maanantai 14. tammikuuta 2013

Onko edullisia hartsinukkeja olemassa?

Ja niitähän on. Riippuu mikä on kellekin edullinen. Se mitä nukke maksaa, ei tee kenestäkään sen parempaa harrastajaa ;). Luova pääsee halvemmalla.

Mieti ensin omaa budjettia, onko varaa näihin edullisempiin, jos ei ja oot nähnyt 600e nuken ja haluat juuri sen. Suosittelen vain säästämään siihen. Siihen voi mennä kauan. Jos ihastuit johonkin näistä, sehän on vaan hyvä että tykkää edullisemmista, rahaa riittää myös vaatteisiin, kenkiin, peruukkeihin, asusteisiin ja tietenkin meikkiin. Meikki pitää erikseen maksaa, se ei oo automaattinen ominaisuus. Nuken voi myös ostaa meikittä ja koittaa itse taiteilla meikin tai tilata joltakin hyvältä tekijältä (Hartsilapset foorumilta löytyy).

Itselläni on kokemusta Dikadollista ja Dollzonesta. Dollzonellakin on edullisia juttuja mutta en uskalla suositella kun tilauksessa voi kestää. Dikadollin nukketilauksessa meni mulla noin 2kk mutta normaalisti kuulemma kuukaudessa valmistuu. Hartsinukkeja yleensä aletaan valmistaa vasta tilauksesta. Siksi nukeissa kestää pitempään kuin muovisissa keräilynukeissa. Nuket toimitetaan nakuina ellei tilaa Full Set. 

Yksi hyvä vaihtoehto on myös isommat Obitsu nuket, niitten saatavuudesta kannattaa kysellä Mollamaniasta.

Wind dolls (eurooppalainen) nukkevälittäjä myy resinsoulin nukkeja edullisesti eikä hintaan tule tulleja, vain postikulut. Resinsoul ottaa tuotteistaan suorastaan epäkauniita kuvia mutta jos googlettaa jonkun nukkemallin (moldin) nimen, näkee omistajakuvia. Meikki voi olla ihan erilainen kuin mitä firman kuvissa. 

Pari esimerkkiä eri kokoluokan nukeista Resinsoulilta.

27cm, BEI -104.50EUR klik

42cm, MEI -146.50EUR klik 

58cm, DAI -193.50EUR klik

Muutama linkki omistajakuviin klikklikklikklik.

Nämä edulliset nuket on siitä hyviä että ne ovat hyvin muuttuvaisia. Niillä ei oo firman puolesta annettu tiettyä identiteettiä vaan niistä voi tehdä mitä vain nukkehahmoa. Ihonväristä löytyy ihan laidasta laitaan. Suosittelen kuitenkin jos et oo ihan varma nuken ihonväristä, valita silloin normal tai pink. Löytyy myös harmaata etc. Linkitin tähän nyt tyttöjä vain mutta löytyy myös poikia!

Dikadollin MSD kokoiset nuket on mielestäni edullisia. Hinnat myös Wind dollsilta.

42cm, Rena -204.50EUR klik

42cm, Monica -204.50EUR klik

Muutamia omistajakuvia klikklik.

DOLL LOVE:lta vain linkkejä kun tulee miljoona kuvaa kerralla. Joillakin firmoilla kuvat laitetaan yhteen pötköön ettei niitä kopioitaisi. Nämä myös Windistä.

 44cm, Evol -180.00EUR klik
44cm, Yasha -180.00EUR klik

Hinnat tarjouksessa. Normaalihinnat oli 200e eikä sekään oo paha.

Pari muuta edullista firmaa mutta niillä ei taida välittäjää olla euroopassa joten hintaan voi tulla lisäksi tullit. Fantasy Doll klik, Angel of Dream klik.

Nämä tuli ekana mieleen ja pieni otanta. Päätarkoitus oli kuitenkin löytää tullittomia nukkeja jotta summa ei kasvaisi tuotakin suuremmaksi. Laittakaa lisää edullisia hartsinukkeja joita ootte bonganneet, tuohon kommenttiboksiin. 

14 kommenttia:

 1. teen tässä hidasta kuolemaa... Voi awwwws miten rakastuinkaan tuohon Evoliin ; w ; kiitän paljonpaljonpaljon näistä vinkeistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita edullisia nukkefirmoja tuli koluttua kun etsin irtopäälle kehoa. Tuntuu olevan vähän joka toisella pieni hartsi-innostus niin aattelin tehdä tämmöisen pienen esittelyn :3.

