perjantai 2. tammikuuta 2015

Sekalaista sakkia. Sasha Lumina, bjd, meikkejä yms

Ensimmäisen kerran jäänyt kuvia julkaisematta täällä, noh nyt tulee :DD.

Doll Family-A:lla oli hyvä tarjous uusista pikkuisista nukeista ja tämä lähti 60:llä dollarilla matkaan :). Pitäisi vielä silmät ostaa paralle kun ei niitä ilmoituksessa luvattuja ollutkaan :D. En voinut vastustaa tuota hymyä. Useimmat sammakot on ollu mulle liian outoja, sammakkoja kun on lemmikeinä niin mulla on suuri vikalista mitä ei saa sammakkonukeissa olla. Tämä oli niin sarjakuvamaisen näköinen ettei tämän kohdalla tullut hylkimisreaktiota ja hyvillä mielin tätä pukee söpöihin rimssumekkoihin :).

Samalla ostin paidan tulevalle kentauritytölle. Vielä ei Luts Jamong kentauri ole Suomen puolella mutta varmaan paketinavaus kuvia pääsee ottamaan ens viikolla ja muutamat kuvat jos jaksais ottaa paita päällä tuolla ulkona. Rusetti häntään ja asu valmis :3. Tai ainakin minimaalisen esittelykelpoinen asu, tytöstä kun tulee aristokraattisen näköinen hienoine vaatteineen mutta sellaista sitten seuraavassa kämpässä.

3kk vvo:n asuntojonossa eikä siltikään mikään tärpännyt. Alkaa jo happi loppua ja kohta varmaan muutettava oikeesti maalle jos pk-seudulla ei oo vapaita kämppiä.

Sasha Lumina vihdoin! Hintakin oli kivasti tippunut odotellessa kun missään ei näkynyt myynnissä, vihdoin sitten löysin.

Victoriaaninen kissaneito <3.

Niin kauniit kasvot Luminalla. 

Ständillä seisoo kun laittaa kiinnikkeen kaulaan.

Yksityiskohtia on asussa paljon. 

Kissa piirteet on hyvin varjostettu. 

Gothic Lumina.

Puppelinalta ostin silmäsirut Arionille ja Megamille. Materiaali on lasia.

Soom Dune. Meikki Nolluska.

Toiveena oli aikuisempi meikki ja hyvin goottia. Vaikka Nolluska ei vastaavia ole hirveästi tehnyt, toteutus on kaunis :). 

Soom Sueve. Meikki Nolluska.

Annoin vapaat kädet. Toiveena ei missään nimessä pisamia ja väreinä ruskeaa ja vihreää. Tässäkin toteutus on ihana. Olin vähän kahden vaiheilla että jääkö pää edes mulle kun sain sen kehon mukana kun halusin Adamellin kaviot Dunelle. Mun on vaikee hahmottaa moldin kuvauksellisuutta tyhjänä ja suoraan myymisen sijasta teetin sille meikin.

Sueven omat korvat on nuo alemmat siivet ja päällimmäiset kuuluvat Adamellin sorkkiin. Yhdessä ne on hauska yhdistelmä :D.

Tilasin valkotarraa ja paperikukat Paperilohikäärmeestä. Missään kaupoissa ei valkotarraa löytynyt ja netistä taas piti ostaa. Hassua että kaikki kauppiaat harmittelee että ihmiset ostaa netistä mutta jos ei mistään saa niin omapahan on ongelmansa. Kuulemma joskus ollut suomalaisen kirjakaupan valikoimissa mutta ei enää. Paperikukista ajattelin tehdä koristuksia tulevaisuuden askarteluihin nukeille. Siniset on Jamongin asuun mutta Isommat on Blutengelille tulevia.

Ja tässä syy miksi valkotarraa, Se ei pilkistä niin räikeästi välistä kuin vihreä putty :D.

Goottiponi SD kokoisen essussa. Sopisi kyllä sellainen kunnon vanhanaikainen valkoinen mekko jossa on kaikkea pitsiä joka puolella helmoja, pääntietä ja hihoja.

Sueve jakaa saman kehon.

Team Rarity!

Tämä tyttönen pukeutuu jatkossa vihreään ja siniseen. 

***

Seuraavaksi on luvassa Nukkevuosi 2014 ja mitä pelasin vuonna 2014. Myös Jamongin paketinavauskuvat tulee vielä ennen muuttoa. Ensivuonna tulossa myös kuvia figuureista. Vaikka noita 4 onkin ollut jo ennestään mutta pitää niitäkin kuvata uusien kavereidensa kanssa. Tilasin Kirinin, miehelle pyramidipään ja haluaisin vielä yhden figman itselle lisää.

5 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Kylläpä tuo sammakko on ihana, sen hymystä tulee hyvälle tuulelle. :D

  VastaaPoista
 2. Voi itsekin olen sammakosta haaveillut, mutta valitettavasti en vielä voi itselle tilata. Täytyy odottaa täysi-ikäistymistä, johon ei onneksi enää kauaa mene! Toivottavasti sammakko saa pian silmänsä, sillä kuvia tuosta silmien kanssa tahtoisin nähdä :3

  VastaaPoista
 3. Oi nyt tuli ihan Sasha nukke fiilis kun sait Luminan x3
  Ite olen miettinyt Sasha Nunan ostoa mutta sitten Se vähän jäi kun kiinnostuin vielä hirmuisesti pullipeista ja muista nukeista niin ei ole tullut ostettua vielä :c
  Mutta nyt kai jo tiedän mihin säästän rahaa seuraavaksi :33 ❤❤
  Sashoilla on niin ihana face up ja vaatteet paitsi nelos Stock keho hieman häiritsee mutta ei nyt Se niin maailman vakavinta ole jos Obitsua ei Voikkaan vaihtaa :)

  Tuo sammakko on niin ihana cx
  Mä rakastuin siihen !! :3
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi hiennoja nukkeja!❤
  Toivoisin postausta Pullipeista.
  Jos oikein muistan taisin nähdä valkotarraa postissa myynnissä. Se näytti ainakin samanlaiselta.(oon ihan varmana väärässä. Mul on ihan sairaan huono muisti....)

  Worldoftinydolls.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Clas Ohlsonilta löytyy valkotarraa. Kävin itsekin sitä sieltä vasta ostamassa. Lumina on kyllä kaunis, ei promokuvissa näytä yhtä nätiltä.

  VastaaPoista