perjantai 21. maaliskuuta 2014

Luts senior delf Mia - Ninetails

Vihdoin SE tuli! 4-5kk siinä kesti. Melkein kärsivällisyys loppu, melkein. Kokoajan koitin ettiä muiden kuvia mutta aika harvassa on Mia kuvat muutenkin. 

Laatikossa oli pieniä repeymiä mutta sisältö oli kunnossa. Ei fragile tarroja :(.

Ihana laatikko. Nuo kuviotkin on kuin Okami pelistä. 

Tyyny pois, jännittää :3.

Aitoustodistus, välittäjän käyntikortti, omistajan opas ja tuossa missä eläinnukke niin sen välissä on tarranauhaa peruukkia varten.

Molemmat pikkukortit lähempää.

Opas. Kauniin nuken ovat valinneet kanteen <3.

Liian kalliit vaatteet mutta ei niitä voinu vastustaa.

Vain Mian mukana myyty peruukki. Ihana liila, siin on 3 eri liilan sävyä.

Das buubs. Pään vieressä on tyhjää, siinä oli eventtipäät.

Jalkojen vieressä oli korvat ja erikoiskädet. Kuminauhat kuuluu korkkarijaloille.

Upeat kynnet!

En ollu varma tuleeko korvat blusheilla vai ilman. Hyvä etten odottanu blusheja :D.

Korkokenkäjalat on tosi kuvaukselliset, upee muotoilu ja kauniit. Mietin et miten noi nyt saa laitettuu jotenki fiksusti kun oletin et kuminauhat menee kaulaan asti. Mutta lantiostahan ne lähtee (tapit). Tarvii vaan pujottaa näitä käytettäessä reisipala kuminauhojen läpi.

Pöö!

Aika mature keho. Pitääkin ottaa vertailukuvaa Blutengelillä olevaan Dollzone 65cm:ään. 

"Anteeksi, tääl ois vähän vilu".

Eventtipäät msd ja sd.

Sitten kuvia puetusta Miasta:




Lempparikuva <3.

Meikkikin on juuri sellainen kuin promokuvissa <3.

Mutta missä on mun 9 häntää! Toinen puute oli ettei korville ollut vastamangneetteja. Pitää kysellä välittäjältä sitä häntää.

8 kommenttia:

  1. Miten valkoinen ja eteerinen kaunotar sieltä saapuinkin! Meikki on todella kaunis ja vartalon muotoilu tosi onnistunut. Eteenkin tuo pehmeälinjainen vatsa-lantio-reidet-alue.
    Puku on ihan suuremmoinen yksityiskohdissaan. Olen varma että se on hintansa arvoinen ostos. Nuo pionein koristellut kengät saavat ihan kylmät väreet ihastuksesta.
    Toivottavasti hännät löytyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi asu on silkkiä, tai jotain silkkisekoitetta. Tytön keho on kyllä mahtava. Olin tosi ilonen kun ne julkas uuden naisten Senior Delf kehon. Se edellinen oli vähän pökkelön olonen, vaikka silläkin saa otettua hienoja kuvia. En aluks meinannu noita kenkiä ostaa kuten en asuakaan mutta kun päätin kärsiä asun hinnan niin kyllä ne kengätki oli sitte otettava mukaan.

      Poista
  2. Onnea Miasta! :3 Hauska boksinavaus, tätä oli kiva katsella~ Mian asu on kyllä upea, harmi että hännät jäivät kyydistä mutta ehkä ne seuraavat perästä. :'D
    Nuo eventtipäät ovat kanssa hienoja, nyt odottelen vielä innokkaammin minun Zuzuja ja eventtipäitä saapuvaksi~ ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä oli myös hauska avata :D, makkarin valoisuus oli vähän hassua mut oikeella on heijastin joka heijasti valon toiseltaki sivulta ja kuvista tuli hyviä. Muuten ois ollu hirveesti varjoja.

      Laitoin noi päät myyntiin. Tuli uusi ihastus johon haluun heti säästää :D. Luts julkasee Model Delfit ja yks teaser on jo saanu mulle myytyä sen nuken, niinku Mian kohdallakin kävi :D.

      http://www.flickr.com/photos/65285512@N04/13243157825/ <-- On vaan pakko saada heti uutta infoa tästä.

      Poista
  3. Oi miten kaunis <3 Kyllähän sitä jo Lutsin kuvista ihasteltiin, mutta kyllä omistajakuvat aina on mielenkiintoisempia. Kauniita kasvot ja meikki on viettelevän salaperäinen - erityisesti tuo silmämeikki. Tuo asu on upea ja kyllä minusta hintansa väärti. Tykkään tuosta korusta kyllä kovasti <3

    Harmi kun korvat eivät blushilla tuleet ja mangneetit on hukuksissa. Toivottavasti se häntäkin sieltä tulee. Pidetään peukkuja : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah ja unohdin ihan kehua noita korkkarijalkoja. Niin nätit etteivät kenkiäkään tarviisi <3

      Poista
    2. Ilme on kyllä hieno, tykkään kun nukeilla on joku ilme, perussöpöt nuket ei oo oikeen mulle. Silmien liikuttamisella vähän ylöspäin sain enemmän persoonaa esiin. Tuossa nudekuvassa sillä on silmät niin kuin firmalla laitettu. Joku suositteli Mialle 14cm silmiä. Ainakin väri menee vaihtoon. Silmien vaihtoa ajattelin jo tilatessa mut saa olla noin jonkun aikaa.

      Ainakin saa ite miettiä millasta värimaailmaa haluaa kettuselleen. Mulla on mintun väristä karvaa et ehkä vois jopa olla sinertävänvihreet korvat. Ei turkoosit mut sekaväriset et sisäpuolen karvat ja ulkopuolen karvat toisella ja hienosäätöö toisella värillä.

      Nuo jalat on kyllä ihanat, ihan tekis mieli kantaa niit jokapaikkaan :D.

      Poista
  4. Vielä kun vaihtaa noi kettukädet nii aamen ♥

    VastaaPoista