tiistai 12. kesäkuuta 2012

50 Lukijaa, Bloodya (photoshoot) ja arvonta

Täh, 50 lukijaa vaikka teen tätä blogia lähinnä itselleni ja näyttääkseni facebookissa kuvat yhdessä paikassa. Kiitos teille jotka luette ja katselette kuviani. Arvostan teitä kaikkia <3.


En pidä ajatuksesta järjestää giveaway mutta arvon yhden itse tekemäni hameen joka on 27cm obitsulle tehty mutta voi istua myös Dal/Byul stock Pullip keholle kiristämällä kuminauhaa vyötäröltä.

Arvonnan säännöt: 1. Vain lukijani voivat osallistua. 2. Kerro miksi luet blogiani ja jos haluat, voit kertoa myös risuja. Mitään muita sääntöjä ei ole. Aikaa osallistua on kesäkuun 30 päivään asti. Sitten arvon hameen voittajan ja pyydän osoitteen postitusta varten. Osallistumisviestit voi kirjoittaa tähän alle :).

Tässä kyseinen hame. Siistiä ompelujälkeä.

Sitten kuviin Bloodysta. Nää otin jo Helsinkimiitin jälkeen illalla mutta julkaisen nyt.

Korostin varjoja kun muokkasin kuvaa. Meikki tulee niin kauniisti esiin :3.

Autiotalon kiviportailla.

Niin kaunis hymy vaikka muuten onkin ujon oloinen.

Ostin miitin aikana tuon hiuskoristeen Backstreet:ista. Kiinnitetään klipsillä hiusten alle piiloon.

Tien laidassa joku kasvattanut sopivan pieniä narsisseja. Hauskasti tuo toinen kukka tuolla taustalla, kolmiuloitteisuutta :).

Winterinmäessä (Vantaalla Tikkurilassa) on hyviä maisemia kuvailla nukkeja.

7 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ! uwu Ja jos oikein tajusin, niin tässä tämä osallistumisviesti;
    Muistan, kun bongasin sun käyttäjätunnuksen pullipsuomesta, ja avasin sun blogis linkin. Alussa en oikein jaksanut lukea tätä blogia, ja tää oli mulle vain 'yksi blogi muiden joukossa'.
    Kului aikaa, kunnes päätin pelkkää tylsyyttäni tulla stalkkaamaan tätä blogia, ja sen tehtyäni innostuin tästä blogista ja nukeistasi ! :D Piilostalkkasin tätä aika pitkään, kunnes eräänä päivänä liityin lukijaksi uwu Tykkään hirveästi sun nukeista, kuvista ja jutuista, jotka ovat jokseekin koukuttavia :3 Ulkonäöstä en hirveästi tykkää, mutta muuten blogi on tooodella hyvä owo
    Toivottavasti tajusit, mitä koitin tuossa sönköttää :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksestasi ja myös kritiikistä. Tää on mun ensimmäinen blogi ja vasta harjoittelen käyttöä mutta teema on tarkoituksella punainen koska pidän niin kovasti vampyyreista. Vaihtuu kyllä joskus toiseen taustaan kun löydän vaan sopivan.

      Poista
  2. Juu,osallistun arvontaan ^^

    Mä luen sun blogia: Koska sulla on ihanat kuvat,postaukset,nuket ja ulkoasu. Tää blogi olikin alku mun yhden vamppifanikaverin nukkeharrastukseen ^^ Mut siis joo,kaikki alko siitä että kattelin näin pullarin modejen profiileja,koska olin kiinnostunu oliko niillä blogeja. Tiesin jo alussa,että sulla oli mahtavat nuket. No näin että sulla oli blogi ja avasin sen. Luin vähän matkaa ja totesin että TÄÄHÄN ON TOSI HYVÄ BLOGI!! Oon nyt lukenu tätä aikas kauan ja katon aina millon postaat koska tää on mahtava blogi ^^

    Olen puhunut x)

    VastaaPoista
  3. Luulin että oisin osallistunut jo.. o_o No, parempi myöhään kun ei milloinkaan! :3

    Luen tätä blogia, koska rakastan suuresti kuviasi ja nukkeja :). Ihailen suuresti sitä, miten ihania nukkeja sinulla on ja etenkin sitä, että olet todella hyvä kuvaamaan. Joskus vuonna keppi ja harava eksyin Pullipsuomessa kuvaketjuusi, ja huomasin heti että kuvasi ovat tosi hyviä. Myöhemmin bongasin allekirjoituksestasi blogin ja tulin katsomaan. Totesin heti, että tämä on tosi hieno ja päätin liittyä. Luen aina postaukset huolella, en vain jaksa aina kommentoida. :)

    Rosalie kiittää, kumartaa ja kompastuu.

    VastaaPoista
  4. Ohops, enpä ole vielä osallistunut, vaikka joka päivä olen muistuttanut itseäni siitä. No, onneksi vielä on aikaa jäljellä! Sanotaan nyt vielä tähän väliin että upeita kuvia Bloodysta <3

    Olen blogisi lukija, koska yksinkertaisesti pidän tästä blogista. Kirjoitat selkeää tekstiä, etkä mitään sekaaa vaikeasti luettavaa murretta. Osaat kuvata hyvin ja ja tunnet kamerasi eri toiminnot, joten kuvat ovat hyviä ilman mitään mielettömiä muokkauksia. Olet huolellinen ja tarkka kokonaisuuksien kanssa, eivätkä kuvasi ole koskaan liian täyteen ahdettuja. Pidän blgistasi ja nukeistasi ja tavasta, jolla kuvaat ja bloggaat, joten kyllä on lukija pakko olla. Koko blogi miellyttää minua, paitsi yksi pikkuasia, eli se, että pistät lauseenpäättömerkin heti hymiön jälkeen, kun itse olen tottunut näkemään hymiöt lauseen lopussa kirjoitettuna näin :) tai näin :) . Eihän se toki kuolemanvakava asia ole : D

    VastaaPoista
  5. Niin ja unohtu tosta mun viimeviestistä kritiikki : Tänne vois tulla nukkeprofiilit. Muuta kritiikkiä ei ole :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun nukeilla ei oikeestaan oo kellään kunnollista nukkeprofiilia. Enkä osaa laittaa välilehtiä :D. Voisihan sitä miettiä nukkeprofiilien tekoa kun noita nukkejakin on jo kasaantunut kiva määrä :D.

      Poista