maanantai 25. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukut 20,21,22,23 ja 24

Ollut aika rankkaa tää joulukalenterin pitäminen kun koko kuukaus ollu kipeenä. Ehkä siks oli pakko ostaa tuo viimeisen luukun mekko, olin ansainnut sen :). Ja mekon takia jäi ruokarahaa kahelle 7.1 asti vaan 35e :D, mutta oon laskenu et se riittää jos on se summa sentilleen käytettävissä. Aamupalan ja päivällisen sillä kuitenkin saa.

20.12

Aileen Doll - Cathy

Ja jännemmin muokattuna.

21.12

Aileen Doll - Rot

22.12

Nuket pöllii parhaat suklaat :D

23.12

Rathalos on innoissaan kun löysin hänen kaverinsa mukaan ratsumonsteri partyyn :)

24.12
Mekon tarina on vähän pitkä. laitan sen loppuun kuvineen.

Aina niin elegantti Miku :)

Mekon tarina:
Alunperin mun ei pitäny ostaa mitään mekkoa kun koitan säästää yhteen toiseen mutta oli halvalla yksittäiskappaleita myynnissä.

Selasin mekkoja. Useimmat liian sweettiä omaan makuun ja ajattelin "ihan hyvä kun en ois nyt ostamassakaan uutta mekkoa" kunnes näin tän. Victoriaanisen ajan neitoja ja näyteikkunoissa lisää mekkoja. Ja vielä kiva väri. Facessa oli 10min sitten tullut ilmoitus että halpoja mekkoja kaupan ja laitoinkin heti tilaten ettei mee ohi. Melkein kiljuin ilosta kun oli halpa mekko, vaan 35e ja ei postikuluja. Mutta sitten tuli mailia että mun tilaus peruttu ja sillon vitutti ankarasti. Upee mekko menee sivu suun.

Aloin sitten kattelemaan muista kaupoista jos löytyisi samaa mekkoa suht samaan hintaan ja bongasin tän. Sehän on jopa hienompi. Olin ihan täpinöissäni ja laskin et riittääkö loput rahat ruokaan jos tilaan tän koska mekko oli kalliimpi (48usd) ja halusin ostaa halvan päärusetin ja lopuksi postikulut niin lopullinen hinta oli 60e. Loppurahat riittää ruokaan, ja laitoin tilaten. Rakastan isoja helmakuvia ja tässä on yksityiskohtia paljon, luulis et ois ollut kalliimpi. Mekko on Infanta - Antique Dress Shop.

Päivän kuuma juoma: glögi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti