lauantai 13. lokakuuta 2012

Lestat Ravenwing

Ensimmäiset kunnolliset kuvat herrasta piti tietenkin ottaa ulkona. Sisällä en keksinyt kuvauspaikkaa ja "takapiha" eli Winterinmäki oli sopiva kuvauspaikka. Ainakin rauhallinen kun siel löytyy paljon paikkoja joista harva kulkee. 

Miehenikin on jo parit hassut jutut sanonu Lestatista. Nännit kuulemma näkyy selvästi paidan läpi. Kyllähän ne aika hyvin näkyy mutten ainakaan vielä itse kyllästynyt niihin että hioisin pois. Toinen hassu juttu oli tänään kun lähdin kuvailemaan mies seuranani. "Tolla pullottaa tossa" *koskee* "sillä on kikkeli" *o_O*. Olin aikasemmin sanonu et nää on realistisempia nukkeja mutta ei kait mies muistanut sitä :D. Se on nähnyt paketinavaus blogin ja varmaan ei tajunnut mitä sensuroin siinä :D. Hassu juttu on myös housujen napin avautuminen itsestään kun nukke laitetaan istumaan jalat 90 asteen kulmassa pöydälle.

Aiemmin olin päättänyt nuken nimeksi laittaa Lestat koska nuken ilme on niin melankolinen. Ajattelin ettei pelkkä yksi nimi riitä tälle nukelle. En saanut ensin päähäni mikä. Yksi yö jotenkin lukemisen jälkeen (True Blood kirja) ajattelin sanaa Raven. Toinen nimimerkkini on korpinsiipi ja enkuksi se on ravenwing. Tarkoituksella tuo nikki pienellä alkukirjaimella koska keskiajan suunnalla mustaa sanottiin mustaksi kuin korpinsiipi. Ravenwing toisaalta kuulostaa myös vanhalta ja myös melankoliselta. 

Aloituskuvaan vähän tämmönen sneakpeek. Mieheni luurilla otettu kuva jossa. Harvinainen kuva myös koska tämä on ensimmäinen kuvaaja ja kohde kuva jota musta on otettu. Otan tässä lähikuvaa kasvoista.

Nukke on siis 73cm ja pohjissakin on 1,5-2cm lisää.

Mulla on myös mustana tuo paita, en vaan osaa päättää kumpi on kumman spessupaita.

En malttanut olla muokkaamatta mustavalkoista kuvaa. Kaunista.

Hain tarkoituksella ruskeita lehtiä koska vampyyrihahmo. Ei varmaan ketään yllättänyt tämä :D.

Mieheni vitsailee vieläkin 69 eyes:illä. Gootti lookin hänellä kyllä saa melkein itsestään <3.

Miksi, oi miksi liian jäykät ja silmät peittävät stock ripset? Pitäisi vaihtaa ripset mutta epäilen että erikeepperini voisi olla liian vanhaa vuosikertaa. Tässä kuvassa on jotakin niin haikean kaunista vaikka hiukset trollaavatkin. Pidän noiden hiusten takiakin kuvasta kun ihanan persoonallista.

Tästä taitaa näkyä silmät parhaiten. Pitäisi ottaa joskus kuva pelkistä silmistä, ovat meinaan kauniit.

Vähän loistaa valkoisin Dikan hartsi luontoa vasten ^_^.

Juu, en osaa ottaa tavallisia nukkekuvia :D. Itse nukke kuitenkin kuin lukee ajatukset ja siirtyy kuin itsestään haluttuun paikkaan :P.

Kun katsoo tätäkin kuvaa, ei voi olla miettimättä miltä hän näyttäisi mekossa, sori Lestat :P.

Kun katsoo ylempää ja tätä kuvaa, outo fiilis tulee miten samalta nukke näyttää mustavalkoisena ja väreissä.

Toivottavasti viihdyitte kuvien parissa *niiaa*.

3 kommenttia:

  1. Ihana bjd nukke. Tosiaan aika pitkä :>

    em-favoritecolor.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Woot~!
    Enpä jotenkin osannut kuvitella, minkälainen hahmo tästä sinun Autumnistasi olisi tulossa, joten on tosi jännää nähdä nämä kuvat! Minulla pyöri päässä sellainen vampyyriaristokraatti röyhelöissään, mutta sieltähän tosiaan kuoriutui freesi rokkarivampyyriherra.

