maanantai 25. helmikuuta 2013

Kesäisiä kuvia 1/2

Tuntuuko ettei nuketuta, nuket oli ennen ihania mutta nyt tuntuvat etäiltä?

Lääke tähän on muistella omia kuviaan kesältä. Ite ootan innoissani kädet hikoillen et pääsisin kasvien ympärille kuvaamaan <3. 

Talvella on muutenkin vähän kaikenlaiset ideat vähissä. Se on kuitenkin ihan normaalia. Tää talvi oli harrastukseni toinen. Ensimmäinen talvi on vähän sellainen koettelemus, jotkut lopettaa nukkeilun talven jälkeen. Mun mielestä ei kannata ihan pienstä väsähtää.

Eikä nuket suutu jos et oo sitten syksyn niihin koskenut. Sitten kun vaan otat nuken kätösiin ja katselet sitä luonnon valossa, muistat taas nuken kauneuden ja ilon jonka nukke on sulle tuonut. Harrastuksen tyylikin on voinut muuttua, ei oo vaan yhtä tapaa harrastaa. Nukke kauniisti aseteltuna ständiin jossakin kirjahyllyssä on ihan yhtä oikea tapa kuin tyypin joka ottaa viikoittain kuvia, ompelee vaatteita, miettii kuvatarinoita tai kustomoi. 

Kyllä, tätä näkyä näkee keväällä. Otettu pääsiäisen tienoilla. Ootan innolla et pääsisin ottamaan vastaavia kuvia kevään kukkien kanssa <3.

Mir edellisessä lookissaan.

Miku vuoden 2011 keväältä.

Sisälläkin riittää auringonvaloa kun päivä on valoisa.

Miku oli ollut mulla vasta 2kk kun tän kuvan otin, ensimmäinen nukkeni :3.

Nukkeja voi kuvata myös näin että ympäristöä tulee enemmän kuvaan. Ajattelin tänävuonna koittaa ottaa tämmösiä kuvia enemmän. 

Keväällä ruoho ei oo kasvanu autiotalon pihalla liian korkeeksi, sopiva ympäristö pienille kuvattaville.

Loppuun vielä muutamia luontokuvia, kesäisiä Suomenlinnasta.

Valkoposkihanhia.

Samoja tipuja.

Kimalainen :3.




Kala ja vesikasvit.


Tää on ihanan rauhallinen kuva :3.

Auttoiko kellään kuvat tuomaan inspiraatiota kevään ja kesän kuvailuihin?

Seuraava osa tulossa, en sano vielä päivää mutta tällä viikolla :).

17 kommenttia:

  1. Olipa ihanan piristäviä kuvia, rupes taas vähän ikävöimään kesää :D No jaa, tänään onneks on ollut ihanan keväinen ilma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että piristi :). Monilla ollut niin masentunut olo nukkeja kohtaan että aattelin antaa esimerkin millaisia kuvia saattaa nyt keväällä ja kesällä saada itse kukin otettua :).

      Poista
  2. Voi ei, kuinka ihania kuvia! <3 Tulee vähän semmoinen kevätfiilis, tänäänkin oli kiva nähdä, että aurinko paistaa ja osa teistä on jo sulia. Minunkin nukkeintoani nostaa keväisten ja kesäisten kuvien katseleminen, selailen kamerassani olevia vanhoja kuvia ja tulee yllättävän hyvä olo siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevätfiilis on meidän talvihorroksisilla leopardigekoilla ja punatäpläkonnilla pikkuhiljaa kun oleilevat muuallakin terrassa kuin nukkuma koloissaan. Konnia varsinkin en oo nähny 2kk itse tulevan näkösälle, kerran kuussa kaivanu ne turpeen seasta et voisivat syyäkki välillä :D.

      Ite poistan kuvat muistikortilta joka kerta kun oon ne siirtäny koneelle ja myös alustan kortin. Alustamisella ei oo mahdollista tulla kaksoiskuvia ja muutenkin puhdistaa kortin täysin kuvadatasta. Parhaat on Flickrissä niin niitä voi aina katsella siellä :).

      Poista
  3. Nuo kuvat oli jotain toosi ihanaa! Sun nukkes on ihania;) Millä kameralla muutes kuvaat :) ?

    http://nukkenimun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).

      Oon ottanut kuvia Canonin järkkäreillä EOS 1000D ja 7D. Objektiivina Canon EF-S 60 mm F 2.8 Macro USM. Oikeastaan molemmilla kameroilla saa hyviä kuvia kun opettelee käsisäädöt ja ei käytä kameran mukanatullutta objektiivia.

      Poista
  4. Ihania kuvia! Nyt tuli itsekkin ikävä kesää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Kevät ensin, siitäkin voi nauttia :).

      Poista
  5. Tuli ihana fiilis näistä. Piristyin heti ja olen yhtä hymyä, vaikka äsken otti kaikki päähän. Kalojen kuvat ovat todella upeita, niin rauhoittavia ja kauniita. Todella ammattimaisen näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, on suuri ilo mulle et vitutuksen pystyin lannistamaan :). Tarkoitukseni ainakin onnistui, halusin tuoda iloa ja uusia ideoita kanssaharrastajille :). Ite joskus halusin valokuvaajaksi ihan ammatikseni mut taidan pysytellä nukkekuvissa ja luonnon kukissa ja eläimissä myös hyönteisissä :3.

      Poista
  6. Kauniita kuvia! :) Pidin varsinkin noista Bloody-kuvista :3 Tuli itsellekkin kesäinen fiilis! :> Mistä Bloodyn peruukki muuten on? Kaikki kuvat olivat todella ihania ^^

    pinjanpullipblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo varma mistä se on kotoisin mutta se on jonkun bjd firman peruukki. Ostin sen käytettynä hartsilasten foorumilta. Samaa mallia voi olla muillakin valmistajilla mutta tuo väri tais olla limited.

      Poista
  7. KESÄÄÄÄÄ TÄNNE JA HETI MÄ EN KESTÄ ENÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!

    munpullipit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Kivoja kuvia (: Ite oikeestaan tykkään toisaalta enemmän syksystä/keväästä/talvesta ku kesästä (kuvaamisen suhteen), koska kesällä on usein hankala kuvata kun pitää etsiä varjosempia paikkkoja ku muuten valoa on LIIKAA :D Talvella kuitenki osan aikaa päivästä on sopivan valosaa :)

    VastaaPoista
  9. Oii ihania kuvia! :) Voikun tulis jo kesä! :))

    VastaaPoista