lauantai 9. elokuuta 2014

Hime Luka unisena

Tämä idea on ollut päässäni jo nuken ostamisen aikaan. Pinkki Angry Bird on ollut koristeena pidempään ja sen kaverina on se sininen lintu, joka saa kuvauskaverikseen jommankumman Mikun joskus. En oo tainnut ottaa kuin 2 nukkukuvaa aiemmin, piti korjata tilanne :).

Tästä Lukaa soimaan jos taustamusiikki kelpaa. Sanoitukset ei ehkä niin sovi tähän shoottiin mutta kaunis biisi kuitenkin melodialtaan.

"Ihanan pehmeä lintu, kuin tyyny. Jos vähän aikaa vain ummistaisin silmäni."

"ZZZzzz *kuolaa*"

"ZZZzz. Lisää salmiakkisuklaata kiitos. ZZzz."

Mitä tykkäsitte kuvista? Taustalla on kangaskauppa Wexler:istä hankittu mekkokangas nukkekokoisiin ompeluksiin. Lukaa tukee lääkepurkki takaa kun muuten olisivat kellahtaneet molemmat asetelmasta pois :D. 

Mun konetta vaivaa grafiikkakortin ongelma. Ensimmäisellä kerralla hajos päivityksiin mutta saatiin korjattua. Kuvat onneksi sain muokattua kun kone toimi. Nyt laitoin vaan koneen horrokseen ja ei enää käynnistyny. Korjasin käynnistyksen ja taas kone sekasin. Kuvat on ihan oudossa skaalassa enkä voi myöskään uusia kuvata ja muokata kun ei kuvista saa normaaliin tapaan selvää. Nyt ei oo uuteen koneeseen varaa kun Luts Jamong kentauri osamaksussa ja vasta sen erien jälkeen voi edes harkita tietokoneen ostamista osamaksulla. Varmaan joku halpa pöytäkone seuraavaksi.Anime sentään pyörii vaikka kuva onkin päin vittua ja tekstit sattuu päähän lukea. Nyt menossa Polar Bear Cafe. Katsottuna 41 jaksoa 50:stä. Haikeeta kun kohta loppuu, harvoin nauran hauskoille animeille (enimmäkseen BL animeiden kohdalla nauran, en tiiä miksi) ja siksi PBC onkin niin miellyttävää katsoa. Tuttuja ääninäyttelijöitäkin on mutta pandan ääni yllätti täysin. Tuomaroin jo pandan ääninäyttelijän ammattitaidottomaksi mutta kun otin selvää ääninäyttelijän aiemmat duunit, muutinkin mielipiteeni. Pandan ääninäyttelijä on hyvin lahjakas. Hahmo on vaan liian laiskan kuuloinen ettei ääntä tunnistanut :D. Laama taas kuulosti tutulta ja ilokseni huomasin että se oli Kuroshitsujin Sebastian jonka äänestä pidän paljon. 

Minä meen jonoon tarjoilemaan laamalle :3.

4 kommenttia:

 1. Oiih, on se niin söpö! Ja pinkki. :3

  VastaaPoista
 2. Aah! En kestä, vaaleanpunaiset hiukset ja mekko sopivat niin ihanasti Luka-neidille! (*^▼^*)

  VastaaPoista
 3. Luka on niin laittoman kaunis<3<3<3<3
  Ja mul ois yks mini toive :,D....... oisitko voinu ottaa Lukasta ja Bloody rosest yhteis kuvan. :3
  Se ois vaan nii laittoman siistii Dx <3

  VastaaPoista