    ...tosin, onhan hänen kaimansa Lestat Anne Ricen kirjoista ollut myös molempia, perinteinen epookkivampyyri että moderni metallibändiverenimijä, joten mikseivät nämä molemmat tyylit sopisi sinunkin Lestatillesi~

    Hihihi, tuo "isopoika -efekti" eli toisinsanottuna myös "miksei housut pysy kiinni" on koettu myös täällä... Suosittelen ostamaan promokuvissa tosi leveän näköisiä housuja, esim. Alice's Collectionsin puvunhousut on täällä pysyneet hyvin kiinni istuessakin. (---vaikka vähän pullottaa, kököh)

    Tuo vitivalkoinen resiinisävy on kyllä tosi kaunis ja tosiaan luo sellaista eteerisen ja yliluonnollisen olennon kuvaa voimakkaasti~ <3
    Edelleenkin hämmästelen Autumn-moldin monipuolisuutta, ja miten erilaisia hahmoja siitä saa aikaiseksi. Olisi muuten jännää joskus päästä kuvaamaan Xavia ja Lestatia vaikka jossain miitissä yhdessä sekä vertailla nukkeja keskenään.

    Muuten kun katselin Den of Angelsissä Lestatin kuvia niin täytyy sanoa että sinun Autumnisi on DoA:n Autumn-katraan yksilöllisin Autumn. (olipas hankalasti ilmaistu, hehe) Minusta on kivaa että olet onnistunut saamaan Lestatista ihan omanlaisesi hahmon ja nuken, on todella mielenkiintoista nähdä miten nuket heijastelevat omistajiensa persoonallisuutta.

    Pakko sanoa että Autumn on kyllä edelleen lempimoldini, joten Lestat ansaitsee senkin puolesta ihkutusta~ <3 <3 <3 :3

    Psst, lisää kuvia nyt ihmeessä!!! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo asusetti oli sellainen "kokeillaan mahtuuko" ostos. Huvikseni ostin noi harmaat housut kun pidän kovasti harmaasta. Noita hihattomia toppeja on tuo valkoinen ja myös musta. Seuraavalla kerralla laitan mustan paidan ja mietin kummasta tulee herran lempipaita :D. Pääkallot ja hämähäkki seittineen on aika sopiva tyyliin, sellaista hautausmaa fiilistä.

      Tarkoitus olisi ostaa seuraavalla kerralla jotakin omaan tyyliin sopivaa. Ainakin röyhelöpaita, nahkahousut ja takki olis Lestatille ensin ostoslistalla. Pitäis repiä rahaa myös Shall pään meikkiin mutta en oo vielä kunnolla päättänyt mitä hänelle haluaisin. On niin vaikeeta valita sopivaa meikkiä.

      Olisi kyllä tosi mukavaa saada Autumn kaverikuva joskus. Moldista on tullut myös oma lempparini, oon jopa miettinyt ostavani ylimääräisen Autumn pään ja suunnitella oma meikki, kun ei viitsi tuota firman meikkiä ikinä poistaa. Hassua että nään nukessa samoja piirteitä kuin miehessäni, ilman partaa tosin :D.

      Oon yrittänytkin saada omasta Autumnistani ihan erilaisen kuin muilla, onneksi muilla ei oo samaa vampyyrimakua :D. Tavallaan se on mukava haaste. Vaikka muilla ei ookkaan valkoisinta, meikki on kuitenkin kaikilla sama. Se harmaa on varmaan huulimeikattu eri värillä kun ei näytä ihan samalta kuin omani. Ehkä Dikallakin yritetään tehdä pientä eroavaisuuksia mikä näyttäisi milläkin ihon sävyllä parhaimmalta.

      Toivottavasti vaatteita saisi joulukuussa tai tammikuussa alennuksella niin tilaisin vaikka mitä. Yksikin vaatesetti mitä himoitsen on vähän kalliimman puoleinen mutta jos olisi tarjouksessa lähtisi heti :).

      Tekisi mieli kuvaillakin lisää mutta perhana kun talvi tuli liian aikaisin eikä ole takkia. Syysteemalla ois vielä kovis mennykki ilman takkia. Toisaalta vampyyrit ei voi sairastua kylmästä et periaatteessa ei oo niin väliä vaikka ei ois mitään päällään pakkasessa. Huomenna voisi miettiä jotakin kuvailua, Mir:in ensiesiintyminen clear obitsussa toimisi kyllä hienosti juuri Halloweenin aikaan :3.

      Sun nuket on kanssa mun bjd lempparien kärkipäässä. Dikadoll firmana muutenkin on ihana kun tekevät omalla tavallaan ilmeikkäitä nukkeja. Eivät oo niin vakavia kuin suurinosa SD nukeista. Koitan kai sanoa ettei Dikadollin nuket näytä niin kuolleilta :D.

      Poista