sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Dikadoll Shall sai naamansa, vihdoinkin!

Yritin koko vuonna saada tälle jätkälle faceuppaajaa jonka työjälkeen olisin tyytyväinen. 

Ensin olin Jesmon jonotuslistalla puoli vuotta, kunnes koko ketju katos ja näin katosi myös jonotuslista. Mun paikalle otettiin toinen asiakas ennenkuin ehdin huomauttaa että olin listalla. Vitutti, suuresti vitutti. Noh, Nolluskalla oli silloin vielä täysi lista mutta otti pääni jonoon. Jesmo otti yhteyttä ja tarjosi paikkaa takaisin mutta olin jo tyytyväinen uuteen tekijään. En kanna kaunaa Jesmolle mutta ehkä ei kannata pitää vain Hartsilasten foorumin ketjussaan listaa, vaan pitää myös koneellaan listaa tai vihossa niin ei tulisi väärinkäsityksiä.

Tältä Shall näytti vuonna 2012. Keho ei oo enää noin valkonen mutta ei oo liikaa kellastunut parissa vuodessa.

Tässä ilman glosseja ja ripsiä. Ensireaktioni oli "onko tää mun"?. Piti ottaa unilääke et sai unta tän kuvan jälkeen :D.

Lopullinen versio näyttää tältä. Pyysin tuollaisia sivulle levittyviä ripsiä ja jätkä näyttääkin niillä juuri sellaiselta kuin toivoin. 

Tykkään tyypin dramaattisista meikeistä. Silmänrajaukset, luomet ja alaripset kaikki tehtynä kuten toivoin. Varjostus blushauksetkin sopivat hyvin tyyliin. Halusin meikissä kunnioittaa firman meikin mustavalkoisuutta ja pyysin harmaan sävyjä laitettavaksi reilusti yläluomelle.

Shall Moldin huulet on ainut asia joka päässä vähän huoletti. Sillä kun on botoxia ylähuulessa. Aluksi aattelin että pitäiskö niitä hioo pienemmiksi :D. Näin kuitenkin omistajakuvia erilaisilla meikeillä joissa huulet ei näyttäneet niin isoilta. Siispä pyysin Nolluskalta ettei liikaa meikkaa ja glossaa huulia.

Lopputulos inspiroi viedä hahmoa enemmän aristokraattiseen tyyliin. Tämäkin on vampyyri. Lestat jääköön rokkari lookkiin ja tästä tulee enemmän romanttis henkisempi. Jakavat samaa kehoa. Vihreät silmät on odottamassa, toivottavasti sopivat. Peruukkikin varmaan löytyy omasta varastosta :D.


14 kommenttia:

  1. Haluisin nähä miltä toi näyttää semmonen turbaani päässä

    VastaaPoista
  2. Aww... ~ ihana meikki... Kuka tuon jumalaisen faceupin teki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nolluska, samaa kädenjälkeä on myös toisessa hartsinukessa, Blutengelissä. Nolluska tekee vielä kahdelle msd päälle meikit.

      Poista
  3. Vau!
    Tiesin että Nollu kyllä osaa meikata ja itsekin häneltä ajattelin pyytää meikkiä mutta vau.. Jotenkin aina osaa yllättää. Tuo näyttää ihan sairaan hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nolluskalta niin monet pyytää luonnollisia ja harmonisia meikkejä. Päätin ottaa riskin ja lähettää aluksi Blutengelin meikkiin. Ei harmita ettei Jesmo tehnyt tälle meikkiä, lopputulos on niin täydellinen kuin olin toivonutkin. Naisellinen äijämeikki, yeaaaah :D. Vampyyrit on kauniita, niin on tääkin yksilö. Vaikeempi nyt valita kummasta Blutengelin puoliso, Shallista vaiko Lestatista :D.

      Poista
  4. Wow, tosi upea meikki ei voi muuta sanoa! O3O
    Eihän tuota uskoisi Dikadollin Shall-pääksi ellei paremmin tietäisi. Nolluska on kyllä tosi taitava meikkaamaan, piti varata häneltä itsekin yhdelle päälle meikkipaikka mutta myöhästyin slottien jaosta. No ensi kerralla sitten. :)

    Maltan tuskin odottaa kuvia tästä herrasta kokonaisena ja valmiiksi stailattuna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä sellainen meikki ettei edes huomaa tuota ylähuulta joka moldissa on vähän liian iso. Taitava meikkaaja kun saa silmistä isomman näköiset ja huulista pienemmät. Tästä moldista sais hienosti pusuhuulisen dragqueenin, hyvällä tavalla tietenkin.

      Nolluska lupasi tehdä tänävuonna enemmän tilaustöitä kuin viimevuonna, Parvekeremontti hidasti töiden tekoa kun ei voinut kotona lakata.

      Kuvia tulee kimonossa sitten :D. Kun en ollut varma pään tyylistä niin hankin päälle väliaikaista asua, Lestatkin saa sitä tietty lainata :D.

      Poista
  5. Nolluskan kädenjälki on todella kaunista! En malta odottaa että näen aristokraattisi valmiina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla että aristokraatista tulee projekti. Missään ei myydä hienoja samettisia brodeerattuja housuja. Tai edes satiinisia. Pitää siis tehä ite :D. Ainakin röyhelöpaitoja tulee käyttämään Lestatin nahkahousujen kanssa, järkevä kompromissi :D. Tietty voi myös aina rajata housut kokonaan pois kuvasta :DDDD. Voih, miks mä aina haluun kaikkee mitä ei myydä missään.

      Toisaalta mulla vois olla varastossakin sopivaa kangasta, Selkä vaan ei kestä kaavoitusta tai ompelua.

      Poista
  6. Älä vihjaile tuommoista! Nyt me ei voida ikinä katsoa hänestä puolivartalokuvia miettimättä, onko hän housut jalassa vai pylly paljaana...

    VastaaPoista
  7. Ööh,satun nyt nuorena pullipin omistajana kysymään,onko sinun neideille käynyt niin,että obitsun kaultapin ruuvi katkeaa? Miten ongelman voi selättää,kun teippi ei toimi?

    VastaaPoista