perjantai 8. helmikuuta 2013

Elisabethin ensimmäinen photoshoot

Mikä olisikaan kauniimpaa ensimmäiseksi shootiksi kuin lumisateinen iltapäivä? Autiotalon piha ja portaat oli täynnä lunta mutta uhrauduin taiteen nimissä ja kastuin ja palellutin käteni (hanskat tietty unohtu kotiin). Vähän näkyy kuvissakin mahdollisesti lumihiutaleita vaikka olikin katto nuken yllä. Lumi nuken päällä tuli matkalla kuvauspaikalle ja halusinkin lunta kuvaan. Siksi en pudistellut lunta pois.

Objektiivi on Canon EOS 1000D:n kitti. Halusin välillä muistella mitä laatua tulee huonompi valovoimaisesta objektiivista. Makrolla tausta blurrautuu kauniisti mutta tällä objektiivilla ei niin käy, voisi hankkia lyhyen tavallisenkin objektiivin reissukuvausta varten kun makro painaa kuitenkin.

Elisabethilla EI ole kylmä, nuo kädet on tarkoituksella ristissä rinnan päälle.

Nuo silmämeikin ripset <3. Niin kauniit.

Sivuprofiili. Tykkään miten sisäluomella on myös väriä.

Lunta :3.

Tykkään miten taustakin valkosena lumesta. 

Nukke inspiroi mua ihan hirveesti. Tarkoituksella en laittanut nukkea katsomaan kameraan koska on uusi ja halusin katsella millaisia tunnelmallisia kuvia hänestä saisin. 

Näitten kuvien jälkeen teki mieli mennä takasin kuvaamaan mutta näistä onnistui nämä niin kivasti että en yskäisenä ihan heti jaksa uusia kuvia ottaa. Mutta ehkäpä viikonloppuna tulee lisää.

Vieläkään en oo saanut päätettyä nimeä. Vaihtoehdot on Tristesse tai Tristessa. Haluaisitteko auttaa? Kumpi nimi olisi kauniimpi Elisabethilleni. Pieni perustelu olisi kiva mutta ei pakollinen. Anna ehdotuksesi sunnuntaihin 10.2 klo 23:00 mennessä.

Äänestys on päättynyt ja nimeksi tulee Tristessa :3.

23 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Elizabethisi meikki on todella kaunis <3 Ehdotan nimeä Tristessa (:

    VastaaPoista
  2. Rakastan Elisabethin ihonväriä ja silmämeikkiä, mutta ei ole ostoslistallani sen takia, koska en ole tarpeeksi motivoitunut etsimään valkoista obitsua neidille :D En siis pidä pullipeiden stock-vartaloista. Mmuten olisi kyllä ihana <3 Tarinaa alkaa jo nyt tulemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko niitä valkoisempia kuin white? O.O Olisin kiinnostunut koska itselläni on pullip nella. Sille tosin on jo tilattu white värinen obbari.

      Poista
    2. Obitsuja ei periaatteessa oo valkosempia kuin white mutta clear on myös olemassa, eli läpinäkyvä. Mir:llä on nyt clear ja tykkään kovasti. Kun laittaa vaatteet päälle niin läpinäkyvyys ei oo liian häiritsevää. Mulla onkin varastossa toinen clear obitsu oottamassa jos kyllästyn stockiin mut aattelin kuitenkin pitää Elisabethilla stock kehoa mahdollisimman pitkään.

      Poista
  3. Lumi korostaa Elizabthia hirveesti nwn siitä vois tulla Tristessa :3

    VastaaPoista
  4. Saispa munki kameralla noin hyvä laatusia kuvia... Taitaa jäädä tämäkin unelmaksi. Ihania kuvia<3 Tykkään ite enemmän tristesse nimestä, koska se on sillei jännästi vähä erikoisempi c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kameralla kuin kameralla saa hyviä kuvia kun opettelee miten kamera toimii manuaalisesti. Automaatilla tulee mullakin helposti liian keltasia ja rakeisia kuvia mutta kun itse valitsee valotuksen, ISO-arvon, muuttaa valotusta histogrammin mukaan saa ihan perus kamerallakin samalaatuisia kuvia. Kannattaa tutustua kameran käyttöohjeisiin :).

