sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pienet heipat ennen iho sairaalaan menoa

Mulla ollut hyvin pitkään iho hankalassa kunnossa. Kävin ihoon erikoistuneella lääkärillä ja mulla on tulehtunut ihan koko iho, ei niinkään vaan ulkoisesti vaan myös sisäisesti. Siksi en oo saanut perus kortisonilla ja perusrasvalla ihoa kuntoon. Maanantaina meen osastolle viikoksi ihoani hoitamaan. Mulle alotetaan myös 20-25 kerran valohoito (UVB). 

Torstaina sain erikoiskortisoni "kin":iä ja jokapäivä kun oon sitä ihottumiin laittanut, oon saanut jopa nukuttua ilman kutinaa. Iho hilseilee ihan joka paikasta. Aamuisin saa laittaa naaman valkoiseksi rasvasta kun iho on niin kuiva ja kiristävä. Vähän on kasvojenkin iho helpottunut eikä silmät oo liimautunu umpeen ihonesteistä. Kuulostaa ällöltä, ja se myös on niin. Olo on ollut huono ja tunnen itseni rumaksi. Kuitenkin odotukset on korkealla että pääsen osastojakson jälkeen taas jatkamaan asioita joista pidän.

Uusi nukkekin tuli ja hän saa olla rauhassa kunnes tuun taas kotiin. Nukkeinnostus ja kuvausideat ei oo loppunut, siispä tulossa heti kun oon terveempi paljon uusia kuvia :).

Monstron peruukkeja kampaamosta saa kysellä mutta vastaamista saattaa joutua odottelemaan viikon koska ei välttämättä nettiä meilahdessa.

Nähdään sitten taas kun pääsen normaaliin elämään takaisin :).

15 kommenttia:

  1. Voi, pikaista paranemista. Toivottavasti hoidot tehoavat hyvin~ Tsemppiä sinulle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Spica <3.

      Toivon totisesti et pääsisin kotiin sellaisessa kunnossa, ettei tarvii kortisonia enää laittaa. Bluttiksen uudelleen stringauskin odottaa :D.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. oi onnee toivottavasti ihos parantuist en malta oottaa kuvia uudesta nukestas <3

    VastaaPoista
  5. Voi sua :( Onnee uudesta nukesta :)

    VastaaPoista
  6. Täältä toinen sänkypotilas toivottaa rauhallista viikkoa ja voimia paranemiseen! Mahtavaa jos alkavat nyt vakavissaan laittaa sinua taas kuntoon. Hoitojakson jälkeen tilanne on takuulla parempi!

    VastaaPoista