja hevosia :)

    VastaaPoista
  2. Olen myös howrsessa, ja sivuni löytyvät osoitteesta http://howrseni.suntuubi.com. Hienoja hevosia. Nimeni howrsessa on Horse115.

    VastaaPoista