perjantai 31. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Ollut vähän hiljaiseloa taas. Nuket nukettaa mutta välillä innostuu pelaamisesta niin ettei oikeen muuta tee :D.

On mulla jotain asiaakin. Tilasin nimittäin uuden Pullipin! Se ehti mennä jo soldouttiin Plasticpopista ja Pullipstylesta, niinpä ebaysta ostin omani. Mikä tulossa? Lukahan sieltä tulee :3. 
Tajusin tuossa että haluan kokonaan pinkkiteemaisen nuken ja noh, onhan mulla jo Mikune mutta ei se riitä. 

Lukasta tulee siis pinkki päästä varpaisiin, silmät ajattelin vaihtaa liiloiksi. Luts Mia ei oo vielä tullut mutta sen default 9 häntää voisin Lukalle kokeilla. Jos ne sopivat, saa myös korvat jostakin. Oon aika innoissani tästä ideasta. 
Lisäksi Yukiconista löysin iki-ihanan Wailord pehmolelun joka näyttäisi ylisöpöltä Lukan kanssa. Lukahan tykkää "kaloista" :D.

Jos joku teistä tietäisi kivan pinkin peruukin Lukalle (ei liian vaalea, muuten oon ehdotuksille valmis), laittakaa linkkejä kommentteihin :).

2 kommenttia:

 1. Kannattaa katsoa Jolie Dollista. Se on Ranskassa niin ei tule tullejakaan. Siellä on aika paljon ja usein vaihtuvia peruukkeja. On siellä ainakin yksi vaaleanpunainen, mutta se on aika pitkä, koska se on BJD:n päällä jo pitkä.

  Tässä muutama peruukki Jolie Dollista:
  http://www.joliedoll.net/product/Crobidoll-PullipsDAL-Wig-2
  http://www.joliedoll.net/product/Crobidoll-PullipsDAL-Wig-bicolore-gris-blond2
  http://www.joliedoll.net/product/CoolCat-HT-GL01-PullipsDAL-Wig-bouclee-mix-marron-blond
  http://www.joliedoll.net/product/Styler-PullipsDAL-Wig-chocolat2

  VastaaPoista
 2. Oih! Onnea uudesta tulevasta tulokkaasta , pinkeistä peruukeista minulle tulee ensimmäisenä mieleen For My Doll peruukki firma/shoppi jossa pystyy tilaamaan preorder tilauksena kaiken maailman värisiä peruukkeja omaan makuun. Kannattaa tsekata sieltä sekä stock peruukit ,että myös preorder vaihtoehdot joihin saa itse värin valita. Huomasin firmalla olevan muutamaakin eri sävyistä pinkkiä saatavilla.

  Peruukit ovat oikein hyvää kuitua ainakin omien kokemusten mukaan enkä ole pettynyt, sivuston preorder peruukkien kuvat eivät anna ollenkaan pointtia kuinka kauniita peruukkia tuolta olen löytänyt käsiini.

  http://formydoll.com/index.php


  ~Ameeba

  VastaaPoista