perjantai 7. maaliskuuta 2014

Salainen uutukainen Aileen Dollilta

*Niisk*, juu en oo unohtanut blogia. Mulla ollut 3-4 viikkoo flunssaa ja nytkin on poskiontelontulehdus. Kuvailututtanut on mutta en oo halunnut liata nukkejani. Ompelufiiliskin on ollut suuri ja flunssan takia se ollut jäissä. Naakka mekko valmistuu kyllä vielä kevään aikana :).

Sitten aiheeseen. En oo hirveesti puhunut tästä missään. Halusin säilyttää salaisuutena. Jotkut Pullip Suomessa tietääkin koska aikuisten puolella taisin mainita tilanneeni jotain. Eihän sitä nyt kokonaan voi hiljetä :D.

Joku lemmikki otus tuolla on. Ihan sama laatikko kuin Cathylla, vaikka tämä kaveri on vähän isompi.

Lähetti tuli ovelle 7:43. Oli vähän aikanen herätys :D. Mieheni sitten ponkaisi laittamaan vaatetta päälle ja aukasemaan ovea. Ihana mies :3, tuo aamiais.. nuken suoraan sänkyyn. Herättelikin myöhemmin hokemalla "sun rot on täällä, rot on täällä, rot on täällä" <3.

Niin ihana pinkki nauha. Kuin lohari itsekin haluaisi tuollasen fuksian pinkin blushin itselleen. Oikeassa laidassa on limited sälät. Huijasin vähän ja ennen kuvia avasin laatikon :D, siksi makuupussin ympärillä ei ole enää kuplamuovia.

Tarkennus on tuossa lumihiutaleessa. Oli yllätys että tää koruhässäkkä tuli mukana kun itse loharin sivulla puhutaan vaan limited sarvista :D. Tuo ketju tuntuu yllättävän painavalta ollakseen noin ohut ja lyhyt.

Läpinäkyvät sarvet. Näissä ei käytetä mangneetteja, tuossa on sellainen urasysteemi. Onnistuin jo lennättämään osia lattialle kun ei nuo niin tukevasti pysy päässä. Ei kuitenkaan tullut kolhuja.

Kukas se siellä on nukkumassa? Tykkään tosi paljon kun limited Rot:in mukana tuli myös nuo alkuperäiset sarvet.

Tervetuloa kotiin Rot! Aileen Dollilla laittavat loharit näin kuljetusta varten, miten söpöä <3.

Cathy ja lasiset 16mm silmät :D. Tuollaiset joissa pupilli ei ole musta, sopii kyllä hienosti kisulille, kuva ei anna oikeutta sopivuudelle kun ne ei asetu kunnolla. 

Tässä kokoeroa. Cathy 10cm ja Rot 12cm, lasisarvilla 16cm.

"Mui kaikille *vilkuttaa*" Aileen Doll suosittelee 18mm silmiä mutta 16mm silmät istuu kanssa. 

Sitten väritin kuvaa vähäsen, tässä näkyy sarvet paremmin. Liila kyllä pukee tätä loharia. Eikö ookkin suloinen :3.

Mustavalkoisuutta. Halusin tuoda lohikäärmeen kasvot ja kolmiuloitteisuutta paremmin esiin. Tästä ei sitten saa nähdä painajaisia, se on meinaan kiellettyä :D.

3kk tuli loharille ikää valmistusvaiheessa firmalla. Ihan normaali odotusaika. 

***

En tiedä mikä hulluus muhun on mennyt mutta perustin blogin pukudraama ja classic lolita höpinöille. Se ei oo perus lifestyle blogi koska en osaa sellasia pitää, eli päivän asuja ja sellaisia ei tule. Ellen sitten satunnaisesti innostu poseeraamaan kameralle. Tulossa paljon vinkkejä eri pukudraamoista ja ajattelin myös kertoa pian miksi katson mielelläni pukudraamoja.

Vampyyrilolita eli erilainen pukudraama/lolitablogi. Liity lukijaksi jos aihe kiinnostaa. Saa myös heittää vinkkejä ja etikettiä jos joku niin haluaa, mutta vain tuonne blogiin. 

Tämä (nukkeblogi) on edelleen se ykkösblogi. 

8 kommenttia:

 1. vooiiii miten söpö pikku lohikäärmeen poikanen(?) ♥♥ miten lutuinen ;u;♥ (ei saa tälläisellä söpöliini pläjäyksellä keskellä yötä ihastuttaa (tai vähän saa ♥))
  voi että on herttainen ♥ toivottavasti postaat pijaan lisää!

  VastaaPoista
 2. Voii aivan ihana lohikäärme ; w ; ♥

  VastaaPoista
 3. Huudahdin ääneen tuon nähdessäni :D Ensin Cathy ja nyt tuo. Miten joku voikaan olla noin söpö :3 Ihanaa katsella sun kuvia näistä söpöyksistä, kun itsellä ei vielä ole mahdollisuutta mitään tuollaista hankkia. ♥

  VastaaPoista
 4. Ihastelinkin jo Flickrin puolella tätä pikku lohharia, mutta oli kiva lueskella myös pohdintojasi siitä. :3 Onnea, tosi söpöinen nukke! Eläin-BJDt (ja fantasiaotus-BJDt) ovat ihanuutta~
  Tosi mahtia että Limited Rotilla tuli nuo tavallisetkin sarvet mukana. Niitä voi pitää kesällä, jos ei halua jäälohikäärme-fiilistä pitää silloin. :)

  Hei, minäkin olen ajatellut perustaa lifestyle-blogin, mutta en ole vain vielä ehtinyt. :D (=en ole osannut päättää mikä sille nimeksi x3 ) Menenkin heti liittymään uuden blogisi lukijaksi~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lohari myös haisee aika vahvasti hartsilta :D. Pidin loharia viikon pöydällä tuulettumassa ja viikon kesti voimakas hartsin haju :D.

   Ite mietin blogille nimee 2 minuuttia :D. Välillä tulee niin nopeesti idis ja jos se on hyvä niin mikäs siinä :). Rennosti vaan jotain.

   Poista
 5. Uijuijui söpöliini <33 n w n !

  Niin. Ja kun sulla han on aika monta mohair peruukkia niin onko mikään niistä myynnissä ?

  VastaaPoista
 6. aww miten suloinen ;-; pakko hankkia <3

  VastaaPoista