perjantai 16. elokuuta 2013

Soom Kivi - kissatyttö

Vahingossa taas nukke! Tai no ei vahingossa, olin jo aiemmin kysellyt samasta nukesta mutta ei ollut säännöllisiä tuloja niin en uskaltanut ehdottaa osamaksua. Nyt on puolikas kisusta mun, seuraavan erän maksan Syyskuun alussa. Saapa nähdä kumpi tulee ensin, Cathy vai Kivi.

Nya :3

Nämä 2 kuvaa ottanut chibi-kagu/hartsilapset.

Soom Kivi -Deities of Cats, cream white. Pää on firman meikillä, kissaosien blushit on edellisen omistajan tekemät. Ajattelin itse kokeilla blushata kissaosiin harmaan ja kanervan sävyjä. Pyysin myyjältä että jättäisi nuo silmät, sopisivat niin kivasti värimaailmaan joka päässäni on kisun varalle. Pastellit mulla onkin jo varastossa oottamassa.

Kissatytöllä on Little Gem keho, MSD kokoinen. Pituutta 42cm. Edellinen omistaja osti nuken vuonna 2011 eikä valmistettu kuin lyhyen aikaa. Mikä onni että sain kisun hankittua. 

Yksi asia on hassu, ennen en missään nimessä halunnut nukkea Soom:ilta. Ehkäpä juuri hinnan ja tarjonnan takia. 

Soom Kivi. Kuva on fullset versiosta, vaatteita tai asusteita ei tule mukana.

***

Sitten toiseen asiaan. Haluaisitko jutteluseuraa Skypeen? 

Mistä mun kanssa voi jutella? Kaikenlaisista nukeista, leffoista, musiikista, peleistä, teestä, mangasta ja animesta, vampyyreista, kirjoista, eläimistä, paniikkihäiriöstä ja muusta pahasta olosta. Ennen mesetin monen ihmisen kanssa mutta mesen poistuttua, samat tyypit ei enää kiinnostuneet jatkamaan skypen puolella. Olisi kiva saada uutta juttuseuraa.

Lisää mut nikillä: korpinsiipi

8 kommenttia:

 1. Kivi on suloinen tassuineen ja sirrisilmineen! Mahtavaa että sait hommattua sen! Olin Kiviin ihan lääpälläni kun se julkaistiin ja yhä vieläkin se on yksi suosikkejani Soomin MSD-nukeista. Tuo juonikas ilme on niin kissamainen.

  VastaaPoista
 2. Sen ilme on kyllä ihana. Niin kissamainen kuin olla voi. Ite en Kiviin törmännyt ennen myynti-ilmoitusta. Ilmeisesti julkaisu ollut jossain 2011 tienoilla, rupesin katselemaan hartsinukkeja vasta 2012.

  Soom nukkien katselu loppui siihen kun huomasin että sd nuket maksaa 600-900e. Ajattelin että pienemmätkin olis jotain 500e :D. Kivi onneksi löytyi ihan sopivaan hintaan.

  Toivottavasti tulevat Kivi kuvat ruokkii sun makunystyröitä :). Vähän haastava otus kun tassuilla seisoo kuin olisi varpaillaan. Ihmisosat tulee mukaan, niidenkin kanssa tulee joskus kuvailtua. Vielä kun löytäisi aukisilmäisen pään :D.

  VastaaPoista
 3. Hei, onnea uudesta nukesta! ^3^
  Kivi on todella suloinen kissatyttö, kivaa että sinä hankit sen~
  Minäkään en aiemmin juuri välittänyt Soomin nukeista mutta sitten annoin itseni ostaa yhden pikkuisen ja hurahdin ihan täysin. Nykyisin luen sen yhdeksi suosikkifirmoistani. Soomissa on jotain taikaa, haha!

  Kivin kissantassuvarpailla tasapainotteleva asento on taatusti haastava, mutta varmasti näyttävä kuvissa!
  Kissatytöt ja -pojat on muutenkin ihan parhaita~ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tämä on ainut lapsenkasvoinen nukke. Joku raja nukkien hankinnalle pitää asettaa kun ei voi olla joka kuussa joku nukke osamaksussa vaikka haluaisin :D.

   Ootan innolla kisua kotiin, olisipa jo syyskuu. Tavallaan sain sulta tartunnan näihin söpöihin pikkuhartsisiin :3. Jo toinen nukkefirma jonka nuket kiinnostaa kun nähnyt niitä sun kuvissa. Erinomainen nukkemaku siis sulla :D. Vaikka Kivi ei ookkaan Teenie Gem, on silläkin erikoisosat.

   Poista
 4. Typy on suloinen itse en omista yhtään BJD:tä vain yhen pullipin ja ostaisin jos ei maksais maltaita ja ois hieman vahvempaa tekoa siis ettei tarvis sillee varoo et hui eii oih kun kuvaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hartsinukkejakin kannattaa käsitellä varoen. Ihmisnukeilla voi katketa sormi tai meikkiin tulla naarmuja/lohkeamia. Jos hatsista kehoa vertaa obitsuun, hartsisen kehot posettaa kaikki eri tavalla ja palaset pysyvät hyvin kasassa kun yhdistetty kuminauhoin. Obitsut posettaa silti paremmilla liikeradoilla ja asennot pysyy. Kaikessa on plussat ja miinukset.

   Poista
 5. http://affetintinblogi.blogspot.fi/2013/08/haaste.html
  Haastoin siut. (:

  VastaaPoista