sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Muokkasin blogin ulkonäköä ja muuta höpinää

Näyttääkö liian erilaiselta? Itse tykkän mutta ehkä vaihdan vielä taustakuvan. Tykkään kovasti kyllä tästä nykyisestä.

Tykkään liilasta, harmaasta ja punaisesta, siitä se ajatus sitten lähti :D. Joskus joku sanoi että liian punainen teema mutta onko tämä sitten liian pirteä? Kevään kunniaksi vähän värien vaihtoa :).

Voisin tässä samalla höpistä muutakin. 

Tilaamani Mewtwo nivelletty figuuri pitäisi ilmestyä ensi kuussa. Ennakkotilasin sen joskus marraskuussa. Pitkä aika on ollut odotella sen ilmestymistä.

Tuollainen figuuri olisi tulossa. Toivottavasti myös seisoisi itse kuten kuvassa näkyy. Mewtwo on yksiä lempipokemoneistani :). Hinta taisi olla postikuluineen 60 euron luokkaa.

Mun iho on ollut nyt todella hyvässä kunnossa. Valohoitokin tepsii hyvin, olin viimeksi 54 sekunttia. Harmi vaan että tuolla myös ruskettuu. Gootit ei oo auringonpalvojia! Toisaalta hyvä nyt valmistautua kevääseen vaatekaapin läpikäymisellä. Mulla on vaatteet yleensä eroteltuna eri vuodenajoille. Kalliimmat goottivaatteet on enemmän kesälle kun ne ei hankaudu takkien kanssa. Huomasin myös että yksi syy miksi vähensin goottivaatteiden käyttöä, oli ihoni kunto. Kun kokoajan on iho punanen, ei haluu käyttää hienoja vaatteita --> tulee tavis. Tai noh, tavistyylikin on maastokuosia ja muutenkin asenteellisempaa ja myös mukavaa päällä. Keväällä taas korsettia ja platform saappaita ;).

Mulla ei oo ollu välikautta nukkeilusta mutta ymmärrän kyllä teitä jotka ette oo talvella hirveesti harrastaneet. Ei tää harrastus teitä syytä jos ette joka viikko tee nukelle jotain. Kyllä inspis tulee sitten takasin kun on ulkona kauniimpaa ja valoisampaa. Älkää tunteko huonoa omaatuntoa jos ette kokoajan postaa blogiin ja tee jotain. Ei se määrä vaan laatu. 

Ajattelin tänävuonna kuvailla muutakin kuin nukkeja mutta nuket on edelleen mulle suurin osa-alue valokuvausharrastuksessa, saan siitä niinpaljon iloa etten vaan pystyis lopettamaan. Välillä tuntuu ettei ikinä tunne nukkejaan kun heistä löytyy niin paljon uusia puolia. 

Sairastuin limaiseen yskään, pakko koittaa ottaa rennosti. Astmakeuhkot ei oikeen arvosta liman yskimistä keuhkoista mutta kyllä tää tästä. Sairastutin miehellekin tän, hänelle vaan tuli myös kuumetta. Ollaan katteltu True Bloodia (ykköskautta) vierekkäin ja yskitty välillä kuin keskusteltaisiin :D. 

Pullip Suomi on myös mukavasti aktivoitunut mutta tulkaahan muutkin takaisin :).

13 kommenttia:

  1. Mä en kauheesti tykkää ulkoasusta, ainakin punainen yläpalkki ja tausta olis kiva toisen värisinä. Tuo figuuri on kyllä hieno, odottelen sinun ottamiasi kuvia siitä heti kun se vain saapuu~

    VastaaPoista
  2. Tää ulkoasu on mun mielest kiva ja liila ja punanen sopii yllättävän hyvin yhteen. :DD Tuo figuuri näyttää niin kivalta ja upealta. :3 Paljon kuvia kun tulee? :D Itse haluaisin vaihtaa tyyliäni tällä hetkellä aika paljonki, omaan makuuni se on liian normaali ja liikaa pelkkiä mustia vaatteita...-.-'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sittenhän sun kannattaa vaihtaa tyyliä :). Mieti mitä ite tykkäät ja mistä väreistä tykkäät ja rupeet sitten etsimään juuri haluamasi vaatteita, ei korvikkeita :).

      Poista
  3. Minusta tämä uusi ulkoasu on aika hieno. Punaisen, liilan ja harmaan yhdistelmässä on jotakin uskonnollisen ja arvokkaan, tyylikkään näköistä.
    Mahtavaa kuulla että ihosi on vastannut hoitoon! Älä säiky ruskettunutta ihoa. Moni väri näyttää sen kanssa hyvältä ja sillä saa itsestään terveen ja urheilullisen näköisen vaikka ei olisi kumpaakaan ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että miellyttää :). Ajattelin että kevään kunniaksi jotain pirteetä :D.

      Joo, ei nuo valohoidon hoitajatkaan oo laskeneet sekunttien määrää, eli iho kestää säteet. Joillakin kuulemma voi ihon tottumisessa mennä aikaa ja ihoa kutittaa ja aristaa valohoidon jälkeen. Ite en oo huomannu mitään normaalista poikkeavaa. Onneksi tän virustaudin kanssa ei oo tullu ihonkanssa ongelmia. Sentään jotain positiivista sairastelussa :D.

