sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Star Stable Online

Mulla ei oo juurikaan ollut voimia ja jaksamista nukkeilla. Asunnossa on vesivahinko sattunut ja astmaatikkona en pysty hengittämään kuin hyvin pintapuolisesti ja hengästyn hyvin vähästä. Asuntoa oon ettinyt jo 2kk mutta ei oo napannut. Pelailla oon sitten ehtinyt ja ajattelin kertoa teille mitä oon tykännyt pelistä :).


Ensimmäinen hevoseni. Aloitin pelin Halloweenin aikaan ja silloin sai laitettua kivan vampyyri meikin omalle ratsastajalle.

Rahatkin on Halloween tunnelmissa :D.

Star Stable Online - hevostelua suuressa maailmassa. Kukapa nuori tai vanhakaan hevostelija kieltäytyisi vapaassa maailmassa seikkailua ja erilaisten maastojen koluamista. Pelissä on aina kesäisen näköinen sää mutta on myös ruskaisampi paikka ja aivan vasta avattu talvinen suuri alue.
Mitäpä pelissä sitten tehdään? Ratsastetaan kisoissa ja kasvatetaan hevosen leveliä jotta se pärjäisi myös Champions kisoissa. Champions kisoihin tulee suuret määrät kisaajia kerralla, aloittelevan ratsukon ei niihin kannata ensin rynnätä. Tavalliset kisat vaihtelevat helposta haasteelliseen. Aloituspaikan (Moorland) kisat on helppoja ja niillä on nopea saada pienileveliset hevoset muutamalle levelille (3lvl 2:ssa päivässä jos hevosen alunperin 1lvl) jotta pärjäisivät paremmin normaaleissakin kisoissa. Hyvin haasteellisiakin kisoja löytyy, esimerkiksi Firgrove:n race on nopeita käännöksiä ja esteiden hyppimistä täynnä. Silloin kannattaa hevonen olla 8lvl että kisasta tulee edes jotenkin mielekästä.

Ilo oli suuri kun voitin pronssia Fort Pintan Champions kisassa, ihan tuurilla.

Hevoseni silloin kun niitä oli kolme.

Levelit nousi ratsastajalla ja jouluiset varusteet tuli myyntiin. Vampyyri Lucia.

Sain Joulupukilta tuon liilan rusetin ja siitä se sitten lähti.

Hevosen lisäksi myös ratsastaja saa leveliä. Tehtävien tekemisestä. Tehtäviä löytyy ainakin 60:ksi tunniksi pelistä. Tarinatehtäviä joissa pääset selvittämään mysteerejä ja muita hauskoja juttuja. On hevosten hoitoa jolla saa sen kaupungin reputationia nostettua. Kun sinusta pidetään tallilla, saat ostettua parempia varusteita itsellesi ja hevosellesi. Vaatteita löytyy rennosta pukeutumisesta aina tyylikkäisiin kouluratsastus kisavarusteisiin. Tyttöjen peli kun on, voit myös muuttaa meikkiä ja hiuksia. Poika ratsastajaa ei voi valita, kaikki ratsastavat tyttöinä. Oma nimesi on valittavissa randomeista ehdotuksista tai sitten voit valita mieleisen listojen nimivaihtoehdoista. Hahmolla on etu-ja sukunimi. Oma nimeni on Samantha Sleepyforest, joka valikoitui randomien joukosta kun haluamani nimet olivat varattuja.

Outo hajonnut talo.

Laskeva aurinko ja kauniit Valedale Lake:n maisemat.

