perjantai 1. elokuuta 2014

Shiwoo ja Abadon kuvia (nakuvaroitus)

Alkoi kyllästyttämään Shiwoon peruukki joka oli aina silmillä, hatun kanssa parhaiten pysyi muodossaan. Ajattelin sitten sattumalta eräänä yönä laittaa peruukin palasiksi. Koska kyseessä on jätkä, tein leikkaukset epätasaisiksi, kuin ite olisi leikannut hiuksensa.

Ehkä joskus oikeaakin puolta siistin enemmän mutta oon tyytyväinen miltä näyttää nyt.

Annoin tälle päälle nimeksi Kalma. Halusin jollekin nukelle suomenkielisen nimen ja ulkomaalasille Kalma on eksoottinen :D. Pinkiltä DS:ltä tietysti Pokemonia ;).

Tässä vaiheessa mieheni tulee kotiin, ja selittää mulle jotakin juttujaan. Ite vaan jatkan kuvaamista ja höpötän vastauksia. Sitten sanoin "kato, kuvaan nukkea" johon mies "niin näkyy" :D. 

Ei vieläkään vaatteita, siispä fanipalvelua saatte, hyvässä ja pahassa :D. Nukke on melankolinen, murehtii jotakin. Ehkä vaatteiden vähyyttä masentelee *lyö itseään päähän*.

Ihmispää on kyllä hieno omistaa. Model Delf päihin on muotoiltu luusto ihan kuin ihmiselläkin, siksi nää näyttää niin realistisilta. En oo erityisesti realistisuuden ystävä mutta tämä tapaus on upea.

Tässä on jotenkin unelias tunnelma. Melkein heitin kuvan pois mutta sitten muokkauksien päätteeksi päätinkin julkaista. 

Tykkään kun ilme on tavallisella Abadonilla sama kuin vampyyri versiolla. Promokuvien perusteella en välttämättä olisi ostanut tätä mutta onneksi hankin. Joskus firmat ei osaa posettaa nukkeja monipuolisesti myyntikuviin koska vain vähän aikaa kuvauksiin. Siksi omistajakuvat on tärkeitä.

Multa pyydetty lisää kuvia missä tuo keho näkyy kunnolla. Nukke selvästi näyttää olevan tietoinen että te siellä kuolaatte hänen peräänsä, ei haittaa.

Luts julkaisee myös Model Delf linjassaan naisia. Tuliskohan sieltä vampyyri myös joskus :D. 

2 kommenttia:

  1. Model Delfin naiset voivat ollakin tiukka paikka. Lutsin ei todellakaan pitäisi räiskäyttää kaikkea herkkua myyntiin yhdellä kertaa.
    Voisitko joskus ottaa nakuryhmäkuvaa pojistasi jotta saisi vähän hahmotettua kokoeroa. Lutsin sinuilta ei ole ihan helppo löytää kaikkea informaatiota.( Etsin sieltä värikarttaa hartseille varmaan tunnin...)

    VastaaPoista
  2. Fanipalvelu kelpaa aina :D Komia on <3

    VastaaPoista