keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Dikadollin 5 jointtinen hartsikeho posettaa näin (nakuvaro)

Aiemmin tänään saitte nähdä Lestat Ravenwingin vaatteet päällä :D. Nyt olisi sitten vuorossa bokserikuvia, miten tuo hyvin posettava keho toimii. Näitä kuvia ei ois saanu otettua housut jalassa kun neppari aukee jo pelkästä istumisesta, enkä ois hänen miehuuttaan halunnu näyttää teille :P. Juu, hänellä on kiinteäksi valettu kohouma jossa "se"n muoto. Ei sentään irrallista tai erektio peennistä kuten eräällä toisen firman mies hartsinukella :D. Onhan se vähän outoa mutta kaikkeen tottuu. Hartsinuket on kuitenkin pääosin aikuisten harrastus joten nuket on muodoiltaankin aikuisia.

Kuva ennen edellisen blogitekstin kuvauksia. Kuvassa tarkoituksella näkyvillä heijastinkankaani. Välillä on kiva paljastaa vinkkejäni. Ulkoinen salama on käännetty vasempaan seinään. Nääkin kuvat on otettu jo pimeellä mutta pienillä avuilla saa valoisia kuvia. Nukke itsessään on ihan paperin valkoinen.

Kuvia per pose on tarkoituksella monta jotta näkisitte ettei kättä pidä ylhäällä mikään naru, tuki tai mikään muukaan. Itse jointit on pääosassa kuvissa. 

1/3
2/3
Noille säärille olis moni nainen kateellinen :P.

3/3
Jalkaterät ei taivu tuosta pidemmälle mutta tasapainon takia on hyvä ettei oo liian ojentuvat.

1/2

2/2

1/3
Jännä miten sama asento mutta eri kuvakulma muuttaa ilmettä näin paljon!

2/3

3/3

Voisi melkein luulla naiseksi :D.

1/2
Hyvin pysyy itse tuossa tasapainotettuna.

2/2
Keskivartalon jointit ei oo niin kauniita mutta moni hartsinukke ei pääse näin.

1/7
En osannu poistaa näistä yhtään, kuitenki olisin voinu poistaa jonkun josta joku lukija olisi pitänyt.

2/7

3/7
Jointtipaloilla saa nuken venymään eteen tai taakse, ja myös näin.

4/7

5/7

6/7

7/7
Bikinit päälle ja rannalle =D.

1/4

2/4
Pelottava Pokemon Lapraksen metsästäjä.

3/4

4/4

Toivottavasti kuvat miellyttivät. Erityisesti kiinnostaa mitä Spica sanoo näistä koska hänellä on Dikadoll Autumn 3 jointtisella keholla. Asentoja oli aluksi vaikea keksiä mutta sitten pistin leikiksi tarkoituksella naisellisemmilla käsien asennoilla yms :D.

Näistä ei sitten saa nähdä painajaisia!

8 kommenttia:

  1. Noiden jointtien ja värin vuoksi nuken nimi voisi olla Lestat Luuranko. :D Mahtavasti taipuu noinkin iso mies!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokin kumma viehättää valkoisessa. Pullip ja Taeyang nukeissa värillä ei oo niin väliä mutta hassua et hartsissa sitten kiehtookin vaalein mahdollinen :D.

      Taipuu kyllä erinomaisesti. En olettanut tuollaisia akrobaattisia asentoja kun nuken ostin, vie kyllä aikaa asettaa jointteja kun tuppaa herkästi osa palautumaan. Sormetkin jää helposti väliin :D.

      Poista
  2. Oh, tälläisiä kuvia on odotettu. Tuosta kropasta kun ei ole nähny oikeestaan kuvia missään, ja on aina ollu kiinnostus nähdä, miten se oikeasti taipuu. Ei firmalta kuitenkaan saa kuvista parhainta mahdollista tietoa. Tuo peruukki sopii Lestatille niin hyvin. Tuo kivaa kontrastia valkoiseen nukkeen. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aika harvalla tuntuu tuota 5 jointtista olevan maailmallakaan. Mikä on sääli, on meinaan kuin unelma ;).

      Tuo peruukki on Nosferatun, pitäisi ostaa varmaan pari mustaa lisää niin olisi vaihtohiuksiakin. Tykkään muutella hiustyylejä ja värejä, niistä saa inspiraatiota kuvauspaikkaan ja muutenkin kuviin.

      Poista
  3. Johan on luikero tuo viisijointtinen kroppa! Mutta se mikä estetiikassa hävitään tietysti taipuisuudessa voitetaan. Nuo pakarapalat ovat hiukan hullun näköiset, mutta myönnettävä on että ne tarvitaan jos halutaan että nukke istuu elegantisti.
    Olisi Lestat muuten voinut meille ilman boksereitakin esiintyä... Lydia lupaa vastavuoroisesti vilauttaa Lestatin mieliksi vähän pintaa heti kun uudet aluavaatteet saadaan käyttökuntoon. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite miellän tuon kehon silti hyvin seksikkääksi vaikka onkin paloissa. Ehkä mulla on vähän kieroutunut miesmaku *teroittaa veistään ja hiipii omaa miestään kohti*. Ei sentään :D.

      Laitoin myös siksi bokserit ettei mun mies pidä mua nyt ihan hirveen pervona, ja onhan täällä myös nuorta väkeä katsomassa jotka voivat järkyttyä nuken kikkelistä ;).

      Poista
  4. Hei, kiitos näistä! :-D Itsekin mietin tuon 5-jointtisen kehon hankkimista, mutta sitten päätin tyytyä 3-jointtiseen kun hirvitti että loksuuko tuo kokoajan jokasuuntaan. X''D

    Mutta varsin taipuvainen kyllä näyttää olevan, tuollaiseen akrobatiaan ei meidän pojat jäykkänivelet taivu.
    Nuo hieman "kierteellä" olevat keski-vartaloasennot olisi kyllä käytännöllisiä meilläkin. :-D Kiinnostaisi myös tietää eteenpäin taipumisen toimivuus istuma-asennossa.
    Tuo valkein hartsisävy on kyllä marmoripatsasmaisen kaunis, etenkin kuva 1/4 jossa Lestat pitelee Pokemonia on todella esteettinen minusta. :-O

    ...anteeksi Lestat, mutta risti-istunta kuvista tulee hiukan intiaanipäällikkö mieleen kiitos pitkien mustien hiusten. :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun herra klonksu, ellei vartavasten rupea vääntelemään sitä, eli ei saa vaan hipasemalla jointteja liikkumaan, pitää käyttää voimaa nostaa hieman ylös ja siirtämällä sivuun. Millaisiakohan poikarakkaus kuvia saisi tällä keholla :P. Vähän kiinnostaisi tuo Dikadollin uusi senior keho ostaa Shall päälle. http://winddoll.creezvotreboutique.com/product_info.php?cPath=25_197_209&products_id=7478.

      Lestat nolostuu tuosta kommentista, onhan hän kuitenkin vähän ujo vampyyriksi.

      Poista