keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Photoshoot Lestatista Halloweenin kunniaksi

Syksyinen maisema tuli takaisin. Aika onni koska mulla ei oo takkia hartsinukeilleni. Lestat kuitenkaan ei tunne kylmää koska on vampyyri. Lukijoiden mieliksi Lestat kuitenkin päätti pukea pitkähihaisen paidan XD.

Ihmisiä meni ohi aika monta muttei kukaan jäänyt ihmettelemään, eikä katsoneet pitkään mitä kannoin molemmissa käsissäni. Mulla on ihmispelko ja nämä pikku harrastukseni saa itsetuntoa vähän kasvamaan. Kaikenlaisia kauhukuvia oon ajatellut, tyyliin joku kersa tulee potkimaan nukkea kun kuvaan. Kotini viereiselle autiotalolle mentäessä talolla oli toinenkin kuvaaja, harmaahiuksinen setä kuvaili ilmeisesti autiotaloja ja kysyi vain ohimennen mitä kuvaan. Siihen totesin että mulla on harrastuksena kuvailla nukkeja ja että se kuisti oli hyvä kuvauspaikka. Pari kuvaa otin kuistilla ja sitten päätin siirtyä kun en halunnut päätyä yleiskuvaan talosta :D.

Autiotalon kuistilla on kaikenlaista roinaa mutta en viitsinyt tehdä tiukempaa rajausta.

Sammaloitunutta betonia ja ruskeita lehtiä, vampyyrit eivät likaa pelkää.

Tykkään kontrastista ränsistynyt ja joku vampyyriteemaisista nukeistani. Ainakin koitan sillä teemalla hakea haikeeta tunnelmaa ja mennyttä aikaa. Lestatini on kuitenkin 500 vuotta vanha että tuokin autiotalo on vielä nuori.

Autiotalon takaosa on graffiteja täynnä. Laitoin kädet noin tarkoituksella kuin olisi palelemassa. 

Lestat: nyt se hullu laitto mut risukasaan :(.

Peruukki on Leekeltä eventtiväri Blueberry. 

Mun mies pitää Ramones bändistä. Aattelin et Lestat vois kanssa tykätä bändistä, tai mieheni Lestatista :P.

Kastelin kenkäni et sain tän kuvan otettua. 

Tuo peruukin leikkaukset on hienot, sopii kivasti Taeyangille ja BJD:lle vähän iso mutta näyttää silti hyvältä päässä.

Moldin haikea ilme sopii tämmöisiin kuviin täydellisesti <3.

Moldi on vähän uusi termi Pullip harrastajille. Se tarkoittaa samaa kuin esim Hide Doubt mutta Pullipeissa puhutaan julkaisuista. 

Puun juuret on aika isot vaikka itse ranka onki tommonen.

Tuuli koko kuvausreissun ajan mutta aika vähän sekoitti hiuksia. 

Aurinko laski ja tuli kaunis tunnelma kuvaan. Lestatini ei kuole auringossa kuten muut oikeet vampyyrit, eikä oo mikään kiiltävä homppelikaan. Lestatia aurinko kutittaa ihoa ja siksi ei mene kovin valosalla ulos.

"Heippa aurinko".

Tarkoituksella ylimuokattu kuva. Valo ja varjo tuo mustavalkoiseen kuvaan mukavaa kontrastia.

Spica toivoi lisää kuvia, ei näistä tullut ihan sellasia mitä halusin mutta pitää ostaa liimaa et voi vaihtaa ripset. Noi tönkköripset mitä firma laittoi ei oo ihan mun mieleen. Vaikee kuvata muuta kuin melankolisia kuvia kun silmät ei oikeen näy.

9 kommenttia:

  1. Yay, kiitos kun toteutit toiveeni uusista kuvista Lestatin kera näin nopeasti! <3 Ja millaista settiä sieltä tulikin, upeita!

    Autiotalo ja syysmetsä ovat tosi kivoja kuvaustaustoja. Etenkin pysähdyn uudestaan ja uudestaan katsomaan tuota graffiti-kuvaa sekä kolmea viimeistä kuvaa, jotka ovat lemppareitani tästä setistä. Niissä on maalauksenomaista symboliikkaa.

    Tuo graffitikuva, joss Lestatin pään taustalle tulee ikäänkuin pyhimyskehä ja kädetkin on pyhimysmäisesti ristissä on todella vangitseva ja hyvä! O3O
    Pidän tällaisesta leikittelystä vanhan ja modernin kuvakielen kanssa, sekä siitä,että Lestat ikäänkuin esittää pyhimystä vaikka onkin pimeyden olento~ :3

    Lestatilla on myös kivoja asentoja tässä kuvasetissä, hänhän poseeraa jo heti kuin ammattilainen. ;-)
    Tuo peruukki on todella kaunis, jännää kun siinä on hieman sinistä sävyä mustaa taittamaan.