Jos pelistä huonojakin puolia kertoisi. Peli ei ole kauneimmasta päästä, grafiikka on vanhentunutta mutta siihen tottuu. Toimii sentään huonommallakin läppärillä ilman nykimistä. Peliä saa kokeilla ilmaiseksi 4 levelille asti. Viidennelle levelille päästyä loppuvat tarinatehtävät mutta kisoja voi silti ratsastaa. Pelillä on kuitenkin pieni kuukausimaksu 5.95e. Kuukausimaksullisia pelaajia kutsutaan Star Rideriksi. Star Riderit saavat joka lauantaina ilmaiseksi myös rahalla ostettavia Star Coinseja 100kpl (arvo 3.39e ostettuna erikseen). Itse koukutuin niin että ostin Lifetimen, eli 59.95e maksavan paketin jonka jälkeen multa ei veloiteta kuukausimaksua. Sain kuitenkin myös 3000 Star Coinsia joilla ostin 3 hevosta ja varusteta niille joita sai vain Star Coinseilla. Peliin tulee jatkossakin uusia juttuja ja en ole vielä päässyt ruskaan tai talveen. Tiedän ihmisiä joille pelistä on tullut 2 vuoden elämäntapa ja he ovat suositelleet myös Lifetimen ostamista koska muuten peli olisi tullut kalliiksi.
Hupsut aikuiset pelaavat myös, 20-30 vuoden ikä ei ole erikoinen ilmestys pelaajien joukossa.
Pelissä on myös ratsastus Clubeja. Itse kuulun suomenkieliseen Clubiin. Yhdessä voi pitää kisoja, ratsastustunteja tai vaikka vain nuotiolle istahtaa paistamaan makkaraa ja keskustelemaan Clubi chatin kautta kavereiden kanssa.

Arvosanaksi 3,5/5

Mitä tykkäsitte, haluatteko lisää pelijuttuja?

7 kommenttia:

 1. Ihan kivaa vaihtelua lukea peleistäkin! Tässä juuri eilen mietinkin, että pitkään aikaan ei blogiisi ole tullut postausta. Harmi, jos nukkeilu on vähän jäänyt. Tsemppiä kämpän etsimiseen, toivotaan, että löytyisi pian sopiva! :)

  VastaaPoista
 2. Voimia homekämpässä asumiseen! Toivottavasti uusi asunto löytyy mahdollisimman pian. Tiedän kokemuksesta miten koko elimistöä rasittavaa hometalossa eläminen voi olla.
  Hauskan näköistä pelaamista ja ihanan jalon näköisiä hevosia. Tuo sinun musta sukkajalkasi on ihan meidän Vissyn näköinen ; ) Sääli vain ettei se ole noin uljas.

  VastaaPoista
 3. Kivan näkönen peli x3
  Varmaan tosi hyvä peli en oo Ees tästä ennen kuullu :33
  Toivottavasti löytyisi äkkiä sinulle joku uusi kämppä kun home taloissa ei varmaan kovinkaan ... Kivaa nyt .. Ole x(
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 4. Kiva tietää että en ole ainut nukkeilija joka pelaa SSO:ta. Mulla siellä itellä on 11hevosta. Nimi on Kristina Pnkgirl 8)

  VastaaPoista
 5. ittekkin pelannut tuota peliä jonkin verran mutta vasta nyt aktiivisemmin ja kanssa miettinyt lifetimen hankintaa vaikka oonkin tällänen vanhus useimpiin pelaajiin verrattuna ja ei nuo questien teot oikein suju kun ei ole enkun taitoa kauheesti ja siitä syystä en myöskään pelissä etene juurikaan, tänään pääsin juuri lvl12 ja kopukkani Hotsoul pääsi lvl5 itse olen pelissä nimellä Rosalie rivervorest ja tallista löytyy kyllä kaksi muutakin kopukkaa yhden nimi daimondriver ja toisen nimi minidaimond. :) enkä kuulu viellä clubiin kun ei oo suomalaista eteen tullu.

  VastaaPoista
 6. tosin lifetimen hankintaan on pakko säästää parista palkasta ettei ihan vikoja rahoja siihen laita et voi ostaa jotain syötävääkin vuokran jälkeen :)

  VastaaPoista
 7. Mä haluaisin joskus toistekki tommosii pelijuttuja.
  Ja toivottavasti sulle löytyis uus kämppä mahdollisimman pian!

  VastaaPoista