maanantai 2. huhtikuuta 2012

Lemppari vampyyri aiheiset mangat

Tässä ajattelin että voisin kertoilla lemppari juttuja, tälläkertaa kyseessä manga. Eivät oo missään parhausjärjestyksessä eikä muussakaan.

Rosario+Vampire

Sarjan vampyyri.

Tykkään sarjasta siksikin kun näkyy pantsuja yms mutta silti vakava teema. Ylemmässä kuvassa näkyy 2 tyttöä mutta he ovatkin vain yksi. Pinkkihiuksinen on normaali erikoista koulua käyvä tyttö. Kun tarvitaan vampyyri minän yliluonnollisia voimia, irrotetaan risti kaulakorusta ja valkohiuksinen pimu astuu kuvioihin.

Vampire Knight

Koulun vahdit

Vampire Knightia on alkanut myös suomeksi ilmestymään. Sarja kertoo koulussa jossa on päiväluokka ja yöluokka. Yöluokalla opiskelee vampyyrit. Vahteja tarvitaan jottei vampyyrien salaisuus paljastuisi ihmisille. Mielestäni hyvä sarja vaikka päähenkilötyttö onkin vähän höpsö. Vaikka höpsöyttä on, se ei häiritse liiaksi. Koulupuvut on ihania, eniten pidän tuosta mustasta päiväkoulun koulupuvusta.

Chibi Vampire/Karin

Chibi Vampire/Karin

Karin on kokonaisuudessaan suomeksi julkaistu. Tykkään kaikista hahmoista, mikä on aika harvinaista mun tapauksessa. Perheen muut vampyyrit imee verta mutta Karin tuottaa verta. Sarjan ideana on että perheen normaalein tyttö käy koulua koska kestää auringonvaloa, mutta uuden oppilaan tulo luokalle häiritsee Karinin opiskelua. Sarjan musta huumori tuo hymyn huulille mutta ei ole liian iloinen sarja.

Vampire Doll Guilt-Na-Zan

Vampyyri nukkehahmossa

Tämä on tuntemattomampi sarja. Vain englanniksi. Vanhan ja aristokraattisen miesvampyyrin sielu vangitaan nuken kehoon joka on söpö tyttö. Kaikenlaisia hauskoja tilanteita tulee esiin kun vampyyri haluaa olla oma vanha kunnon itsensä eikä nuken kehossa.

Vampire Kisses

Suomeksikin julkaistu Vampire Kisses oli ihan mukava tarinaltaan. Jäi ehkä pikkasen lyhyeksi kun 3 osainen oli.

Tässä listasin lähinnä pienen osan vampyyri genren mangasta. Lisää tulossa ;).


5 kommenttia:

  1. Minäkin pidän kovasti Vampire Knightista ja minulla onkin Vampire Knightin eka osa suomeksi.=3

    VastaaPoista
  2. Mäkin pidän hirveesti Vampire Knightista ja Karinista! ;) Ja sulla on aivan upeita nukkeja! Olen vain nähnyt semmosten 12 - 13 vuotiaiden blogeja nukeista... Voit varmaan jo kuvitella kuinka huonosti he kohtelevat nukkejansa...? Piirtävät pisamia heille lyijykynillä ja leikkaavat peruukkeja miten sattuu... Yksi kaverinikin harrastaa nukkeilua, mutta myös cosplayta.
    Jatka samaan malliin tää blogi on nimittäin sanoinkuvaamattoman upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kauniista sanoistasi :).

      Itselleni vähänkuin päiväkirjana tätä pidän. Se on vaan positiivista jos joku muukin kiinnostuu katselemaan kuvia.

      Mulle nukkien stock meikki on kunnia-asia säilyttää. Tietenkin myös keräilyesineitä ovat mulle. Omanlaisensa haaste on myös tuoda erilaista ilmettä ja tyyliä kuin muilla samanmallisilla nukeilla. Pieni shokki oli kun hartsipiireissä melkein kaikilla oli harrastajameikit jos jonkun nuken ostivat. Mutta he sentään tekevät meikit oikeilla välineillä ja osaavat asiansa.

      Ite toivoisin lisää aikuisempia nukkeharrastajia myös Pullip tuoteperheen harrastajiin.

      Poista
    2. kuule anonyymi oon 13 enkä kohtete mun nukkea huonosti ei mul vaan tulis mieleeni ees piirtää mitää v**** pisamii! Toi sun kirjotus oli kyl aika loukkaava!! >:3

      Poista
  3. UI mäkin pidän Karinista mul on ( vasta) kolme ekaa osaa siit

    VastaaPoista