    Hihi, nauroin tuolle "eikä ole mikään kiiltävä homppelikaan" X''D. En tosiaankaan ole mikään Twilight-fani~ Hyvä että Lestatisi lukeutuu vanhojen hyvien vampyyrien joukkoon~ <3

    Vikan kuvan auringonkajo ja muokkaus on tosi onnistunut. Onneksi lumet sulivat vielä pois että ehdit saada Halloween-shootin aikaiseksi. Pidän paljon loka-marraskuisesta syysmaisemasta ja halloween-viboista~

    Muista että vaikka kuvista ei ehkä tulisikaan sellaisia mitä itse on ajatellut ennen shootin aloittamista (kuten minulla *aina* käy), niin kuvien katsoja ei sitä tiedä, ja minusta nämä on tosi onnistuneita. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajoitus oli hyvä kuville säänkin takia niin aattelin et vois mennä ottamaan pari kuvaa. Osasyy oli et halusin nähdä tuon peruukin miltä näyttäisi valossa. Sisällä näyttää melkeen mustalta.

      Nuo kolme viimeistä on kyllä omaan mieleenikin oikein onnistuneita, muutenkin ensimmäisiä auringonlasku kuvia mitä oon ottanu millään nukella. Vastavaloon kuvat oli vaan kokeilu. Kokeillessakin tulee vaikka mitä, kannattaa siis räpsiä menemään vaikka mitenpäin :D.

      Toi anarkiamerkki tuli pään kohdalle vahingossa, en aatellu mitään kummempaa kuin taustaa kokonaisuutena, alitajunnasta tuli varmaan käsky laittaa juuri tuohon eikä milliäkään sivulle :D. Aattelin vaan et onpa ruma tausta. Enkä ollu autiotalo bongarin tiellä tuossa. Pitääpi ottaa toistelin kuvia tuossa.

      Tuntuu että Lestatia pystyy varomatta laittelemaan eri asentoihin kun taas Taeyangeja käsitellessä varoo ettei hajota hienoa stock kehoa. Ehkä saan uusia ideoita taekuviin ison miekkosen myötä. Eikä nuo poseeraukset eroa vielä 3 nivelisestä kehosta, pitäisi kokeilla posettamista kotona paidatta niin näkisi miten noi jointit menee.
      Lestatia on helppo kuvata kun se pysyy hyvin paikallaan.

      Tuo peruukki on olevinaan karhunvatukan/mustikan värinen. Välillä on hämillään et missä se väri on kun niin tumma vaan. Pitää varmaan ostaa paremmin näkyvä tummanliila peruukki, linnutkin tykkää mustikoista :D.

      Ite oon lukenu kaikki Twilight kirjat, leffatkin paitsi 2 uusinta. Sellasta teinihömppäähän se on mutta jotenkin sarjakuvamainen, ihankuin mangasta juoni. Yritän katsella mahdollisimman paljon vampyyri leffoja ja muuta oheis materiaa. Vampire diaries on vielä kokematta. Anne Ricen vampyyreja pääsee lähelle vain True Blood:in vampyyrit ja Black Dagger Brotherhood soturi vampyyrit (joskin ei ehkä kaikki niin syvällisiä). Vampyyrit on mun suosikkeja, eihän kukaan arvannu :D.

      Näissäkin oli joissain hirveesti kohinaa. Lestat perkele oli kuvauspaikkaa vaihdellessa ite muuttanu kameran asetuksia joita en huomannu kun vasta shootin lopulla :D. Nuo kolme vikaa on asetusten korjauksen jälkeen otettuja. Housuihin tuli tuollainen viiva sammaleesta kun istutin häntä mättäälle. Kotona vaan housut pois, kädet miehuuden peittämään ja sitte käsinpesuainetta tahralle. Onneks tiesin et sillä oli tahra housuissa nii sai putsattua nopeesti, jos ois ollu pitempään ei ois välttämättä irronnu. Samalla vähän pelkään et jos en pian lakalla suojaa hartsia, voi hartsikin saada likaa joka ei lähde helposti. Blutengel on lakattu ja tuntuu vähän karheelta muttei hänestä oo sellasta likaantumisen pelkoa :D.

