torstai 10. lokakuuta 2013

2 ennennäkemätöntä nukkea ja Tristessan söpömpi tyyli

Pullipit olleet vähän taka-alalla mutta nyt siihen tulee muutos! Tässä jo jymypaukkuna että molemmat uudet samaan blogaukseen! Tristessa kokeili feelerinäkin ollutta peruukkia ja tytölle peruukki jääkin. Sitten kuviin.

Alotetaan blogissa tutulla.

"Umm, onko tämä väri sopiva?"

Näkyykö peruukkipohja läpi? Tässä yksi tapa peittää.

Tristessasta saisi helposti goottikaunottaren erilaisilla vaatteilla. Tykkään vaan niin tuosta Elisabethin stock asusta. Viimeistään halloweeniksi lupaan kokeilla muita vaatteita. Mulla on yksi toisen nuken stock vaatetus jota ootan innoissani käyttäväni naamioineen ja viittoineen!

Vampyyrikin voi olla söpö. Rakastan noita silmiä ja meikkiä <3.

Seuraavaksi 2 ensi esiintymisensä suorittavaa neitosta. Nää on olleet mulla jo jonkun aikaa mutta ootin sopivaa hetkeä tuoda heidät esiin.

Nuket eivät ole leluja. Plasticpop ohjeistaa. 

Kukas tässä?

"Voisitko päästää jo pois?". Pullip Fraulein, tottelee nykyään nimeä Pihla.

Meikki valottui väärin mutta tässä näkyy laukun paksuus parhaiten. Laitoin laukun sisään kuplamuovia että olisi täydemmän näköinen. Naisten laukut on tunnetusti täynnä tavaraa :D.

Tältä nuken kasvot näyttää oikeasti. Kiristin helman rypytystä. Paketissa oli löysemmin.

Edellisestä kuvasta unohtui hattu. Tytöllä on rajaukset ruskealla, ei mustalla kuin yleensä. Luomilla persikkaista sävyä. Tämä nukke saa pitää myös stockinsa käytössään, liian ihana vaihdettavaksi. Noissa kengissä on pienet vetoketjut. Luonnollisestikaan en vaihda obitsua hänelle kun haluan pitää tämän tyylin tytöllä.

Muokkasin kuvasta vanhan näköisen. En ihan rakeisuutta viitsinyt lisätä. Mustavalkoinen ja liikuteltu juttuja keltaiseen. 

Hienot tytöt yhteiskuvassa. 

Tämäkin jää alkuperäiseen asuunsa, myös peruukkiinsa. Tästä tuli ihan vitriininukke jota kuvailen vain sisällä. Tyttöön oon täysin tyytyväinen näin ja toivottavasti hiukset kestää pitkään hyvinä.

Hattua :3. Rakastan liilaa <3.

Koska halloween kuukausi, tässä gootti Bonita.

Mustavalkoinen ja mustat kehykset.

Mustavalkoisesta Bonitasta tulee mieleen Hanajima, Fruits Basketista.

Siinä oli tämänkertainen kuvakimara, toivottavasti viihdyitte :3.

12 kommenttia:

  1. Ihanat nuket! Onnea niistä <3

    cocoadream.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Heh, minäkin ajattelin Frauleinin ostaa, mutta tuskinpa se sua haittaa? :D Ihanat neidit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, Fraulein on kaunis nukke sellaisenaan. En minä onneksi omista Frauleinin omistusoikeutta Suomessa :D. Oon enemmänkin iloinen että muutkin löytää tämän ihanuuden :3.

      Poista
  3. Tristessa on ihana ♥ Aww, onnea uusista nukeista! Fraulein on kyllä ihana nukke, samoin Bonita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Samat silmänrajaukset molemmilla muuten :D.

      Poista
  4. Ihania nää siun pullippisi <3 Tosi sieviä stock mekoissaan, miuun juuri tälläinen tyyli uppoaa kuin kuuma veitsi voihin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Sama, tykkään tyylikkäistä asuista ja vanhasta-ajasta. Fraulein voisi hyvin olla jostain vanhasta englannista asunsa perusteella. Bonita on nykyaikaisempi mutta hänkin tykkää hienoista juhlista, ei silti mikään snobi.

      Poista
  5. Pihla ja Bonita ovat yber suloisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat :3. He saavat olla kavereita. Pitää joskus toteuttaa heillä teekutsu idea :D.

      Poista
  6. ui aivan yliihania nukkeja sinulla taas ♥ Bonitassa ja hanassa on kyllä pelottava yhdennäköisyys :D (ei sillä, vaa pelkäsin pienempänä hanaa) cx ♥
    rakastuin myös tuohon ensimmäiseen kuvaan! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Fraulein oli must buy ihan tuon asunsa takia mutta pidän paljon myös ruskeasävyisestä meikistä. Tiphona oli ihan kaunis ja suloinen mutta en sitä sitten hankkinut vaikka monien suosikki oli sekin. Fraulein on kuin vanha valokuva-versio Tiphonasta :D.

      Ite just lukemassa Fruits Baskettia taas uudestaan läpi. Hanajima on yksiä lemppari hahmojani. Harmi että sulle toi ikävämpiä fiiliksiä tuo hahmo. Ite symppaan Hanajimaa, kiusattu joskus ja silti jaksaa olla olemassa. Tumman puhuva vaatetuskin on kaunis :3.

      Poista