sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Victorique Gosick-tunnelmissa

Toinen shootti peräjälkeen, tästä tytöstä on tulossa yksi lemppareistani :). Ja onhan se kokonaisuutena hyvin onnistunut julkaisu. 

Kävin Turussa Kikuconissa. Oli mukava pikkuinen coni. Reissun kruunasivat nämä kuvat joihin oon tyytyväinen. Hain niihin taas Gosick tunnelmaa. Kuvauspaikkana käytin Turun pääkirjaston portaikkoa ja suihkulähdettä. Saa vinkata jos pk-seudulla on vastaavia vanhoja ylellisiä paikkoja joissa voisi kuvailla lisää tän tyylisiä kuvia :).

Kokoajan kuvatessa oli yleisöä, pidin kuitenkin pään kylmänä vaikka oonkin ujo ja en halua liikaa huomiota. Voimaannuttavaa kun ylittää pelkonsa ja keskittyy vaan siihen mitä on tekemässä.

Opiskellessani Turussa joskus 9-10 vuotta sitten, en voinut vastustaa kirjastoa. Muistan miten koitin lainata jotakin Anne Ricen kirjaa ja sillä oli jonoa 20 tai 25 lainausta :D. Luovuin sitten toivosta :D. Nykyään omistan Lestat-trilogian 1 ja 2 painoksina, aikaa se kyllä vei kun en halunnut maksaa kuin maksimissaan 25e :D. Silloin oli normaalia että osat maksoivat 50-70e.

"Leivoksia! Minulle?"

Kirjasto prinsessa.

Mustavalkoinen Victorique.

"Tervetuloa ystäväni. Toitko suklaata?"

Suihkulähteeltä. En saanut koko palloa näkyviin kun halusin ihmisten selät pois kuvasta :D, juu juurikin niin lähellä olin nukkea kuvaamassa muista ihmisistä.

Victorique huutaa: "Etkö tuonutkaan suklaata? Baaaaaaaakaaaaaaa!".





Bonus.

Victorique sanoo miehelleni Janille "BaaaaaaKa!". Sekös naurattaa <3. Joku nainen mennessään kirjastoon naurahti ja pyys heti anteeksi, ehkä enemmänkin tilanne oli hauska kun nuken käsikin on muita tervehtimässä. Eikä nauru kuulostanut ivalliselta vaan yllättyneeltä :D. Mies ite halus yhteiskuvan, hyvin on koulutettu :3.

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥

    juliutus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia!! Mä oon kanssa yrittäny kouluttaa miestä lähtemään mukaan nukke/figukuvausreissuille! Vielä se vähän aristelee mennä ihmisten ilmoille kuvailemaan mut pikku hiljaa hyvä tulee! :D Teillä on opit menny selvästi perille kun on noin rohkee mies, haha!! ^w^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Kokeile ehdottaa niin että painotat sanaa nukkien bodyguard jos jotakin uhkaa tapahtua. Näin itsekin perustelen kun pyydän miestä mukaan, ja yleensä lähteekin mukaan johonkin ei niin näkyvälle paikalle. Mukavampaa myös keskittyä kuvaamiseen jos ei tarvitse kuikuilla ympäristöä.

      Poista
  3. Upea Victorique de Blois!!

    --
    http://pullipglamour.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin oon täysin lumoutunut tytön kauneudesta <3.

      Poista