torstai 28. helmikuuta 2013

Uusi nukkeni MNF Shiwoo Scar

Ostin sitten MSD kokoisen nuken, hups :D. Noh, ei yhtä lasketa :D. Mun ei pitäny hankkia SD kokoista pienempiä mut kun näin tän nuken feelerinä, en voinut vastustaa. Sain jotenkin kuvausinspiraatiota nukesta ja noh, pitihän se sitten ostaa kun oli niin halpakin. Nukke on ostettu 2010 edellisen omistajan toimesta. Keho on kellastunu päätä pahemmin mutta ei liikaa eroa.

Sain nuken ilman laatikkoa. Tapasin nuken myyjän kasvokkain ja nukkeparka pääsi nopeesti kotiin kun melkeen naapurista hain.

Kuplamuovia pois ja paljastui tämä paljastelija.

Sazzer jolta nuken ostin, teki pyynnöstäni tämmöisen meikin. Ite oon tyytyväinen nuken ulkonäköön. Herrasta on tulossa goottityylinen.

Erilaisesta kuvakulmasta. Tukkään nukeista jolla on ilme ja tämä hymyilee :3.

Tyyppi poseeraa silmättömänäkin asenteella!

Jotain vaatetta koitin löytää ja tää 65cm tytön esiliina oli ainut mitä edes jotenki sai päälle fiksusti. Eikun mittailemaan kehoo ja jalkoja et saa vaatteita mietittyä.

Silmät on punaset mut peruukin väristä en oo vielä varma. Yksikään mun nykyisistä peruukeista ei mee 7-8 päähän.

Ehkä myös jotain prinsessamekkoa vois miettiä jos ottais kuvia tyyliin Kuroshitsujin Ciel siinä pinkissä mekossaan. Aihe kiehtoo kovasti :D. Mitä mieltä olisitte tästä?

21 kommenttia:

  1. I-H-A-N-A ♥ !

    http://nukkenimun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan uskomattoman taitavat töherrykset! Se kaveresi taitaakin olla hyvä kustomoija..? Ihan liian ihana nukke :3 Paljonko maksoit tästä komistuksesta? Kauhee kuumeeeeeee o U o' On pakko saada SoulDoll'ilta Yvenne ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Ei toki ystävä, ostin nuken vain käytettynä satunnaiselta ihmiseltä. Ite kanssa tykkään meikistä :). Maksoin 150e.

      Poista
  3. ostit sitten kaimani ( sarjassamme anwoo, mimiwoo, shinwoo, yms. ) :'D
    hienot on meikit herralla ! miten olisi harmaat/hopeat hiukset?
    sopisivat kivasti punaisten simmujen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskasti kyllä kaikkea woo-loppuisia :). Pitää kokeilla noita harmaita peruukkeja mitä omistan, ei mahu päähän mut väreistä vois saada inspiraatiota. Kiitos ehdotuksesta, niitä on aina mukava vastaanottaa :3.

      Poista
  4. Ompas kerrassaan hyvänäköinen herra sinne kotiutunut. Moldi ja meikki tosiaan luovat nukelle vahvan ilmeen, joka kuitenkin on kuvakulmien mukaan monipuolinen.

    Esiliinassa jäpikkä on mielettömän suloinen ja meikki tuo sopivasti asennett tuohon hörselöunelmaan <3 Minä aikankin katselisin mielelläni herrasta myöhemminkin mekossa : D

    Suurella mielenkiinnolla odottelen mihin suuntaan herran viet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Vahvat ilmeet <3. Tykkään valokuvausharrastuksessa koittaa tuoda ilmeitä esille, siksi haluun hartseille selvän ilmeen.

      Juu, esiliina oli ainut mikä ois mahtunu edes jotenki ja komiasti poju pitää hökötystä yllään. Itsetunto on kohdillaan :D.

      Ite kanssa ootan innolla. Vielä en oo vaatehankintoja tehnyt kun ostin uuden Youtsuzun mutta soon :D.

      Poista
  5. Ihana! :) Ja tosi hieno meikki!

    VastaaPoista
  6. Onpas komia :3

    Todella upeasti tehtu meikki :3 En voi käsittää miten jotku on noi hyvii kustomoimaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Pää on pienempi kuin Pullipin, on kyllä vaikeampi saada pienempään päähän meikki onnistumaan. Onhan siinä hienoa jälkeä mutta hyvä esimerkki miten yksinkertaisuus on kaunista ^__^.

      Poista
  7. Ihana nukke~ Shiwoo on minusta paras sculpti Fairylandin nukeista. :3 En minäkään koskaan kuvitellut ostavani itselleni YO-SD kokoisia pikkunukkeja, mutta nyt niitä on yksi jo kotona ja pari tuloillaan... X'3 Että ei kannata rajoittua vaan yhteen kokoon, ihania nukkeja on kaiken kokoisia~
    Minusta tuo pään ja kropan väriero ei ainakaan kuvissa näytä kovin pahalta, en olisi ainakaan huomannut mitään ellet olisi maininnut siitä.

    Todella upea meikki, kyllä se Sazzer osaa! ^__^ Minulle tulossa se toinen myynnissä ollut Sazzerin nukke, jolle suunnittelin itse face-upin jonka Sazzer toteuttaa. <3 Meillä on siis melkein "sisarusnuket" kohta, vaikka eri firmojen ja eri kokoluokkaa ovatkin, mutta samalta omistajalta ja face-uppaajalta molemmat, aikas jännää vai mitä? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Tykkään Lutsin nukeista ja Fairylandilla on muutamia hyvin samankaltaisia Lutsin kanssa, juurikin myös Shiwoo. CP on tehny tuon Soonynkin ja varmaan samat veistelijät olleet Shiwoota suunnittelemassa. Hassua et mun kaikki nuket on Luts/Fairyland ja Dikadollia :D. Hienoja ilmeikkäitä nukkeja kaikilla firmoilla.

      En kyllä aatellut et laittaessani viestiä Shiwoosta, toinen nukke menee harrastajalle jonka monista nukeista pidän. Onhan se aika hassu yhteensattuma :).

      Poista
  8. En voi sanoa, kun että ihana nukke on sinulle kotiutunut. : D Meikki on kaunis. <3

    Hauska kun sinulle ei pitänyt tulla yhtään SDtä pienempää, itse taas en juuri osaa noiden isompien otuksien kanssa elellä, tuntuu että vie koko sylin kun ovat käsissä. : D

    Anteeksi, suustani karkasi huvittunut hymähdys essukuvan nähdessäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Ihana on kyllä, aika viehkeäkin :D.

      Ehkä ikinä ei pitäisi sanoa, ettei hanki jotain tiettyä kokoa :D. Aika pieni Shiwoo on 65cm ja 73cm nukkien sylissä. Ei kuitenkaan kukaan oo mitään tuttuja keskenään.

      Saa huvittua, sehän on myös positiivista että joskus saan jonkun huumoria kukkimaan :D.

      Poista
  9. Mistä voisi löytyä pullip nukkeja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullippeja löytyy vain nettikaupoista. Tullittomia paikkoja on Plasticpop, Mollamania (kotimainen mutta pieni valikoima ja hidas). Pullipstyle on hyvä paikka nukke-etsinnöille mutta sieltä tilaamalla tulee aika varmasti tullit päälle.

      Poista
  10. aww. Miten suloinen herra ♡ Voisin ottaa meillekkin samanlaisen komistuksen. Mutta vielä ei ole sen aika. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hartsinuket ei kyllä lopu maailmasta :D. Ehdit kyllä hankkia oman suloisuuden.

      Poista