      Poista
  2. graffitti kuva on ihana! ♥
    siinä on jotenkin jotain vangitsevaa, en osaa sanoa mitä, mutta ihanan tunteikas kuva. jäin tuijottamaan sitä pitkään.
    hei kun tulee lunta, ota kuva samasta kohdasta ja samalla posetuksella! olisi ihana nähdä lunta tuossa jalkojen juuressa. ja jos vaikka lestat silloin saisi takin ylleen! ( mielestäni lestatille sopisi joko tummanliila, harmaa tai musta takki )
    toinen mieleiseni näistä kuvista on " heippa aurinko ".
    tuo valo ja kuvan haaleus on todella kaunista. lestat on komia myös takaapäin , -
    ( tarkoitus ei ollut kuulostaa härskiltä mutta mutta.. )
    toki muutkin kuvat ovat onnistuneita ja pidän niistä kovasti.
    ja aivan kuten spica sanoi;
    " vaikka kuvista ei ehkä tulisikaan sellaisia mitä itse on ajatellut ennen shootin aloittamista, niin kuvien katsoja ei sitä tiedä. "
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua miten juuri graffitikuvasta on tykätty kun itse aattelin kuvaa lähinnä vitsiksi :D. Siinä on kyllä jotain rauhallista. Otan, tai ainakin yritän ottaa samasta paikasta samanlaisella tai samantyylisellä posetuksella. Ei niitä kuvatessa oikeen muista miten on ennen ollut :D.

      Hassua, itse myös ajatellut että Lestat tykkäisi liilasta, harmaasta ja mustasta. Oot lukenu mun ajatuksia :D. Harmillista etten oo yhtään liilaa takkia nähnyt. Ehkä vois miettiä nahkatakkia niin sopis kenkiin.

      On muuten ihana nähdä sun nikki. Oonkin miettinyt mitä puuhailet :).

      Poista
    2. joo pahoittelen olleeni hieman kiireinen, en tiedä oletko huomannut blogistani että ostin tosiaan lentoliput ja on ollut paljon valmisteluita tuota matkaa varten ja siksi en ole edes ehtinyt pahemmin pullipsuomessakaan käymään. ( mitä nyt lukenut uusista tulevista nukke julkaisuista.. )
      parhaillaankin on kauhea stressi päällä, hyvä kun hengittää pystyn. piti lähettää passi norjaan, kun suomessa ei enään ole filippiinien suurlähetystöä.. tosiaan matkaani on aikaa vaan kuukausi ja pitäisi saada se passi takaisinkin sieltä viisumin kera, apua!
      eli olen yrittänyt pitää itseni kiireisenä etten turhia stressaa.
      mutta odotappas vain, kun pääsen matkaan niin lupaan bloggailla useasti ja laittaa paljon kuvia blogiini sieltä filippiineiltä. ja on tosiaan parikin mekkoa/asukokonaisuutta tulossa, kunhan vain ehdin ommella. tällä kertaa dal-nukeille ja on muuten erilaisia vanhasta tyylistäni, positiivisella tavalla toivottavasti ;)
      koitan parhaani mukaan kommentoida blogiisi, ja vähintäänkin aina luen jos en ehdi kommentoimaan. :) ♥

      Poista
  3. Näytit olevan kauan kuvailemassa. Ihana nukke nwn
    Sun kuvas on aina niin ihanan tarkkoja. Rakastan sun kuvaustyyliä. Se in tuollainen erillainen kun muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitkö mut, iik :D. Kiitos kehuista, teen asioita omalla tavallani ja oon iloinen että joku tykkää myös. Kuvauskurssillakin kun olin, sanoivat että pitää tietää perusasiat ja sitten löytää persoonallisuus. Tuntuu et mulla on vielä paljon opittavaa kun aina unohdan sitämukaa kun opin :D. Aina kun kuvaan, yritän löytää nuken parhaita puolia kuvaan. Se on kyllä välillä vaikeeta kun varjoa liikaa tai valoa liikaa, mutta kuvaamalla oppii. Täysin valkoista kohdetta on haasteellista kuvata ja nämä eivät onneksi ylivaloittuneet yhtään, ensimmäisessä shootissa ylivaloittuneita oli paljon joita tuli karsittua.

      Poista
  4. Ihana shootti. Täs vaa oli jotai, en tiiä mitä, mut täs vaa oli jotai mikä sai mut kiintimään herraan entistä enemmän ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Itsekin pidän herrasta kovasti ja yritän näyttää kuvissa sitä yhteyttä (eli bondaan nukkeni kanssa). Poikia on vähän hankalampi kuvata kun ei halua niistä liian naisellisia vaikka kauniita ovatkin.

      Poista