      Poista
  4. Minustakin uusi värimaailma tuo kivaa vaihtelua. :-) Samoin olen iloinen puolestasi että hoidot on tehonneet~
    Ruskettunut ihohan on kaunis (nimim. tannien nukkien ystävä. :--D), kyllä sopii minusta gooteillekin. Voit olla erilainen gootti, ei kaikkien goottienkaan tarvitse olla vitivalkoisia.

    Tuo tyylikirjoituksesi pisti ihan miettimään omaa tyyliä kanssa. Nykyisin tuntuu että kiinnitän enemmän huomiota nukkieni vaatteisiin kuin omaani... Tosin luin paria Lolita-blogia ja tekisi mieli taas pukeutua itsekin vähän erikoisemmin. Ehkä voisin koittaa cyber-gootti- ja steampunk-tyylien yhdistämistä? X''D Löysin ainakin ihan loistavasti Steampunk-tyyliin sopivat uudet silmälasit~ <3

    Itselläni on vain yksi korsetti, ajattelin teettää toisen mustana niin sopisi useampien vaatteiden kanssa. Korsetit on kyllä hienoja ja tuntuu uskomattoman mukavalta päällä! Vielä kun oppisi pukemaan sen yksin kunnolla... ^^;;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii Gangsta Prangsta paita paremmin päälle kun näyttää italialaiselta :D. Ite oon siitä erikoinen gootti et en värjää enää hiuksiani. Ongelmia päänahan kanssa ja säännölliset värjäykset ei oikeen ollut hyväks. Mut ite tykkään tästä vaaleenruskeesta luonnollisesta väristä. Vaikka musta sopiikin mulle hyvin.

      Kannattaa hemmotella välillä itseäkin. Facebookissa on yhteisö goottikirppis josta tekee löytöjä edullisesti. Ite tykkään steampunk muodista. Ite en välttämättä siihen pukeudu ellen löydä jonkun kivan mekon. Omaan silmään miellyttää eniten ns. klassinen tyyli. Eli mustaa miksattuna punaiseen, liilaan tai vihreeseen (vihree on harvinaisempi löytää). Satiinia, pitsiä ja kuvioitua kangasta sen olla pitää. Ennen tykkäsin pitää myös pvc vaatteita mut se jäi, oikeestaan aika huono materiaali atoopikolle. Mulla on pari lolita tyylistä vaatetta. Sellainen hupullinen simppeli musta mekko jossa valkoset pitsit jokapaikassa. Hupussa on kanin korvat. Tarpeeks goth like mulle :3. Söpöilykin kuuluu elämään <3. Toinen on sellanen prinsessa tyylinen mekko jossa röyhelöä ja lisää röyhelöä. Liilaa kangasta, oli pakko ostaa mut huomasin et tartteis heti silittää pesun jälkeen niin jääny kaappiin, mun silitysrauta on 90 luvulta. Kyllä se ihan hyvä on aiemmin ollu mut nyt sen silitysteho on alentunu. Tartteis ostaa uus mut en ihan vielä oo päättäny mitä ominaisuuksia siihen haluun. Tuossa vanhassa on tyyliin villa, *, **, ***, satiini lämpötilat tuossa valintaympyrässä, uusissa ei oo noin kattavaa.

      Mulla on 3 korsettia. Yks niistä on teetetty Belle Modestella. Haluisin uuden belleltä mut yks maksaa ison hartsinuken verran :D. Mun tartteis ostaa lisää uusia mekkoja joita pitää korsettien kanssa. Shoppailu on kivaa :3. Jos vaan rahaakin löytyis :D.

      Poista
  5. Ainiin, unohdin sanoa että tuo on hieno figu ja toivottavasti kotiutuu pian~ Figuissakin tuppaa nykyään olemaan hartsinukkien tyyliin pitkä odotusaika, kun jos varmasti haluaa jonkun tietyn figuurin niin pitää tilata monta kuukautta ennakkoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halusin tuon figuurin niin pahasti et oli ihan pakko tilata etukäteen, ei kyllä kaduta. Jos tuo figuuri innostaa kuvailemaan niin ehkä ostan jonkun muunkin figun jota saa hyvin väänneltyä kuviin. Toivottavasti en hurahda figuureihin, meillä kun ei oo tilaa niille :D.

      Poista
  6. Ihana figuuri :) Mulla on kans sellanen kurkkukipu että mulla kurkku on kipee kun yskii,hirvee kuume ja nuha.

    // Oon 10v,eli ne tuntuu aikas pahalta :C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista sulle :). Ei oo kivaa olla kipeenä kun ulkonakin alkaa olla valoisaa ja sitten pitää ottaa rauhallisesti sisällä :(.

      Mulla kun on vielä astma niin varsinaisen sairastelun jälkeen keuhkot tarvitsee lisäaikaa palautuakseen. Mutta onneksi on astmalääkkeet jotka auttaa siinä.

      Poista
  7. Minäkin pidän punaisesta, harmaasta ja liilasta, joten minusta koko blogi on hyvin nätti väreiltään. : >

    Ja tuo figuuri on aivan uber hieno! Toivottavasti saat sen pian niin voit ottaa kuvia! >.<

    VastaaPoista
  8. Kiva tä "uus" ulkoasu. Mä haluaisin vaihtaa tyyliäni johonki esim. gothic-lolitaan tai vastaavaan, mut sit pelkään et mitä kaverit sanoo sihen ku ne on kaikki sellasii pinkin palvojii -_-' ja mä oon ainoo "musta pilkku" mun luokal muutenki (jos poikii ei lasketa XD)

    VastaaPoista