lauantai 13. lokakuuta 2012

Mitä yöllä tehdään?

No kuvataan tietenkin :D. Vastauksena otsikkoon. 

Päivällä piti kuvata mutta sain paniikki ja stressi kohtauksen ja piti rauhottua, vasta yöllä rauhotuin ja päätin sitten kuvata uudella kuvausrekvisiitalla. Kamerassa oli ulkoinen salama antamassa valoa sivulle ja heijastinkangas toisella puolella nukkea. Pieni kotistudio :D.

Tältä näytti kuvauspaikka. 

Uusia peruukkeja piti päästä kokeilemaan ja aluksi aattelin kuvata kaikki kuvat näin.

Mutta kuten huomaatte, sammakon tuijotus vähän häiritsi keskittymistä :D.

Yöllä kuvaaminen on hankalaa. Vaikka kuinka sais valot hyvin, ei kohinalta voi välttyä :(. Julkaisen nää kuitenkin koska käytin näihin paljon aikaa.

Vähän siisti asu eikö vain? Kengät on lainattu Hideltä.

Ehkäpä Nosferatuiseni haluaisi kuulua Mustan Tikarin Veljeskuntaan?

Edellisellä omistajallaan herra oli homo, mutta mulla hän on selvästi vaarallisempi hahmo. Rokkarista metalliyhtyeeseen :D.

Peruukki on Leekeltä. Hassua miten miehille sopii otsatukka ^_^.

On muuten ensimmäinen kerta kun kuvaan ketään ilman paitaa. En vaan jaksanu riisua Arionilta paitaa. Housut ja kengät on herran omasta stockista (myös korut).

Kuvia ois ollu enemmänkin mut toi peruukki kyllä sojottaa minne vaan ihan itestään :(.

Sebsystä vaan yks kuva kun peruukin väri ei näyttänytkään oikein. Oikee väri ei oo tuollainen mustan ruskee vaan niin liila että melkein kuin musta.

Loppuun kuva myytävästä peruukista joka tulee myyntiin. Ei oikeen mun tarkoitukseen sopiva vaikkakin sopisi muille Bloody Red Hoodeille täydellisesti jos haluaa nukestaan viattoman. Hintaa peruukille oon aatellu 25e ja siitä teen myöhemmin tänään myynti-ilmoituksen PullipSuomeen.

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Upea tausta :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kuvia! :)
    Mistä sä oot repässy ton mahtavan taustan?? ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repäsin taustan ebaysta. Hintaa postikuluineen tuli noin 20e.

      Linkki kohteeseen: http://www.ebay.com/itm/BJD-SD-Dollfie-Scenery-Backdrop-Background-Cloth-For-all-size-Dolls-MSD-Barbie-3-/261044052883?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3cc7702393

      Poista
  3. Häikäisevän kaunis taustapaperi! IHAN kateeksi käy ja kuvatkin ovat niin herkullisia että huhhuh , yökuvailusta varsinkin pointseja sinne , se on kyllä hankalaa hommaa se , varsinkin jos haluaa noinkin tarkkoja kuvia :O! Poikasi ulkomuodot ovat sykähdyttäviä erilaisine asuineen ja persoonallisine hahmoineen joten näitä oli ilo katsoa! Nam nam!

    ~ Ameeba

    VastaaPoista