      Poista
  5. tristesse sopii mielestani paremin, ihania kuvia ♥

    VastaaPoista
  6. owo Ihania kuvia! Noi silmämeikit <3
    Nimi Tristesse olisi mielestäni parempi!:)

    http://nukkenimun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia! Onnea uudesta tytöstä. Kuvat olivat ihanan laadukkaita. Lumi oli suloinen Tristessan päällä. Siis Tristessa olisi minun mielestäni parempi nimi syy:
    Tessa osuus on minulle tärkeä nimi. Joten nukke muistuttaisi minua kuolleesta kanistani Teresasta jota kyllä sanottiin aina Tessaksi. Ja jotenkin nimi kuvastaa tyttöä. Ja minun toinen kani oli Tessan siskopuoli nimeltään Heili. Josta tuli mieleen vampyyri. Se lisää sitä mielipidettä Tristessa nimeen. Ja nimi on samalla erikoinen, mutta ei liian erikoinen. Koska minun mielipide on se, ettei Elisabetille koska on vampyyri sovi mikään super erikoinen nimi. Mutta toisaalta Tristesse olisi sopivan modermi nimi tytön vaatetukseen jos katsoo ja peruukkiin, mutta en itse nimestä oikein tykkää :/ Se nimi ei olisi ensinmäien vaihtoehtoni tytölle. Mielipiteeni kallistuu Tristessan puolelle. Ja sitten nimestä takaisin kuviin ja muuhun. Tristessalla kutsun nyt tyttöä sillä nimellä. On ihanat meikit itsekkin tykkään todella paljon. Simmulit ovat erittäin kauniit. :3 Iho on ihanan valkea. Kuin ensilumi. :D Huivi päähine juttu on todella ihana. En ole ennen siitä tykännyt, mutta nämä kuvat avasivat silmäni. O_O Noniin nyt heittää kilsa kommenttia. Mutta ei se haittaa. Ihanaa, että olet parantunut ihosi kanssa. Ja päässyt nyt ilahduttamaan lukijoitasi postauksella. Katselin tylsistyneenä päivitettyjä blogeja ja sitten huomasin, että sinä olet päivittänyt. Arvaa minkälainen riemu syntyikään.

    JA VIELÄ LOPPUUN ÄÄNESTÄN NIMEÄ TRISTESSA!

    starpullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan osaa kanisi poismenosta. Itsellekin eläimet on hyvin tärkeitä ja kaikkia eläimiä jää kovin kaipaamaan. Teresa on myös oikein kaunis nimi :).

      Tuo huntu on kyllä kiva idea. Hiuskoristeen kanssa tulee vähän sellanen Espanjalainen matkamuistonukke mieleen. Tykkään hunnusta mutta pelkkä tylli on vähän ehkä tylsä. Ehkäpä teen itse pitsikankaasta johon pitsinauhaa reunoille.

      Erityiskiitos pitkästä kommentista. Lämmitti myös mun mieltä. Oon hyvin vaatimaton vaikka kuvat olisivatkin hienoja. Elisabeth kiittää myös kovasti kauniista sanoistasi <3.

      Poista
  8. Minunkin ääneni menee Tristessa- nimelle :)

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia! <3
    Elisabeth on nätti. :3

    www.weheartpullips.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Voi ei ! Aivan ihania kuvia <3 Elisabethisi on todella kaunis :3 Mikäslaista peruukkia olet hänelle ajatellut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peruukkiasia on vielä vähän auki. Toisaalta joku kaksivärinen voisi olla jännä.

      Poista
  11. Ihania kuvia! :) Äänestan Tristessaa nimeks. :)

    VastaaPoista