sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Youtsuzu vierailee ja uusia ostoksia (figuja myös)

Hyvää kevättä kaikille!

Käytiin porvoossa käymässä ja Youtsuzu oli mukana. Olitte toivoneet hänestä kuvia ja ajattelin jos saisin edes jotain kuvattua.

Eikö olekin ihana <3. Valo tulee hauskasti sivulta ja itse nukke näyttää niin mietteliäältä. "Mitäköhän kakkua sitä ottaisi?".

Tältä näyttää koko kuvauspaikka. En muista kahvilan nimeä, jossain vanhassa porvoossa.

Jotkut varmasti muistavat tämän kuvan. Peruukki on Bloodyn ja päätin hankkia herralle oman samanvärisen peruukin.

Sama väri ja eri malli. Mietin jo lyhyempää leikkausta mut joku sano päässäni "ota se pitkä, ota se pitkä" ja pitkän otin. Nukkeni on kahden peruukin taktiikalla ja tää olisi se toinen.

Tässä herra Sebastianin omaperuukki 1.
Pullip Velvetia varten ostan tän peruukin. Voi olla että peruukki eksyy sitä ennen muiden nukkien päähän. Väri on tumma liila. Ihan liian ihana väri ohitettavaksi. On muuten samaa mallia kuin tuo viininpunainen.

Nää on ollu tulossa jo 2kk.

MSD koossa Shiwoo Scar:lleni tulossa tämä. Toivottavasti mahtuu, pitäisi ainakin kun Dollzonen msd  poikakeho on niin yleisesti mitoitettu.

"Nahkahousut" 15 dollaria. Voi olla ettei mahdu, hinta ei ollu paha vaikka joutuis heti sovituksen jälkeen myymään. SD kokoa.

Nämäkin 15 dollaria, sama juttu kuin ylemmissä housuissa. Nää saattaa mennä jalkaan paremmin kun väljemmät, ehkä.

Ihan mielettömän pitkä paketti musaa. Yhteensä kahdella levyllä 54 biisiä.

Pelin aloitusmusiikki <3.

Peli luo musiikillaan niin ärhäkkää menoa joka nostaa niskavillat pystyyn ja aistit valppaiksi.

Monster Hunterista tuttu Rathalos! 37.77 euroa maksoin eikä tullut postikulujakaan, jee <3.

Ei oo ihan pieni figuuri kyseessä.

T-Rex on aikuisten oikeesti yksi mun lemppari leffa näyttelijöistä :D. 52.38 euroa oli hintaa tällä kaunokaisella. Ei tullut postikuluja tästäkään.

Ei voinut vastustaa T-Rexin hankkimista viimeistään siinä vaiheessa kun näki jonkun ottaman upean kuvan. Suloisia molemmat :3.

9 kommenttia:

  1. Youtsuzu on kyllä kaunis. Peruukki pukee neitiä mainiosti. Sebastianille näyttää sopivan monenmoiset peruukit. Bloodysi peruukissa hän näyttää kovin rauhalliselta. Ensimmäinen ajatukseni oli joogaopettaja. :D Ja todella hienoja figuureja, T-rex kelpaisi minullekkin!

    VastaaPoista
  2. Oooh, tuo T-Rex on tahtomista aiheuttava täälläkin päässä! :3 Näyttää tosi hienosti posetettavalta figulta ja on viel Jurassic Park-leffojen lisensoitu oheiskama-! Kaksi hyvää yhdessä. Minua aina lapsena harmitti kun en saanut niiden pikku-Jurassic-Dinofigujen lisäksi sellaista isoa T-Rex figua...

    Hauskannäköisiä vaatteita olet tilaillut ja nuo kahvila-kuvat Youtsuzusta ovat upeita, niissä on jotenkin sellaista leppoisaa sunnuntai-päivän tunnelmaa.

    VastaaPoista
  3. Youtsuzu on kyllä kaunis, rakastan tuota meikkiä paljon! Aivan mielettömän hyvin sopii tuo peruukki ja vaatteetkin on aivan ihanat!
    Ja jollen nyt ihan väärin valehtele niin kahvila josta nuo kuvat on, on Cabriole, porvoolaisena mulle hyvinkin tuttu paikka. ; )

    VastaaPoista
  4. yheksännes kuva...sekosin ku noi vaateet...ne ne on vaan jotain niiin täydellistä *fangirl kohtaus* OMG niin ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista
  5. vitsit kun en nähny sua porvoossa >3< Olisin niin halunnut !! (asun nimittäin täällä) ihania kuvia ♥

    VastaaPoista
  6. Ooh, tuo T-rex on kyllä ihana O_O Näyttää hyvältä posettajalta. Rathaloskin on upean näköinen. Pian kuvia noista lisää :3

    Youtsuzusta otetuissa kuvissa on ihana tunnelma ja valaistus on ihana. :3

    Minulla ei pari kuvaa noista näkynyt, mutta kivoja ostoksia siulle on ylipäätänsä tulossa. C:

    VastaaPoista
  7. Youtsuzu on todella ihana, varsinkin toisessa ja kolmannessa kuvassa <3 Valo osuu nätisti nukeen ja tuo ilmeikkyttä. Mekko ja meikki ovat myös niin suloisesti yhteensopivat.

    Oi oi tuo T-Rex <3 Dinosaurukset ovat rakkaus ja toivottavasti nähdään hänestä paljon kuvia : D

    VastaaPoista
  8. T-Rex on ihan huippu-upean näköinen! Siitä pian lisää kuvia!
    Muuten, kyselit minulta Azoneiden ihonväristä. Niitä on siis kahta sävyä. White ja flesh. Ainoa white-nukke toistaiseksi on Raili, joka on skandinaavinen vaihto-oppilas ; )

    VastaaPoista