   Poista
 2. Ihana oli tuo evol, mutta taidan kuitenkin pysyä pullip ja muun nukkeperheen keräilyssä c:

  VastaaPoista
 3. Itse olen harkinnut juuri tuolta Angel of Dreamilta tilaamista, vaikka tulleja tulisi, ne jäisivät sinne viidenkympin luokkaan ainakin MSD:llä. Se on aika vähän, kun kaverini maksoi yli satasen tullit Iplehousen MSD:stä. ^^' Ja täytyypä myös katsoa Resinsoulin nukeista omistajakuvia, kun katsoin firman kuvia ei mikään oikein iskenyt.

  Tiedätkö muuten tuleeko Lutsin nukeista yhtä helposti tulleja kuin muista? Olen tilannut sieltä kahdesti yli sadan dollarin arvosta (kaverikimppa) ja vaikka paketti on puolen metrin pituinen ei ole jäänyt tulliin, niin mietin jäisikö sitten luultavasti samankokoinen paketti jos sisältönä on MSD, tulliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isommista nukeista voi joutua maksamaan tullia sen 180e :D. Mielummin ostaa sillä yhden Pullipin kuin tullille :). Välittäjiäkin voi vertailla. Hartsilasten foorumilla on lista eurooppalaisista välittäjistä. Sinne ei vaan päässyt katselemaan ilman tunnuksia muistaakseni. Jos joku nukkefirma kiinnostaa, voin katsella löytyykö sille välittäjiä. Pitää vain pyytää ;).

   Nykyään tulliraja on siinä 20e luokkaa eli mikä ennen meni ohi, ei välttämättä mene enää. Valitettava tosiasia, minkä takia ite pyrin nykyään tilaamaan melkein kaikki joko välittäjältä eu:n sisällä tai hyvin edullisia juttuja. Ei ihan oo varaa maksaa ylimääräistä tullimaksuna :D.

   Poista
 4. Onko Iplehouselle välittäjää Euroopassa?

  VastaaPoista
 5. Rakstuin tohon Meihin ♥ Mutta nyt oon säästämässä Iplehousen JID Asa:an (= Onneksi on tällaisia blogeja joista saa jotain _hyödyllistä_ tietoa ^w^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu että joku tykkää pienestä infostakin muun materiaalin välissä :). Iplehousen isoilla tytöillä on kiva keho, sekin oli mielessä kun etsin Blutengelille kehoa mutta Dollzonen tuli halvemmaksi :).

   Poista
 6. Kiitos vinkeistä! Aikamoinen hartsikuume vaivaa täälläkin, ja näiden eurooppalaisten välittäjien sivuilla olen viettänyt runsaasti aikaa. Vielä joskus haluaisin tuollaisen komean nuoren miehen kuin Lestat Ravenwing... Etenkin nuo Dikadoll:in ja Souldoll:in SD-kokoiset pojat houkuttelisivat kovasti, mutta realistisempana haaveena ovat luultavasti juuri nuo Resinsoulin MSD -kokoiset nuket. Yritän kuitenkin olla maltillinen ja tutustua vielä vaihtoehtoihin rauhassa. Ja valitettavasti joudun myös miettimään, haluanko mieluummin matkustaa kesällä Englantiin vaiko hankkia muutaman ihanan nuken. Höh:(

  t. Marilla Pullip-foorumilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se mukavaa matkustella kyllä, aattelin kuitenkin tyytyä kevät/kesä aikana nopealla Viron reissulla. Maat joihin haluaisin mennä on vähän sellasia etten mä välttämättä sais ruokaa muualta kuin mäkistä :D. Nukeissa on se kiva juttu ettei isoa kokoelmaa tarvii jos ei itse niin päätä. Pari kalliimpaa riittää :). Kannattaa rauhassa miettiä, jos ei oo kiire niin suosittelen eventin aikana tilaamista. Voi saada ilmaista päätä, jointtikäsiä yms.

   Poista
 7. Tiedätkö muuten Wind Dollssin postikuluista? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä valitettavasti :(. En oo vielä itse tilannut sieltä mutta jotakin on kyllä tarkoitus keväällä tilata :).

   Poista
 8. Myös Think Pink on kuulemma hyvä, eurooppalainen välittäjä. Ainakin Resinsoulin Mei löytyy hintaan 135€. Omaa kokemusta ei ole, mutta näin olen kuullut.

  VastaaPoista