perjantai 9. tammikuuta 2015

Kentauri maniaa. Luts Jamong box opening

5 kuukautta kului ja vihdoin sain hyppysiini yhden nuken jota voisin sanoa grail-nukeksi. Grail on siis sellainen kauan haaveilema asia jota ei välttämättä koskaan voi toteuttaa/hankkia. Onneksi oma haave kentauri tytöstä jolla olisi kivat vuohiskarvat jaloissa, ilmaantui fyysisessä muodossa. Uskaltakaa tekin haaveilla, joskus haave toteutuu :). 

Laatikko on SD kokoinen, ei mahtunut kokonaan kuvattavaksi :D.

Odottelun keskivaiheilla oli synttäritkin, pyysin Lutsia laittamaan jonkun tervehdyksen. Lahjaa en saanut mutta tämä jää laatikkoon muistoksi :).

Löytyi myös kirjekuori.


Tämän toivotuksen saivat varmaan kaikki jotka olivat uuden vuoden aikaan tilauksiaan odottelemassa lähetettäväksi.


Tietysti aitoustodistus.

Kentaurit julkaistiin myös siivellisinä. Suomessa on yksi siivekäs Berry Jayalla. Matkusti samassa matkassa kuin oma tyttöni. Terveisiä vain sinne karvakavio kaverille :3.

Oman nukkeni kuvia.

Stringaus ohjeet. Narut menee kivasti lantioon kiinni, ei tarvitse onneksi kaulaan asti vetää naruja :).

Mukana tulee nuken opas.

Mittoja. Ikä 6 ;D, ei noilla rinnoilla :D.

Sitten itse nukkeen:Koko satsi hartsisia osia. Näiden lisäksi olin ostanut peruukin.

Naurahdin kun näin tämän. Ihankuin oma naama talvella kun peitän herkän ihon osittain huivilla. Atopia ei kiva. Toivottavasti tytöllä ei ollut kylmä matkassa.

Heppa... Jotain :D. Heppa keho on upeasti muotoiltu. Eleganssia ei puutu.

Etujalat tulee tästä. Tuohon tappiin on takajalkojen narut laitettu. Joskus sitten tulee olemaan mielenkiintoista puuhaa uudelleen nauhoittaa jalat.

Jamong faceup C. Alunperin ajattelin ottaa tummemmalla meikillä mutta villinä korttina tuli tämä myöhemmin valittavaksi. En ookkaan nähnyt muita elffi Jamongeja kuin tällä meikillä, taisi olla super suosittu.Tykkään kun hepan edessä ei oo "karvoja". Soomin kentaureissa vähän häiritsee se "alakarvoitus".

Mitä tehdä kun ostettu paita ei mee päälle ilman käsien poistoa ja kiire kuvaamaan? Tietysti improvisoida jotakin ;). 

Hieno lady poseeraus. Eteenpäin asento myös onnistuu.

Häntä on melkein etummaisen heppajalan pituinen. Silti pysyy hyvin paikallaan kolon ja mangneetin ansiosta.

Heppa kokonaisuudessan. Seisoo vakaasti vaikka tuo koukistetun taaempi ei oo kokonaan maassa.

Hevosen selän muotoilu yllätti ehkä eniten nukessa. Löytyy kohoumaa ja notkoa, voisin jopa sanoa että on sääli pukea heppaosuus aikanaan.

Nimeksi Jamong sai Greta. Greta oli isoäitini nimi ja sopii hyvin historiallis vaikutteiselle Rarity henkiselle nukelle. 

Default silmät saa nuken näyttämään surulliselta, Greta saakin heti uudet silmät kun on mahdollista.

Mustavalkoisena ja paljon muokattuna vielä lopuksi.

Rakastan nukessa kaikkea! Se on moni-ilmeinen. Isosilmäinen eli just ihana. Muistuttaa Ani:a joka melkein oli ensimmäinen nukkeni. Olin vähän kateellinen Jessykälle hänen Yul deertaurista, olisin ite muuten ostanut mutta oli samaan aikaan Mia osamaksussa ja kahta kallista ei voi kerralla maksaa pois. Vuoden päästä olikin sitten oma aika nauttia kentaurin omistamisesta :). Maksoi paljon, ehkä liikaakin mitä olisin halunnut maksaa mutta nämä ovat hyvin harvinaista herkkua ja tilaisuus ei olisi välttämättä koskaan toistunut. Jamong oli täydellinen suunnitelmiini niin pään korvineen kuin heppakehon osalta <3.

2 kommenttia:

  1. Itsekin haaveilen salaa omasta kentaurista. Oon niin kade! >.< Aivan mielettömän ihana tuo meikki ja nuo kaikki kehon muotoilut on kanssa niin vuaah <3 Niin ja nimikin on kaunis! Onneksi olkoon yhden haaveen toteutumisesta!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kentaurityttönen ♥ Tykkäilen tuosta kehon muotoilusta, itsekään en juuri välitä Soomin heppakroppien "vatsakarvoista"- Todella kaunis tuo hänen meikkinsäkin. Paljon onnea uutukaisestasi, lisäkuvia odotellessa! ^^

    VastaaPoista