torstai 9. toukokuuta 2013

Nukeille vitriini

Ostin kirpputorilta kapeen ja korkeen hyvin kevyen vitriinin. Hintakin oli kevyt, vain 30 euroa!

Tätä oli vaikee kuvata kun on vähän pimee ja pieni huone.

Mangahyllyn ja sängyntolpan välissä on nukkevitriini. Jouduin makaamaan sängyssä et sain tän kuvan otettua :D.

Salamakuva ensimmäisestä tasosta. Tästä sneak peekkina Bloodyn uusi peruukki ja Mir:in uusi asu.

Tämä on kolmas taso, missä toinen? Figuurit saa paikan siitä. Kolmannessa tasossa Mikune pitää teekutsuja Megamin kanssa.

Neljännellä tasolla on pojat ihan rauhassa keskenään. Sebastianilla on itsensä etsiminen vielä kesken, Nosferatu vaikuttaa pelästyneeltä. Sebsyn ja Nosferatun silmät on kuin kissojen silmät, heijastaa valoa liiankin hyvin.

Vikalla tasolla on Gears of War patsas. Vähän huono paikka kun niin masentuneen näköinen olemus. Siinä se kuitenkin on ja saa olla jonkun aikaa. Ainakin kunnes uusia nukkeja tulee ostettua, paikka kun on tarpeeksi korkee :D. 

8 kommenttia:

 1. Vau, on kyllä hieno ja kätevä vitriini. Pitäisi varmaan itsekkin sellainen hommata. :3 Haluan mukaan Mikunen ja Megamin teekutsuille!

  VastaaPoista
 2. Bloodysi on niin ihana, ja vaikka minullakin on bloody, ne näyttävät ihan erilaisilta. :) ihanasti aseteltu nuket hyllyyn, itse laitan ne vain jotenkin sinne hyllyyn istumaan, en erikoisemmin asettele.

  VastaaPoista
 3. Vitsit mikä löytö tuo vitriinisi! Mahtavaa kun näkee nuket sängystä käsin.
  Minä heti ensikuvasta mietin, että kuka sinulla on niin näyttävän vihreässä peruukissa, mutta Mikuhan se, suosikkityttöni!
  Tuo patsas on kyllä lannistuneen näköinen. Mutta ehkä se piristyy kun saa asua samassa vitriinissä niin monen kauniin tytön kanssa?

  VastaaPoista
 4. Äääää, toiset ne vaan löytää halpoja vitriinejä kun toiset köyhäilee ilman. D: Noei, mahtava löytö! Myönnän avoimesti olevani kade. :D

  VastaaPoista
 5. Sulla on muuy´ten ihan sikana manga kirjoi XD

  VastaaPoista
 6. Kiva! Pitäisi itsekkin löytää nukeille vitriini, johon ne mahtuisivat... minun omani on korkeudeltaan liian pieni pullipeille ja taeyangeille...D: Mutta niin ihanan paljon mangoja! Iih tahtoo..:33

  VastaaPoista
 7. Notkuva sarjakuva-kirjahylly muistuttaa kovasti omaani. ;-D Minäkin katsoin tuossa ekassa kuvassa kun vihreä tukka pilkottaa hyllystä että oletko peräti hankkinut uuden nuken! Sähäkkä väri!

  Mitenkäs isot BJD'si asustelevat? :3

  VastaaPoista